Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

bugatia in lume avutia globala
Categorie: Economic

 

• Chiar dacă cei doi ani de pandemie s-au caracterizat prin lipsa predictibilității economice și prin puternice fluctuații ale cursului valutar, iar 2022 a venit cu o inflație uriașă, avuția netă a gospodăriilor a crescut la nivel global.
• Creșterea prețului activelor este una din cauze.

Potrivit ultimului raport publicat de Credit Suisse despre avuția globală, în 2021 aceasta a crescut cu 9,8%. Este cea mai mare creștere anuală înregistrată vreodată.

La sfârșitul anului 2021, averea globală ajungea la 463,6 trilioane de dolari, cu 62,5 milioane de milionari în dolari în toată lumea.

Lideri când vine vorba de numărul milionarilor și de averile înregistrate la nivelul gospodăriilor sunt China și Statele Unite.

La nivelul României, avuția totală este de 640 de miliarde de dolari. Românii au o avere medie pe adult calculată la 20.389 dolari. De cealaltă parte, datoria pe adult este în medie de 3.600 de dolari, potrivit raportului Credit Suisse, publicat în luna septembrie.

Mai multe pe panorama.ro

CITEȘTE ȘI: TINERII PUN ACCENT PE AUTONOMIE ȘI DEZVOLTARE PERSONALĂ LA LOCUL DE MUNCĂ

Back To Top