Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Interviurile APH

Primele alegeri parlamentare uninominale din istoria României oferă, deja, mari surprize. Personaje cunoscute ale vieţii politice împinse, ani de zile, de la spate, de votul pe listă, nu mai îndrăznesc acum să candideze. Frica de a da ochii cu electoratul i-a trimis acasă, după ce au dormit două sau chiar trei mandate în Parlamentul României. Votul uninominal românesc, înjurat sau lăudat, produce, în cele din urmă, schimbări clare în mediul politic. Apar oameni tineri, ambiţioşi, total diferiţi de modelul politicianului post-decembrist cu care am fost atât de obişnuiţi, din păcate, în ultimii 18 ani. Astăzi dialogăm cu unul dintre acei oameni politici care au curajul şi determinarea necesare să se prezinte în faţa ploieştenilor din colegiul Nord, pentru a le câştiga încrederea. Andrei Valentin Sava are 28 de ani şi este deja managerul unei companii de succes din România. Acum, după experienţa mediului de afaceri, vrea să se implice în viaţa politică românească şi să câştige, din postura de parlamentar, respectul ploieştenilor care îi vor da votul lor de încredere.

„Vin în politică şi candidez acum la funcţia de parlamentar al României pentru a demonstra că se poate lucra şi altfel în Parlamentul României”

Reporter: Sunteţi un necunoscut pentru ploieşteni. Numele Andrei Sava nu este asociat cu vreun „brand” politic important în Ploieşti. De ce aţi ales să intraţi în politică?

Andrei Sava: Stimata doamnă, consider politica o meserie în care, la fel ca şi în celelalte domenii ale vieţii, performanţa reală este absolut necesară. Din păcate, la ora actuală, peisajul politic local este dominat de persoane care nu au nimic în comun cu ideea de politică făcută la nivel profesionist.
Vin în politică şi candidez acum la funcţia de parlamentar al României pentru a demonstra că se poate lucra şi altfel în Parlamentul României. Vreau să arăt că în România se poate lucra eficient şi transparent fără a mai sta la şedinţe de mare taină sau la şuete politice în spatele uşilor închise.
Pe de altă parte, mai pot afirma un lucru despre mine: nu vin în politică pentru bani sau alte câştiguri.

Reporter: Cine este omul Andrei Sava dincolo de politica?

Andrei Sava: Sunt o persoană obişnuită cu bune şi cu rele care urăşte ipocrizia, falsitatea şi în general oamenii fără coloană vertrebrală.
Intru în această competiţie pentru Camera Deputaţilor, după o experienţă managerială pe care îndrăznesc să o cataloghez a fi de succes. Am coordonat în activitatea mea privată sute de oameni iar firma la care am lucrat reprezintă un nume important în peisajul economic naţional. Conduc o companie care a obţinut, de-a lungul timpului, multiple premii din partea Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova. Avem peste 160 de angajaţi, societatea fiind lider naţional în domeniul industriei utilajelor alimentare. Printre alte realizări cu care recunosc că mă mândresc, se află şi o bursă de studiu în domeniul managementului coorporatist acordată de Guvernul Japoniei. De la 18 ani am început să lucrez pentru că întotdeauna mi-a plăcut să am o independenţă financiară şi să încerc să nu fiu dependent financiar de nimeni, şansa a făcut ca după mulţi ani de muncă susţinută să ajung în situaţia de a avea linişte financiară.

„Ploieştenii s-au săturat de minciunile vechilor politicieni, care au deţinut funcţii de conducere şi care acum vor veni din nou în faţa oamenilor să le cerşească votul”

Vin în politică pentru a demonta prejudecăţile cetăţenilor asupra politicianului român din ultimii 18 ani. Ploieştenii, la fel ca toţi românii din această ţară, cunosc bine tipul politicianului din ultimii 18 ani. Oamenii s-au săturat de minciunile vechilor politicieni, care au deţinut funcţii de conducere şi care acum vin din nou în faţa oamenilor să le cerşească votul.
Vin în politică pentru că eu cred că vremea dinozaurilor comunişti a apus în anul 2008, vin pentru că eu cred sincer în schimbarea generaţiei politice. În acestă vară, ploieştenii au votat pentru schimbare, avem la conducerea Primăriei un primar tânăr, pe Andrei Volosevici. Acesta a convins ploieşteanul de rând că este nevoie de o schimbare de garnitură politică şi sunt convins că şi eu voi reuşi să îi conving pe ploieşteni că România Europeană a anului 2008 nu mai are nimic în comun cu politicienii anilor 90.
Aceşti oameni, indiferent dacă au ocupat funcţia de parlamentari, consilieri locali sau judeţeni sau primari nu au demonstrat nimic. A venit timpul să schimbăm percepţia ploieşteanului despre mediul politic.

Reporter: Există zvonuri care susţin că unul dintre contracandidatii tăi, Emil Calotă, te contestă ca urmare a vârstei tale, susţinând că eşti prea tânăr şi că îţi lipseşte experienţa politică. Cum comentezi?

Andrei Sava: Faptul că sunt tânăr nu reprezintă nicidecum un dezavantaj. Cred că acesta este unul dintre atuurile mele. Vin cu un aer proaspăt, nefiind implicat în scandaluri politice şi alte lucruri care să pună un semn de întrebare în dreptul numelui meu.
Noul val, generaţia pe care o reprezint, crede într-o politică bazată pe acţiune şi nu doar pe discursuri demagogice, discursuri ce caracterizează actuala clasă politică. Pentru mine şi pentru Partidul Democrat Liberal importante sunt faptele, soluţiile care sunt găsite pentru rezolvarea problemelor şi programele politice fezabile.
O experienţă de 8 ani în care nu faci nimic pentru Ploiesti este o experienţă irelevantă pentru mine. O astfel de experienţă, cu care se laudă domnul Calotă nu cred că este motiv suficient pentru ca balanţa să fie înclinată în favoarea dânsului.
Timp de 8 ani fostul primar nu a făcut nimic pentru locuitorii oraşului. Dacă domnul Calotă ar fi fost un aşa de bun primar pe cât se laudă sunt convins că ar mai fi candidat pentru un nou mandat de primar al Ploieştiului, însă faptele şi acţiunile sale din ultimii opt ani cred că l-au făcut să înţeleagă că nu mai are nici o şansă să îi păcălească din nou pe ploieşteni. Personal mi se pare cel puţin imoral ca după două mandate eşuate în fruntea Ploieştiului să mai ai tupeul de a veni în faţa electoratului din Ploieşti să le ceri un mandat de parlamentar - Parlamentul României nu este un pension la care primim un premiu şi mergem să dormim la bătrâneţe.

Reporter: Cum l-aţi caracteriza în câteva cuvinte pe Andrei Valentin Sava, candidatul PD-L la Camera Deputaţilor?

Andrei Sava: Hotărât să îmbunătăţească din toate puterile viaţa oamenilor pe care îi va reprezenta în Parlamentul României. Poate vi se pare că sună populist. Vă asigur că nu este deloc aşa, iar ce mi-am propus voi duce la îndeplinire.

„Foarte puţini politicieni au fost în stare să demonstreze caracteristici morale desăvârşite”

Reporter: De ce ar trebui să vă acorde ploieşteanul de rând care nu vă cunoaşte votul?

Andrei Sava: Credeţi că era un avantaj pentru mine dacă eram cunoscut, dar aveam un trecut de profitor sau de hoţ al banului public? Eu cred că ploieşteanul îşi doreşte altceva.
Sunt convins că locuitorii Ploieştiului s-au săturat de aceiaşi parlamentari prahoveni incompetenţi care au dormit în Parlament ani la rând, dar care, în acelaşi timp, s-au descurcat, cu ghilimelele de rigoare, să dobândească averi colosale. Din păcate, foarte puţini politicieni au fost în stare să demonstreze caracteristici morale desăvârşite.
Ştiu că mă aşteaptă o confruntare electorală dificilă. Miza reală a acestei confruntări este una singură: modernizarea ireversibilă a României şi ruperea definitivă de trecutul cenuşiu. Doar dacă stăm puţin şi ne gândim la acest lucru cred că merită făcut orice efort pentru a reuşi pe 30 noiembrie.

Back To Top