Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

ios 7Apple a anunţat în cadrul conferinţei WWDC 2013 noul său sistem de operare, iOS 7. Acesta este cea mai mare schimbare adusă de Apple asupra ecosistemului său mobil din 2007 încoace şi se inspiră din părţile bune ale concurenţei.

Sistemul de operare a fost dat pe mâinile lui Sir Jonathan Ive, cel care se ocupă de aspectul produselor fizice ale Apple. Astfel, interfaţa are un look mult mai plat, iconiţele au fost schimbate, iar culorile au fost diluate şi diversificate. Designul poartă peste tot semnătura lui Jonathan Ive. Interfaţa este simplificată la maximum, iar în interiorul aplicaţiilor s-a renunţat la multe culori pentru alb şi negru. De asemenea, multe dintre aplicaţiile native ale Apple pornesc printr-un blur de fundal, pentru un efect crescut. Dacă până acum designul s-a bazat pe ceea ce se nume skeumorfism, adică imitarea suprafeţelor naturale, acum Apple a adoptat suprafeţe mai simple.

Integral, pe adevarul.ro

Back To Top