Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ACTUALITATEA_PRAHOVEANA_SIGLA_siteNaţiunea conjuncturală denumită „România” a asistat, absentă, ca deobicei, la mutilarea sistemului său sanitar.

Epopeea medievală de tipul zvârcolitului în faţa porţii spitalului închis, leşinul în direct la televizor şi manipularea odioasă în beneficiul sistemului sanitar privat, care, chipurile,  numai şi numai el poate sălta speranţa de viaţă în ţara asta dirijată de cea mai ticăloşită clasă politică din ultima sută de ani ne întorc într-o perioadă a unui discurs public odios.

Modelul de aplicare a reformei sanitare, rentabilizarea unui sistem prin reducerea costurilor, acolo unde viaţa ar trebui să fie criteriul de performanţă, şi nu câte seringi folosite apar în ultima balanţă contabilă denotă un stalinism fără margini, o bătaie de joc izvorâtă din durerea-n cot a incompetenţilor din ministere asezonată cu hoţia celor care vor să se îmbogăţească pe seama patrimoniului statului român.

Rentabilizarea sistemului sanitar românesc este implementată prin închiderea brutală a spitalelor, dintr-un pix ministerial, de la Bucureşti, fără vizită în teren, fără studii de caz pe impactul asupra populaţiei din zonele văduvite de unităţi sanitare, fără respect şi consideraţie asupra vieţii oamenilor şi, uneori, chiar fără cifre.

În paginile ediţiei de azi găsiţi exemple nenumărate care vin să confirme decizia aberantă luată de ministrul ungur al sănătăţii, care, în elanul său reformator, nu a închis niciun spital din Covasna, ca să luăm, aleatoriu, un judeţ de pe harta ţării, dar a aruncat în haos, în disperare, zeci de mii de suflete din Prahova şi alte judeţe din România.

Vom descoperi, tot în ediţia de azi, că nu este vorba doar de incompetenţă, cinism şi lipsă de umanitate, ci şi de hoţia unor indivizi puşi pe funcţii doar pentru a dirija către propriile firme bugete imense pe cârca sistemului sanitar al statului român.

Starea naţiunii de astăzi? Îmi sunt suficiente câteva citate celebre:

„Moartea este soluţia tuturor problemelor. Dacă nu există om, nu există nici problema”. „Moartea unui om reprezintă o tragedie. Moartea a milioane de oameni – o simplă statistică” – I.V. Stalin.

„Ce baftă pe conducători că oamenii nu gândesc!”. „Spune o minciună suficient de tare şi suficient de mult şi lumea te va crede”. „Cei mai tari sunt cei mai buni, iar cei mai buni vor supravieţui – asta-i legea naturii”. „Acum soarele a început iarăşi să lumineze” – Adolf Hitler.

„În politică, prostia nu e un handicap”. „Nu se poate salva naţiunea fără ajutorul naţiunii”. „Comandantul trebuie să aibă atât caracter, cât şi inteligenţă. Oamenii care au multă inteligenţă şi puţin caracter, sunt cei mai puţin indicaţi”. „Orice putere corupe, iar puterea absolută corupe absolut” – Napoleon Bonaparte.

Back To Top