Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

oua maronii de gaina oua albe
Categorie: Economic

 

• Ouăle de găină maronii sunt încă populare în rândul clienților.
• Cu toate acestea, s-ar putea ca acestea să dispară de pe rafturile supermarketurilor în viitorul apropiat, la baza fenomenului stând deciziile multor ferme de a schimba rasele de găini.

Tot mai mulți crescători de găini ouătoare preferă păsările care produc ouă albe, în locul celor de la care se obțin ouă mai închise la culoare. Astfel, „peste cinci ani nu vor mai fi ouă maronii pe rafturile supermarketurilor”, a spus Henner Schönecke, președintele Asociației Federale a Ouălor Germane.
Cel mai frecvent, rasa de găini pentru care se optează în ferme este Leghorn, care aduce mai multe avantaje:

- au un potențial genetic mai mare;
- sunt de dimensiuni mai mici decât găinile care depun ouă brune și, prin urmare, sunt mai agile. În acest fel, se obține mai mult spațiu în adăpost;
- sunt mai ușor de manevrat și mai mobile;
- au un consum mai mic de furaj și valorifică mai bine hrana;
- ouăle sunt puțin mai mici, ceea ce nu duce la epuizarea păsărilor.

În general, rasele de păsări care produc ouă albe ar ar avea, de asemenea, și o longevitate și o productivitate mai mare. Găinile cu ouă albe pot produce aproximativ 500 de ouă în 100 de săptămâni de viață. Cele cu ouă maronii 380 de bucăți în 82 de săptămâni.

În viitor, ouăle maronii vor fi găsite doar la câțiva crescători locali de păsări. Ouăle maronii sau albe nu prezintă diferențe importante pentru consumatori, nici măcar în ceea ce privește gustul.

Mai multe pe agrointel.ro

CITEȘTE ȘI: AUTOMATELE COMERCIALE VOR FI DOTATE CU CASE DE MARCAT ELECTRONICE

Back To Top