Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

ponta obama comentariuVizita în Africa de Sud, la înmormântarea unui mare om numit Nelson Mandela, l-a făcut pe Victor Ponta să sară nişte scaune pentru a ateriza chiar în spatele lui Barack Obama. După ce l-a speriat pe Obama, Ponta s-a băgat în seamă cu preşedintele american şi, culmea coincidenţei, nişte fotografi prezenţi absolut întâmplător au imortalizat momentul. Întors acasă după magistrala tragere în poză, premierul României şi-a băgat pozele pe Facebook, aşa cum cocalarul se pozează cu maşina ultimul tip.

Despre momentul penibil scriu şi jurnaliştii de la Kamikaze aşa:

„Fără să aibă fixată o întâlnire, Ponta s-a dus cu tupeu la președintele SUA, a dat mâna cu el, în timp ce, atenție, avea fotografi puși pe poziție să imortalizeze momentul. Cu și mai mare tupeu, a postat pe pagina personală de Facebook fotografiile, nepermițând comentarii publice. Doar postacii de partid au avut voie să posteze comentarii, astfel încât Ponta a fost adulat, de zici că Obama venise pe stadionul Giulești special să dea mâna cu Ponta.
Bun, Ponta a fost nepoliticos că s-a dus la Obama să se tragă în poză cu el, deși nu era o întâlnire protocolară Obama-Ponta, ci o întâlnire la o înmormântare. Treacă-meargă. Dar a fost de-a dreptul cretin când a postat fotografiile pe pagina sa de Facebook. Ca și cum Obama e un Rolls Royce, faci o poză cu mâna pe el și o postezi pe Facebook să creadă fraierii că Rolls-ul e al tău. Ei bine, Obama nu-i Rolls-ul lui Ponta".

Şi acum, fără număr, comentariile postacilor lui Ponta, ca să vedeţi cam la ce nivel stăm de vorbă.
Tot de pe pagina premierului, momentul când îl ia pe la spate pe Obama, cu fotografii pregătiţi.

Purdea Viorica „Super!!! Intalnire de nota 10***! Cel mai puternic om al lumii sta de vorba cu viitorul presedinte al Romaniei. Pe cand o vizita a presedintelui SUA Barack Obama in Romania?"

Asta zice Purdea Viorica, o utilizatoare de Facebook cu 23 de prieteni, fără nicio informaţie sau poză la profil. Fantoma Viorica se declară, aşadar, fericită că Ponta s-a tras în Poză cu Obama. Dă şi o notă Viorica, cică 10, după care prezice că Victor Ponta este viitorul preşedinte al României.

Ianos Covacs Multe felicitary dm ponta bravo ceva la care nu ma asteptam drept da spun an sfarsyt cyneva ff inteligent care o sa ramana an istorye felicitary dm ponta

Iordachescu Claudiu Teodor moare cotroceniu :))))

Victor Iustyn Victorius Felicitări Dle. Ponta, pe lângă nobilul gest de a merge tocmai până la Johannesburg, ați atins și exact contactul de care mai aveați nevoie!
Vreau acum să-i aud pe ,,Băsescieni" ce mai au de spus, pentru mine, aceste poze și cele 15 minute cu Obama, au spus mult !

Victor Iustyn Victorius FE-LI-CI-TĂRI + 10.000 like !!!
Mare mirare dacă nu va ieși Băsescu să vă certe, dar din păcate, în ultimul an ați demonstrat că sunteți cu un pas înainte lui !!!

Taty-ana Tanya Felicitari Dl.Ponta!Sa mai vada si Basescu cum este tratat un OM la cel mai inalt nivel

purdea viorica fan pontaponta barack

Back To Top