Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Profesorul Dan Rădulescu, fost deputat de Prahova, analizează, dintr-o perspectivă economică, vacanța de o lună de care va beneficia, în luna aprilie, majoritatea copiilor din învățământul preuniversitar.

Potrivit fostului parlamentar, în actualele condiții, părinții copiilor sub 12 ani nu vor beneficia de concediu plătit cu 75%, pentru că acesta se acordă numai în cazul mutării cursurilor în on-line, nu și în vacanță. În plus, Guvernul va face economie la salariile plătite în învățământ, potrivit lui Dan Rădulescu.

Acesta dă ca exemplu alte țări din Europa, unde, pe fondul unui nou val al pandemiei, cursurile au trecut în on-line sau unde se face testarea în masă a elevilor. “De fapt, schepsisul e altul și acoperă lipsa banilor că, se pare, că la ei se reduce totul: în vacanță, profesorilor le cam scad salariile, nu le primesc pe cele de merit, spre exemplu –  da, să știți că mai sunt în țara asta profi care chiar își fac treaba – profii colaboratori nu sunt nici ei plătiți și, evident, cel mai mare câștig e că guvernul țărișoarei nu trebuie să mai plătească zilele libere ale părinților care ar fi stat cu odraslele, dacă s-ar fi trecut totul în on-line... ”, consideră Dan Rădulescu.

Fostul deputat se teme că măsura ar putea fi prelungită și după 4 mai. „Ce facem dacă valul trei se-ntinde și după aprilie? Eu zic să pregătiți repede un ordin de ministru prin care să mai prelungiți și anul calendaristic cu vreo 2-3 luni, că nu se știe... Ori, în buna tradiție a frecatului mentei, să facem o punte, cum se zice la bugetari, între vacanța asta și vacanța mare, ca să știm o treabă, și gata! Desigur, s-ar fi putut întâmpla și la noi ca-n Danemarca, unde școlile s-au deschis gradual, elevii au fost testați de două ori pe săptămână, dar ce știu ăia...?!”, a scris acesta într-o postare ca reacție la măsurile decise  de Ministerul Educației, pentru învățământul preuniversitar.

Back To Top