Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Bursa locurilor de munca
Categorie: Economic

 

• Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova a organizat vineri, 17 mai, Bursa generală a locurilor de muncă.
• Evenimentul s-a desfășurat simultan în Ploiești și Câmpina și a atras 65 de angajatori și peste 1300 de participanți interesați fie de un loc job, fie doar să se informeze asupra pieței posturilor disponibile.

Bursa generală a locurilor de muncă a atras numeroași angajatori atât în Ploiești, cât și în Câmpina.

„La această ediție a evenimentului, au participat 65 de angajatori în ambele locații, care au pus la dispoziția persoanelor interesate 890 de locuri de muncă. Numărul participanților a fost ridicat, încă din primele ore ale bursei, peste 1250 de persoane arătându-se interesate de ofertele firmelor. Au fost depuse peste 513 CV-uri, iar 191 de persoane au fost deja selectate pentru etapa următoare, și anume pentru interviu”, ne-a declarat Cristina Stoichici, directorul Agenției Județene pentru Ocuparea forței de Muncă Prahova.

În ceea ce privește oferta de joburi, aceasta a fost foarte diversă. „Mari angajatori din parcurile industriale au oferit posturi în domeniul tehnic, din sfera serviciilor, iar în Câmpina angajatorii au pus la dispoziția persoanelor interesate și locuri de muncă din turism. Este o gamă foarte variată de locuri de muncă”, ne-a mai spus directorul AJOFM Prahova.

Ca de obicei, nu au lipsit ofertele din partea structurilor militare, din partea angajatorilor medicali, și chiar din partea Poștei Române. Mulți dintre angajatori au pus la dispoziție, de această dată, posturi pentru persoane cu studii superioare și pentru persoane specializate în domenii tehnice.

Dacă unele joburi au fost atractive pentru prahoveni, altele au atras puțin interes, iar angajatori care au pus la dispoziție joburi de consultant financiar, reprezentant financiar, sudori, lăcătuși, ingineri în proiectare și construcții, foraj, geologie au primit foarte puține CV-uri. În schimb, multe persoane aflate în căutarea unui loc de muncă s-au arătat interesate de posturi de contabil, economist, stivuitorist sau manipulant mărfuri.

Bursa generală a locurilor de muncă s-a desfășurat în Ploiești, la Palatul Culturii - Sala Coloanelor, și în Câmpina, la Casa Tineretului.

GALERIE FOTO APH

persoane interesate de un loc de munca 1

persoane interesate de un loc de munca 2

persoane interesate de un loc de munca 3

persoane interesate de un loc de munca 4

persoane interesate de un loc de munca 5

atmosfera la Bursa AJOFM 1

atmosfera la Bursa AJOFM 2

atmosfera la Bursa AJOFM 3

atmosfera la Bursa AJOFM 4

CITEȘTE ȘI: POȘTA ACHIZIȚIONEAZĂ SERVICII MEDICALE PENTRU ANGAJAȚI

Back To Top