Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

bani leiPatronii ai căror angajaţi sunt trimişi în şomaj tehnic cu suspendarea contractului de muncă vor fi scutiţi, pentru maximum 90 zile, de la plata contribuţiilor sociale, sistem care a mai fost aplicat de Guvernul Boc pe timp de criză şi care va fi reintrodus de actualul Cabinet până la 31 martie 2014. Angajatorilor li se va impune însă să restituie imediat şi cu precădere contravaloarea tuturor scutirilor de la plata contribuţiilor sociale dacă efectuează concedieri colective în anul calendaristic în care au beneficiat de această facilitate.
Prin derogare de la prevederile reglementărilor legale în vigoare, perioada de scutire de la plată a contribuţiilor sociale datorate va constitui stagiu de cotizare în sistemul public de pensii, în sistemul asigurărilor pentru şomaj şi în sistemul de asigurare pentru accidente de muncă şi boli profesionale.
Reintroducerea acestui sistem este argumentată prin necesitatea asigurării funcţionării întreprinderilor cu capital privat pe timp de criză şi a păstrării locurilor de muncă, având în vedere efectele negative ale crizei economice în ceea ce priveşte reducerea numărului de operatori activi pe piaţă, înăsprirea condiţiilor de creditare şi accesul încă limitat al întreprinderilor din România la creditare şi garantare, precum şi, în general, gradul scăzut de capitalizare a acestora, în scopul reducerii numărului falimentelor în special în rândul întreprinderilor mici şi mijlocii şi pentru asigurarea menţinerii în vigoare a contractelor de muncă ale specialiştilor în perioadele cu activitate economică redusă.
Guvernul consideră astfel că situaţia economică "este una excepţională" şi se impune luarea unor măsuri urgente care să vizeze reducerea, pentru o perioadă determinată de timp, a plăţilor datorate de angajatorii cu capital privat la diversele fonduri de asigurări sociale.

Back To Top