Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

calcul economicGuvernul informează pe pagina sa de internet că, în şedinţa de miercuri, a adoptat o Hotărâre pentru modificarea şi completarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 44/2004.

 

Executivul precizează că prin acest act normativ "se clarifică situaţiile în care, ulterior implementării sistemului TVA la încasare, beneficiarul nu menţionează pe documentul de plată facturile achitate, caz în care se aplică prevederile Codului civil cu privire la imputaţia legală a plăţii", notează avocatnet.ro.

Prin proiectul de HG publicat de Finante (forma finala nu a fost inca publicata in Monitorul Oficial), se modifica, printre altele, alineatele (19) si (21) ale articolului punctul 162 din Normele Codului fiscal.

În noua reglementare, punctul 19 a acestui articol va stabili, pe lângă ceea ce prevede şi în momentul de faţă, ca "în cazul încasării în numerar a contravalorii facturii, în sensul art. 134 2 alin. (6) lit. d) din Codul fiscal, furnizorul/ prestatorul care este obligat la aplicarea sistemului TVA la încasare, exclude de la aplicarea sistemului TVA la încasare acele sume dintr-o factură care sunt încasate în numerar până în ziua emiterii facturii, inclusiv, de la beneficiari persoane juridice, persoane fizice înregistrate în scopuri de TVA, persoane fizice autorizate, liber profesionişti şi asocieri fără personalitate juridica.

Pentru sumele neachitate până la data emiterii facturii, furnizorul/prestatorul aplică sistemul TVA la încasare şi înscrie menţiunea prevăzută la art. 155 alin. (19) lit. p) din Codul fiscal (menţiunea TVA la încasare), cu excepţia situaţiei în care livrarea/prestarea se încadrează în altă categorie exceptată prevăzuta la art. 134 2 alin. (6) din Codul fiscal.

Integral, pe avocatnet.ro

Back To Top