Categorie: Economic

rcs-rdsCompania românească RCS&RDS, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de comunicaţii de pe piaţa locală, şi-a adăugat, în luna martie, la obiectul de activitate, şi producţia, transportul, distribuţia şi comercializarea de energie electrică.

Într-un document document publicat în Monitorul Oficial, în urmă cu doar câteva zile, compania şi-a declarat intenţia de a produce, transporta şi distribui energie electrică.

„Subsemnatul, Oprea Alexandru, în calitate de administrator membru executiv al Consiliului de Administraţie şi Director General, în conformitate cu prevederile Hotărârii Adunarii Generale Ordinare a Asociaţilor societăţii (...) având în vedere necesitatea realizării obiectului de activitate al societăţii şi în următoarele localităţi decid: Art. 1. Se aprobă modificarea obiectului secundar de activitate al Societăţii prin introducerea urmatoărelor activităţi: 3511-producţia de energie electrică; 3512-transportul energiei electrice; 3513-distribuţia energiei electrice; 3514-comercializarea energiei electrice", titrează Ziarul Financiar.

RCS&RDS are un portofoliu de 7 parcuri solare, cu o capacitate de 23,4 MW care înseamnă investiţii de peste 36 milioane de euro. Anul trecut, compania a avut afaceri de 459 mil. euro şi un profit net de 20 mil. Euro, mai relatează sursa citată.

Back To Top