Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Prahova Bank–Imob oferte bancare si imobiliare
Categorie: Economic

 

• În perioada 17 – 19 mai, Salonul imobiliar și bancar Prahova Bank–Imob a adus ploieștenilor interesați ocazia să se informeze asupra celor mai recente oferte bancare și imobiliare din județ.
• Este cea de-a doua ediție, la care publicul a primit informații despre portofoliul de produse din domeniu.

Evenimentul Prahova Bank–Imob a adus în atenția publicului vizitator un portofoliu diversificat de proprietăți imobiliare și produse bancare, prezentate de importanți dezvoltatori imobiliari și de puternice instituții financiar-bancare.

CITEȘTE ȘI: PRAHOVA BANK–IMOB: SALONUL DE OFERTE IMOBILIARE ȘI BANCARE SE DESFĂȘOARĂ ÎN WEEKEND, LA PLOIEȘTI

„Este un salon de oferte imobiliare si bancare menite sa prezinte o orientare în piața de profil. La Ploiești nu s-au mai organizat astfel de târguri. Camera de Comerț și Industrie Prahova a mai organizat în 2016 un salon în aceeași locație, așa că putem spune că este cea de-a doua ediție. Profitând de tendințele pieței care este foarte ofertantă, dar și de interesul potențialilor cumpărători care și aceștia sunt interesați să găsească cea mai bună soluție pentru a-și achiziționa un teren sau o locuință, am realizat acest eveniment care să aducă mai apropape de client aceste informații. Sper că e o soluție bună și, spre deosebire de piața Bucureștiului care este plină de astfel de evenimente, la noi, în Prahova, deocamdată e singura. Aici găsim oferte imobiliare și soluții din partea băncilor care au venit în principal cu astfel de oferte de finanțare de achiziții în domeniul imobiliar, dar găsim și îndrumare în ceea ce privește întregul portofoliu de servicii pe care îl oferă instituțiile bancare”, a declarat, pentru Actualitatea Prahoveană, Alexandra Petre, director Promovare, Comunicare și PR al Camerei de Comerț și Industrie Prahova.

Actualitatea prahoveană este partener media al evenimentului.

Prahova Bank-Imob este organizat de Camera de Comert și Industrie Prahova și Ploiesti Shopping City.

salonul Prahova Bank Imob 2

salonul Prahova Bank Imob 3

Consiliere bancara si imobiliara

salonul Prahova Bank Imob 4

CITEȘTE ȘI: FOTO&VIDEO BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ A ATRAS PESTE 1300 DE PRAHOVENI INTERESAȚI DE UN JOB

Back To Top