Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

al medica berlin 1Al Medica Berlin aduce pe piaţa ploieşteană, în acest an, oferte avantajoase la numeroase servicii medicale. Reducerile substanţiale la pachetele de optică medicală şi laborator, dar şi facilităţile unice la stomatologie au fost făcute pentru ca toate categoriile de pacienţi să aibă acces la servicii de calitate.

Minus 30% la oftalmologie

Ianuarie este, pentru clinica Al Medica Berlin, luna cadourilor. La cabinetul de Oftalmologie al centrului medical, toţi pacienţii beneficiază de reduceri de 30% la pachetele complete de servicii medicale.

„Omul vine la medic pentru a-şi rezolva probleme de sănătate, motiv pentru care el beneficiază de un pachet întreg de servicii medicale. O evaluare oftalmologică completă constă în examinarea externă a globului ocular, testarea acuităţii vizuale, a funcţiei pupilare, a motilităţii extraoculare, a câmpului vizual, a presiunii intraoculare şi examinarea structurilor oculare prin pupila dilatată (fundul de ochi).

al medica berlinDupă consultaţie, urmează stabilirea unui diagnostic, stabilirea dioptriilor, alegerea unor rame de ochelari în funcţie de simţul estetic şi de tipul de lentile, comandarea acestora şi montarea lor. Pentru toţi pacienţii noştri, care au nevoie de acest pachet de servicii, noi oferim o reducere de 30%, inclusiv la cele mai moderne modele de ochelari, respectiv cele recent lansate pentru perioada 2013-2014, aduse din Germania", ne-a declarat Dieter Aldea, managerul clinicii.
Fiecare pacient care se adresează cabinetului de oftalmologie Al Medica Berlin va beneficia de consultaţie specializată, din partea medicului primar Loreta Miulescu, iar ochelarii comandaţi vor fi primiţi într-un etui modern.

20% reducere la analize de laborator / Analize valabile în toată Europa, după acreditarea RENAR

Din acest an, Clinica Al Medica Berlin revine de piaţă cu servicii de laborator profesionale, la preţuri reduse pentru pacienţi, cu reduceri de până la 20% la toate investigaţiile paraclinice. După ce, timp de trei luni, laboratorul centrului medical a trecut prin mai multe etape de modernizare şi a fost dotat cu aparatură de ultimă generaţie, departamentul a obţinut acreditarea RENAR.

„Această acreditare atestă că buletinele noastre de analize sunt valabile în toată Europa. Laboratorul nostru a fost modernizat şi a fost dotat astfel încât, de la 1 ianuarie, departamentul s-a deschis într-o nouă formă şi o nouă ţinută privind echipamentele de specialitate, iar pacienţii vor beneficia de reducere până la 20% din valoarea analizelor realizate aici", ne-a precizat Dieter Aldea, directorul centrului medical. Tot din acest an, Al Medica Berlin oferă pacienţilor posibilitatea a două puncte de recoltare moderne, pentru investigaţiile de laborator, unul disponibil la sediul aflat pe Bulevardul Republicii nr. 6, iar celălalt în Piaţa Victoriei nr. 1 din Ploieşti.

al medica berlin 2Rate lunare la stomatologie

Dotat cu un scaun Castellini junior, unic în Ploieşti, cabinetul de Stomatologie al centrului medical Al Medica Berlin vine în întâmpinarea pacienţilor cu oferte unice. Echipamentul ultramodern permite vizualizarea danturii cu o camera video intraorală şi permite pacienţilor să urmăreasca pe monitor, în timp real, toate manevrele medicului stomatolog. Orice lucrare de specialitate poate fi plătită, de acum, în şase rate lunare, fără dobândă.

Astfel, serviciile stomatologice devin mai accesibile pacienţilor care pot să achite orice intervenţie direct prin bancă. Oferta include tratamentele odontale (carii simple şi complicate), albirea dinţilor, tratamentele chirurgicale (extracţii, rezecţii, alveolotomii), tratamente protetice (de la coroana „solo" la proteza scheletală cu grad mare de dificultate), lucrările metalo-ceramice (porţelan), dar şi tratamente profilactice (fluorizări, detartraje, periaje şi tehnici de spălare a dinţilor).

Back To Top