Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

durere urecheUn echipaj SMURD a fost chemat de urgenţă pe strada Stadionului din municipiul Ploieşti pentru a acorda primul-ajutor unui cetăţean care se zbătea pe trotuar. Din primele informaţii prezentate de echipa de paramedici ajunsă la faţa locului, ar fi fost vorba de deputatul PSD Ion Eparu care, în mod ciudat, insista că nu are, de fapt, nimic.

Dus cu forţa în ambulanţa dotată cu aparat de resuscitare, medicii au rămas şocaţi când au constatat că alesului îi răsărise o galenă exact în spatele urechii stângi, deasupra gulerului de un alb imaculat.

„Aşa ceva nu am văzut de când m-am angajat la descarcerări. La început ne-a atras atenţia faptul că, odată suit pacientul în ambulanţă, aparatele de resuscitare au început să o ia razna, acele se învârteau aiurea, luminiţele pâlpâiau ca în pomul de Crăciun, iar pe fundal, aparatul de monitorizare cardiacă a început să prindă frecvenţe ciudate. Când se auzeau voci, când se prindea Romania Actualitati, este un caz unic în medicină", ne-a declarat, şocat, Pompiliu Doişiunsfert, şoferul ambulanţei.

Deputatul Ion Eparu a refuzat internarea, spunând că, de fapt, a început să se obişnuiască cu galena care i-a apărut după ureche, în rest, parlamentarul prahovean declarând că se simte foarte bine. „Nu vreau să fac nicio declaraţie, dacă sistemul meu imunitar a făcut ca să îmi apară o astfel de excrescenţă, eu nu mă împotrivesc sorţii, ba chiar m-am obişnuit cu ideea. Parcă am galena asta de o viaţă acolo", a declarat Ion Eparu, înainte de a se sui într-un taxi apărut, ca din senin, la faţa locului.

Pamflet, personajele sunt oarecum reale, întâmplările, însă, nu au nicio legătură cu funcţia şi gradul.

Text preluat de pe BLOGUL autorului

Back To Top