Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Tovarășul Andrei Liviu Visarionovici și elementele dușmănoase din presă

Astăzi, tovarășul Andrei Liviu Visarionovici a participat la emisiunea tovarășilor Mihai, Nica și Vasilescu de la postul concurent Observatorulph.ro. În cadrul emisiunii, tovarășul Andrei Liviu Visarionovici a fost sâcâit de către tovarășii sus-menționați, care au dat dovadă de o obrăznicie și de un tupeu ieșit din comun, permițându-și să se îndoiască de gândirea genială a tovarășului Andrei Liviu Visarionovici.

Incidentul demn de condamnat cu vehemență și spirit patriotic s-a petrecut chiar în timpul programului încărcat de lucru al tovarășului Visarionovici, care a sunat pe mobilul tovarășului Vasilescu cu vădita intenție de a certa elementele dușmănoase din studio.

Dând dovadă de spirit de inițiativă și vădită înțelepciune, tovarășul Andrei Liviu Visarionovici a făcut aluzii la adresa tovarășilor ziariști, că au ei niște interese ascunse, că nu fac presă, ajutându-i totodată cu niște îndrumări tovărășești despre ce să scrie, cum să scrie la ziarul lor dușmănos. Tovarășul Visarionovici a dat și exemple în acest sens, ca să nu rămână panaramele astea de tovarăși neexplicați: Rosal.

Fiind, din fragedă copilărie, exhaustiv și introspectiv, tovarășul Visarionovici a explicat elementelor dușmănoase că el a fost ales primar anul trecut, prin voința poporului, și că efectiv îl doare-n funcție de moșii și babele din blocul 7 Etaje, că este suficientă Legea Exproprierii și că nu are timp un tovarăș cu funcția lui de răspundere de finețuri de-astea, de genul să aibă curtoazia de a le bate oamenilor la ușă pentru a-i pregăti și a-i întreba dacă sunt sau nu de acord cu proiectul demolării blocului.

Cu un fin simț al umorului, tovarășul Liviu Visarionovici a încheiat, spiritual, spunând că dacă stătea omologul lui, Gh. Gheorghiu Dej, să se consulte cu toți țăranii, se ducea p..ii de suflet colectivizarea. Plus că tovarășul e tot timpul deschis dialogului și democrației populare, motiv pentru care nu a uitat să sublinieze, așa cum o face mereu, că oricum nu el, ci consilierii votează în CL, fără absolut niciun fel de presiune sau amenințări din partea Sa. În încheiere, Tovarășul Liviu a declarat că studiază posibilitatea de a mai da 100 de lei la Mitică Apostol, chiar dacă are datorii externe ca la balamuc.

Milică Cârstea

Nota autorului: acest text reprezintă un pamflet politic și trebuie tratat ca atare. Imaginea nu este identificabilă cu personajele care fac subiectul creației. Sursa: Punctulpeignat.ro

Back To Top