Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Cu mare tam-tam procurorii DNA au descins în forță săptămâna asta la Serviciul Permise Auto și Înmatriculări Suceava (S.P.C.R.P.C.I.V.) au făcut 67 de percheziții și au găsit în sediul serviciului ligheane cu bani, bani pitiți în pereții de rigips și altele. În total au găsit cash în valoare 1 milion de euro ( în diverse valute populare și în lei) 37 de ceasuri primite „cadou“, 21 de brățări, 18 lănțicuri, 4 pandantive și 8 autoturisme de lux, „Cado`“ pentru șefii și angajații acestui serviciu. Printre cele 14 persoane reținute se afla și șeful serviciului dar și un ofițer DGA (anticorupție) care avea grijă să-l anunțe pe șeful de la permise dacă se anunță vreun control ceva. Ofițerul DGA a primit pentru asta un autotuturism de teren, că-i placea off-road-ul.

Pe scurt, cei de la serviciul permise cereau șpagă peste 7000 de euro pentru acordarea unui permis auto. Prețul era stabilit în funcție de gradul de imbecilitate al solicitantului Cu cât era mai analfabet și mai cretin cursantul prețul creștea exponențial. La proba practică, pe traseu, se lua între 300-1.500 de euro, dar la „Sală“, la proba teoretică, unde e cu cititul, cu asocieri, d-astea se lua 3000-6000 de Euro.

Se consideră că șeful de la permise încasa aproximativ 20.000 de Euro pe zi.

Așadar, potrivit procurorilor, activitatea infracțională documentată este cuprinsă în perioada 2018-2020. Probabil că „Susheava-Shpaga“ se derulează de mai mult timp având în vedere lipsa de prevedere a suspecților. Încă nu se cunoaște câți impostori s-au rispit prin țară și prin Europa cu permise obținute pe bani. Dar probabil că vor fi prinși făcând manevre ciudate în trafic, provocând accidente pentru că nu știau că aveau „Stop“ la intrarea în intersecție etc. Atunci, unele state europene vor fi îndreptățite să ia măsuri punitive asupra tuturor cetățenilor români posesori de permis auto.
Revoltător : După 12 ani s-au dublat șpăgile pentru permis auto

La numai 12 ani de la scandalul permiselor de la Argeș (2008), aflăm că „tarifele“ cerute de angajații S.P.C.R.P.C.I.V. au crescut consoderabil.
Astfel, în 2008 la Pitești se cereau între 500 și 1000 de Euro șpagă pentru obținerea unui permis, iar dacă persoana în cauză era și analfabetă se solicitau 3000 de Euro. Acum s-a ajuns la aproape 7000 de euro șpagă. Nu este exclus să fi primit și câte 2 kile` de telemea, o juma‘ de porc, 5 litri de țuică, un bidon de vin, dar probele astea probabil s-au consumat.

Niște băieți din Basarabia fac permise „originale“ la Superofertă. O altă știre bubuie la Galați, unde un cetățean moldovean a fost prins cu permis auto de Italia care avea bifate toate categoriile. Polițiștii au întors documentul pe toate fețele dar era fără cusur. Abia când au sunat la colegii din Italia au aflat că individul avea permisul suspendat pentru alcoolemie. Așadar pesmirul era fals, dar un fals incredibil. Potrivit polițiștilor, obținerea unui permis fals dar executat „țiplă“ costa numai 200 de Euro. Documentele fabricate sunt veridice în proporție de 95-99% și nu pot fi detectate decât prin verificarea în baza de date a titularului. Așadar Basarabia face concurență neloială Sucevei la superprețuri.

Se iscă mai multe întrebări: Oare rezistența unor cetățeni români la cultură și educație e atât de mare încât să merite a plăti 7.500 de euro? Și dacă în România sunt atâția analfabeți cu bani mulți nejustificați în niciun fel, de ce nu-i întreabă nici o instituție a statului de unde îi au? A, exact, instituția care ar trebui să îi întrebe de banii negri ia șpagă exact din ciordeala tipilor, scuze!
Alex Policală

Back To Top