Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

birou crediteActivitatea băncilor a fost perturbată, în cursul acestei săptămâni, din cauza unei defecţiuni a bazei de date la Biroul de Credit, în care se află informaţiile despre debitorul român.

Luna a început prost pentru băncile româneşti care nu au putut acorda împrumuturi până pe 3 aprilie, din cauza defecţiunilor în sistemul Biroului de Credit, acolo unde ar fi trebuit să verifice datoriile persoane fizice din România.

Informaţia a fost confirmată pentru economica.net de către surse din cadrul mai multor bănci.

Numărul mare de interogări a dus la o funcţionare extrem de greoaie a bazei de date privind debitorii, situaţie care s-a prelungit până la finalul săptămânii.

Se pare că problemele au fost cauzate de o actualizare nereuşită a sistemului informatic derulată la sfârşitul săptămânii trecute, titrează economica.net.

Verificarea istoricului de credit este esenţială pentru ca banca să poată acorda împrumuturi sau să facă un card de credit sau un overdraft. În Biroul de Credit sunt menţionate datele privind serviciul datoriei unui debitor, dacă acesta are întârzieri la plata ratelor sau credite neplătite, ori restanţe de la neplata sumelor aferente unui card de credit. Cei care au întârzieri la plata ratelor mai mari de 30 de zile vor figura cu un istoric negativ în Biroul de Credit, însă banca va putea să afle şi dacă în acest moment debitorul îşi achită ratele.

Tot pe baza informaţiilor de la Biroul de Credit, băncile află dacă potenţialul client are şi alte credite şi pot calcula gradul de îndatorare a acestuia.

Intervalul de timp pentru care informaţiile aferente unui credit sunt afişate în Raportul de Credit este de 4 ani de la data ultimei actualizări transmise.

Acţionarii Biroului de Credit SA, care şi-a început activitatea în 2004, sunt 25 de bănci din România, potrivit informaţiilor prezentate pe site-ul propriu, mai relatează sursa citată.

Back To Top