Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

extindere Ploiești Shopping City
Categorie: Economic
  • Centrul comercial de la ieșirea din Ploiești spre Brașov va avea o suprafață mărită cu peste 7.000 de metri pătrați.
  • Extinderea face parte dintr-un plan mai amplu pe care NEPI Rockcastle îl are pentru Europa Centrală și de Est.

Proiectul de la Ploiești Shopping City prevede extinderea centrului comercial cu 7.400 mp. De altfel, lucrările la noua aripă sunt deja în derulare.

Acesta este, însă, numai unul dintre proiectele dezvoltatorului care a bugetat 650 de milioane de euro pentru investiții de amploare în Europa Centrală și de Est, anunță economica.net. Printre cele mai importante sunt extinderea Promenada Mall București și dezvoltarea Galati Retail Park, către acestea fiind direcționată aproape jumătate din suma totală.

„Consider că extinderea noastră în regiunea Europei Centrale și de Est este o necesitate, pentru că aici există un potențial remarcabil. Spre deosebire de Europa de Vest, suprafața de spații comerciale este în continuare prea mică în raport cu cererea, iar economiile din regiune sunt într-un proces puternic de creștere”, a explicat Rüdiger Dany, CEO al NEPI Rockcastle, citat de sursa amintită.

Ploiești Shopping City are o suprafață de peste 50.000 mp și a fost inaugurat în 2012, în urma unei investiții de aproximativ 65 de milioane de euro.

Citiți și: UNILEVER PREGĂTEȘTE UN PLAN GLOBAL DE REDUCERE A CHELTUIELILOR, CARE VA AFECTA MII DE POSTURI. CE SE ÎNTÂMPLĂ CU FABRICILE DIN ROMÂNIA

Foto: arhiva Ploiești Shopping City

 

Back To Top