Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

Este deja un truism: săptămâna începe cu ziua de luni, deci prost! FMI cere concedierea a 150.000 de bugetari. Măsura sigur că va fi primită cu un entuziasm de nedescris. Exprimat, desigur, prin sinucideri în masă şi greve! Mai mult, s-a convenit cu FMI, pentru a reduce cheltuielile statului, să nu mai fie plătiţi bugetarii pentru zece zile în perioada octombrie-noiembrie. Aceştia vor fi trimişi, forţat, în concediu - nu prin Azore sau Hawai, ci pe la casele lor, şi, desigur, tot fără bani! Există, aşadar, o conspiraţie împotriva noastră. Iar noi, desigur, nu avem nici o vină. Pentru că românul munceşte puţin, deci când naiba să mai şi greşească ceva?

„Popescu, ultimul corijent!”


Ei bine, iată că visul unora de a deveni primar al ploieştenilor este pe cale să se împlinească! Ca şi cum din funcţia respectivă ai fi taman buricul planetei avem, pe stil nou, şi o campanie pentru desemnarea unui nou primar al ploieştenilor. Este vorba despre Primarul Copiilor! Aşa că toţi elevii care aspiră la un post de reprezentant în Consiliul Local al Copiilor şi Tinerilor Ploieşti au început campania pentru a fi aleşi în acest for local. Să sperăm că nu îşi vor mâzgăli pereţii blocurilor cu grafitti de genul „Popescu, ultimul corijent!”, sau „Votaţi Ionescu, cel mai prost din curtea şcolii, garantat Cocalaru din Bereasca”. 

Fără salariu, sporuri, condiţii - reţeta unei greve perfecte

Sătui până-n gât de gogoşele, promisiuni de doi bani, toată floarea cea vestită a dascălilor a decis că aşa nu se mai poate. Vor să declare o grevă generală. Sărmanii îşi rod unghiile că nu i-au lăsat repetenţi pe cei care acum le dau cu flit. Aşa că, neavând altă soluţie, vor să iasă în stradă. Păi de ce să mai stea în clase? La şcoală e frig, acasă e frig, plus administratorul, măcar pe stradă îţi mai iei bătaie la miting de la jandarmi şi te mai încălzeşti niţel!
Federaţia "Spiru Haret" a decis să intre în grevă generală pe termen nelimitat, cel mai probabil din 16 noiembrie. Doar că au o mică problemă... cu cine vor discuta, pe cine vor fluiera? Că pe Boc nu se poate, Croitoru - tocmai a picat, iar Negoiţă încă nu-i uns!

Măcar carantina să le mai izoleze

Spitalele prahovene au intrat în carantină. Accesul vizitatorilor în incinta unităţilor medicale este restricţionat, iar în anumite secţii nu se intră sub nicio formă. Păi ce să cauţi pe acolo? Au medicamente? Nu! Au aparatură? Nu! Au salarii cât de cât cei din sistem? Nu! Păi o carantină este tocmai binevenită!

Credeaţi că nu mai sar trenurile de pe linie?

Să fie ziua de luni şi să nu avem un accident cu trenuri? Luni la prânz, două trenuri au simţit o iubire adâncă, o atracţie nefirească. Interzisă de legile fizicii sau de macaz. Ele nu şi nu... au vut să se pupe. Şi au făcut-o! Un grav accident feroviar în localitatea Romuli, judeţul Bistriţa-Năsăud. Un tren accelerat care se deplasa pe ruta Sighetul Marmaţiei -Timişoara a fost lovit de o locomotivă. Două persoane au fost grav rănite în urma impactului dintre cele două locomotive. 

Păi comunistul să n-aibă el un „suvenir”?

A doua zi după ce a plecat Voronin de la Palat, administraţia moldoveană a constat că ex-preşedintele românofob are ceva lipici la mână. Cică Voronin ar fi plecat, de la reşedinţa prezidenţială cu olecuţă „di suveniruri”. Că s-au nimerit a fi găini, murături şi vin de colecţie chiar nu mai contează. Din pivniţa reşedinţei mai lipsesc şi borcanele cu murături şi gem, plus sticlele de vin de colecţie. Cum toate aceste „amintiri” trebuiau transportate cu ceva spre casa omului nu înţelegem de ce unii se mirau că Voronin ar fi luat şi maşinile de teren. Să-şi fi dus omul găinile pe jos? Păi nu se pozase el de atâtea ori la volanul lor? Unii, nesimţiţi de-a dreptul au spus că Voronin a depăşit măsura când a luat şi chiuveta din baia dormitorului preşedintelui, in locul căreia a rămas doar gaura pentru scurgere din pardoseală şi ieşirile pentru robineţi. Păi după ce umbli cu găinile şi cu borcanele de murături, mai pui mâna pe volanul unui SUV - cum să nu te speli, cu grijă, pe mâini?!

Notarul Şapte Piei ... de la noi cât vrei să iei?

Notărimea românească spune că taxele sunt normale. Doar că diferă unpicuţ de cele din UE. Sunt doar de 14 ori mai mari. Păi doar atât? Să zicem săr'na la notărime, că dacă ar fi vrut mujchii lor, le făceau de 140 de ori, de 1.400 de ori mai mari! Ce mai ziceam atunci?! Dar uite că sunt nişte tipi, de pe la Consiliul Concurenţei care altă grijă nu au decât să spună că în România comisioanele percepute de notari sunt de 14 ori mai mari decât în celelalte state europene şi că taxele sunt nejustificat de mari. Huo, nesimţiţilor, lăsaţi notarii în pace, să mănâncă şi ei o pâine de lux! Glumim desigur!

Marţi 3 noiembrie - ziua când mascaţii au dat iama-n şcoli

Cu ocazia tradiţionalei sărbători româneşti de Halloween, copiii prahoveni a fost sfătuiţi să poarte o mască. Uite-aşa îmbinăm utilul cu plăcutul: ne distrăm ca nebunii şi ne ferim şi de gripă! Happy Halloween!
Fiecare unitate şcolară din Ploieşti va fi dotată cu 200 de măşti de protecţie împotriva gripei noi şi cu dezinfectant de tip Javel. „Mascatul intră în şcoală, picură 2-3 stropi şi gata... fuge porcina ca din puşcă! După ore, la barul din colţ se „arde” virusul” c-o votcă mică, iar seara, în bar sau discotecă... „pârleşte” fiecare ce poate, să moară virusul de necaz.

Veolia nu crede în lacrimi. Şi nici în promoroacă, ţurţuri sau frig!

Veolia este o firmă. Pentru unii un fel de balaur, de căpcăun - de care depinde foarte mult dacă stai cu şuba pe tine sau te zbengui prin apartament în budigăi sau şlapi! Cum a venit frigul, iar ploieştenii mai aveau niscaiva datorii neachitate, „fraţujii” au pus lacătul pe ventilele, vanele şi robineţii care asigurau accesul agentului termic spre apartamentele unora dintre ploieşteni. A fost nevoie ca primarul ploieştenilor să se roage de „prietenii” de la Dalkia, să înţeleagă că în acele apartamente stau oameni şi nu pinguini. Înduplecaţi de aceste argumente, franţujii au decis să livreze căldură şi apă caldă celor 11 asociaţii de proprietari debranşate pentru neplată. Proprietarii celor 600 de apartamente vor achita, totuşi, datoriile, reeşalonat. În total, Dalkia are de recuperat de la ploieşteni peste 200.000 de euro, iar cu ce se adună şi de la stat, se face cam o căciulă de bănet: adică 3,5 milioane de euroi. Pentru unii suma pare mare dar pentru „coneseur” să nu uităm că nişte milioane bune de euroi au fost păpate cu destul de multă „pricepere” de acest „parteneriat!”.

Cuuuum, Prahova stă prost? Păi conducerea judeţeană ştie? 

Aflăm că şomajul face ravagii prin Prahova. Nemernicul de şomaj se pare că habar n-are că judeţul acesta este condus de nea Mircea Cosma, altminteri nu-şi făcea el de cap, ca nesimţitul! Păi dacă ştia că Prahova este păstorită de inegalabilul M.C. von Prahova ar fi ajuns mândria ţării să aibă 25.848 şomeri! Aoleu şi nea Mirce ştie? Conducere judeţenei a fost informată? Nu credem că altfel n-ar fi stat nea Mircea de florile mărului. Mai o panglică, mai Drum al Disperării, al Foamei şi tot dregea domnia sa busuiocul! Păi dacă nici de nea Mircea nu se mai sperie şomajul ăsta... este clar... Criza asta este o creaţie a Cotroceniului! 

17 drojdieri oficiali în Prahova... restul dorm în şanţuri

Să te cruceşti şi mai multe nu! Oficial, în Prahova, există doar 17 oameni care au dependenţă de alcool. Alooo, hâc, linişte, aţi încurcat hârtiile, monşer!? Astea or fi din alte judeţe, că numai eu ştiu 4-5 comune prahovene unde, la prima oră, chiar şi un ţânc dă peste cap două-trei stacane de vin, 5-6 ţoiuri cu trăscău sau o litră de ţuică! Acum câţiva ani într-o comună prahoveană, copiii ajungeau la şcoală cu ghiozdanele burduşite! Ar mai fi luat sărmanii şi cărţile, dar nu mai aveau loc de PET-uri! 

Dacă nu erau bolnavi cum ar mai fi cules ei via sau porumbul de pe câmp!

Tupeu fără margini, frăţie, şi pe unii inspectori de la Casa de Asigurări de Sănătate Prahova. În câinoşenia lor, inspectorii de la CJASS Prahova au dat năvală peste unii doctori, respectiv medici de familie, şi i-au luat la puricat. Ca să vadă şi ochii lor de inspectori cum stăm la eliberarea concediilor medicale. Acum stând drept şi judecând strâmb este ştiut de tot poporeanul că toamna tot muncitorul are o nevroză, o gripă, o tengâtită, un mare chin existenţial. Este vremea când ogoarele patriei au nevoie ur-gen-tă să fie culese. Cum elevii nu-s, studenţii au fiţe-n cap, militarii au devenit amintire, ce să facă sărmanul muncitor? Merge la nenea doctorul şi se milogeşte de o „scutire”. Altminteri va fi dat afară în şuturi! Lasă fabrica, uzina, atelierul, firma - pentru strugurii şi porumbul său?! Pa... puiu! Nu mai ţine! Aşa că tot la nenea doctorul este salvarea! Cum muncitorul nostru nu-i un interlop, nu-i politician - nici actele lui nu-s „aranjate” cu mare migală, inspectorii de la Casa de Asigurări au descoperit niscaiva „manevre”. Care manevre, în primă fază s-au lăsat cu amenzi si rezilieri pentru concedii acordate ilegal.

Miercuri 4 noiembrie - ziua când parlamentarii s-au bătut în poezie

A mai fost şi ziua când Lucian Croitoru a fost sacrificat pe urna cu bile a Parlamentului. Aşa se face că nu mai avem premier desemnat. Dar mai avem doi premieri. Unul suspendat şi unul interimar. 

Mariane ce-ai făcut? Ai pierdut tot ce-ai avut?

Supărare mare de tot printre pesedişti. Nu ştiu cum s-a făcut că la votul din Parlament, desemnatul Croitoru a primit 189 de voturi "pentru". Pe seară s-a vehiculat ideea că au existat şi patru social democraţi care ar fi făcut joc la „două capete”. Cică doi dintre aceştia au fost deja identificaţi: deputatul şi liderul PSD al organizatiei de Braşov, fost ministru al IMM, Constantin Niţă şi... pam-pam... Marian Florian Saniuţă, fost ministru de Interne şi ex-preşedinte al filialei PSD Prahova. Cei doi sunt puşi la zid şi se discută chiar despre excluderea lor din partid.

Măcar Rabla să funcţioneze

Fără legătură directă cu ţara, Băsescu spune: „Este necesar ca programul Rabla să demareze din 4 ianuarie. Ce bun ar fi un astfel de program şi pentru ţară... la Remat cu clasa politică, să vină una nou-nouţă, cu garanţie patru ani, fără limită de kilometri. Amin!

Bâta pe instructorii independenţi

Ca să arate că pune ţara în ordine, Ministerul Transporturilor a pus bâta tocmai pe amărăştenii de instructori auto independenţi. Adică pe aceia care nu au PCR, adică Pile, Cunoştinţe şi Relaţii. Documentul prevede că orice instructor auto trebuie să aibă cel puţin trei ani de experienţă dobândită în baza orelor prestate la o firmă de instructaj auto. Care firme sunt „afiliate” iar amărăştenii să meagă la slugărit că prea şi-au luat lumea-n cap. Să stea la mâna clienţilor? Să negocieze cu aceştia? Păi, frăţie, alta-i treaba când mergi la o firmă „agreeată” cu puhoiul de „elevi”. Şi asta pentru un salariu minim pe economie şi, desigur, cu maşina proprie!

Ceva anormal: să plăteşti o datorie!

După aproape zece luni de uitat lung în pungă, elevii prahoveni care fac naveta la şcoli din alte localităţi decât cea de domiciliu îşi vor primii - în sfârşit - banii pentru decontarea abonamentelor pe mijloacele de transport. Deocamdată nu se plătesc dar ni se comunică faptul că aproape 3.545.000 de lei vor fi alocaţi şcolilor din Prahova în acest scop. Fondurile pentru decontarea abonamentelor de călătorie nu mai fuseseră acordate din luna ianuarie a acestui an. Or fi mers copiii la şcoală pe jos în perioada asta, întrebăm şi noi, aşa, ca neştiutorii? 

Vă era dor de o ştire cu nea Mircea Cosma? Deocamdată avem o jumătate! De ştire, nu de nea Mircea!

Poate că nu ştiaţi, dar avem şi un Consiliul Judeţean al Elevilor! Aceştia au participat la o dezbatere cu reprezentanţii Direcţiei Integrare Europeană din cadrul Cosiliului Judeţean Prahova, pe tema energiilor regenerabile. Tineri şi nepricepuţi fiind au avut parte de o prezentare a gradului de folosire, în prezent, a energiilor verzi. Vedeţi că n-am spus nimic despre nea Mircea Cosma? Despre sfârleaza de la Parc? Despre panourile sale care pun soarele la treabă? Huă, nouă, că de nimic nu suntem în stare! Dacă nici măcar la o ştire cu nea Mircea nu ne descurcăm!
PS: Deci, nea Mircea, şefu, aţi văzut că n-am zis nimic despre terenul din Tulcea cumpărat de matale pentru plantarea de eoliene? Rămâneţi dator de-o bere, trăiţi'!

Lapte acru şi bătut a cui mamă să o ... mut?! 

Tot omul ştie că miercuri este zi de post şi că nu se „consumă” nimic „de dulce”. Poate că aşa se explică de ce aproape cinci tone de lapte destinat elevilor prahoveni a avut o zi tare proastă. Inclusiv alte 2-3 mai înainte. Elevii au primit în pachetele „lapte şi corn” nişte butelcuţe bombate. Ar fi trebuit să fie lapte doar că el, laptele, trebzuia să fie dulce. Nu acrit, nu brânzit sau mai ştie cine cum altminteri. În urma controalelor derulate de Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor, a fost retras de la consum şi înlocuit un lot de 5.000 de litri de lapte care a ajuns în şapte şcoli prahovene. 

Avem „nopţi albe” dar şi timpane sparte. Normal ca Poliţia să asurzească. 

Dacă vorbiţi cu un locuitor din Ploieşti, Bărcăneşti, Brazi şi Blejoi trebuie să ştiţi că o să aveţi nevoie de portavoce. Dacă vă invită pe acasă pe la ei să nu vă gândiţi că puteţi sta la un pahar de vorbă sau să vă înţelegeţi cumva. Nu se prea poate! Mii de oameni sunt supuşi, zilnic, unui nivel de zgomot peste limitele considerate maxim admise. Zonele cele mai poluate fonic sunt în apropierea gărilor, pe axa Nord-Sud, dar şi arterele deschise traficului greu sau din zonele industriale.
Aşa că dacă vreţi să vă sară ciorba din farfurie mergeţi la masă, la prânz, la cineva care locuieşte pe Bulevardul Independenţei, Bulevardul Republicii, Bulevardul Bucureşti, străzile Găgeni, Gheorghe Lazăr, Gheorghe Doja, Malu Roşu sau Mihai Bravu. Din cauza traficului zgomotul este foarte mare, aşa că este exclusă orice clipă de linişte. Nici ziua şi nici noaptea! Cât despre zona redacţiei noastre ce să mai spunem... avem câţiva dobitoci care ne asigură o delectare de nedescris. Şi-au ciuruit tobele de eşapament de la „motoarele” lor şi se fâţâie de vineri până luni, cut motoarele turate la maximum. Cum ce face Poliţia? Păi, nu am spus că din cauza zgomotului poţi să rămâi surd?! 

Asepticii de la Finanţe

Mare isterie şi cu gripa asta „nouă”. Funcţionarii de la Serviciul de Finanţe Local s-au dotat cu substanţe antibacteriene, dar şi cu alcool sanitar, pentru a dezinfecta toate obiectele pe care le ating. Mai bine le dădeau nişte prime, un teanc de bonuri de masă - că nu mai venea nici măcar aviara pe acolo!

Judecătorul Rebegea, cu mască, fără mască, la Cremenal

Lumea este panicată de porcină. A dat năvală peste farmacii să-şi facă „rezerve” de măşti. Care ar trebui să protejeze pe cel de o poartă de invazia viruşilor. La fel au făcut şi angajaţii de la Tribunalul Prahova. Asta o aflam miercuri. Pe la prânz, cu mască - sau fără - un judecător şef de secţie a fost ridicat. De mascaţi! Nu, nu avea gripă porcină! Avea drag de bani - cel puţin aşa spun procurorii de le la DNA! Care l-ar fi testat, ascultat, radiografiat şi au ajuns la concluzia că este infestat. Cu şpagă.

Joi 5 noiembrie - ziua când nici şpaga nu te scapă de mascaţi

Dis de dimineaţă presa vuieşte! Judecătorul Dumitru Rebegea (41 de ani), şef al Secţiei Penale a Tribunalului Prahova, a fost reţinut de procurorii anticorupţie pentru luare de mită. Magistratul a primit de la avocata temutului interlop dâmboviţean Nicolae Pârjol, zis Ghenosu, suma de 36.000 de euro. Bănuţul a fost „marcat” pentru eliberarea acestuia. Magistratul prahovean a fost prins în flagrant în timp ce primea suma de 36.000 de euro de la avocata Iosefina Pilică, cea care i-a apărat în instanţă pe interlopii Sandu Zamfir, Viorica Zamfir şi Nicolae Pârjol, zis Ghenosu. Iosefina Pilică a apelat până şi la farmecele proprii şi l-a ademenit pe acesta în dormitor. După ce partida de sex s-a consumat, avocata i-a oferit judecătorului suma de bani pe care o negociaseră pornind de la 40.000 de euro, şi anume 36.000 de euro. Când magistratul a pus mâna pe bani, au intervenit procurorii anticorupţie, care l-au adus la Bucureşti pentru mandatul de arestare preventivă.

Din 20.000 de angajaţi ca florile au rămas 244. Ca ciorile!

Angajaţii de la Uzina Mecanică Plopeni au ieşit în stradă, nemulţumiţi de modul în care fabrica este condusă. Ultima decizie care a iritat oamenii: disponibilizarea a 80 de persoane. Sindicaliştii de la Siteco Plopeni îl acuză pe directorul lor - fost secretar al Primăriei Plopeni - că duce Uzina Mecanică spre ruină. Marţi, angajaţii au primit o veste proastă, fiind anunţaţi că alte 80 de persoane urmează să fie disponibilizate înainte de 24 noiembrie. În vremurile de glorie uzina avea peste 20.000 de angajaţi, iar acum au rămas doar 244. Şi dintre aceştia, 80 urmează să mai fie daţi afară. Protestatarii spuneau că la momentul numirii sale, directorul actual s-a angajat că va redeschide aproape toate secţiile care fuseseră închise dar nu ar fi făcut altceva decât să vândă utilajele. La fier vechi! 

Licitaţie - este, bani - sunt, zăpada să nu vină... Doamne fereşte!

Consiliul Judeţean Prahova a organizat o licitaţie pentru desemnarea operatorilor care se vor ocupa de deszăpezirea drumurilor judeţene. Societatea Drumuri şi Poduri a Consiliului Judeţean a intervenit deja pe anumite tronsoane, ca urmare a ninsorilor căzute zilele acestea în mai multe zone din Prahova. Grijuliu cât se poate, nea Mircea Cosma (iată că avem, în fine şi o ştire cu edilul judeţean!)a anunţat că a utilizat fondul de rezervă şi a încredinţat societăţii de drumuri şi poduri să intervină pentru deszăpezire drumurilor către Pietriceaua, Măneciu şi Predealul-Sărari. Păi se făcea ca magistrala către Pietriceau - drumul de suflet al susnumitului - să rămână cu zăpada pe el? La licitaţia pentru desemnarea firmelor care se vor ocupa de deszăpezirea drumurilor judeţene s-au înscris 12 societăţi. Pe 12 noiembrie, în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean Prahova, vor fi suplimentate fondurile alocate pentru deszăpezire cu încă 500.000 de lei. Aşteptăm câştigătorii cu interes. Revenim!

Drumul voievodului Cosma a fost inaugurat

La Filipeştii de Pădure a fost inaugurat, joi, proiectul „Drumul voievozilor”. Proiectul, iniţiat de preşedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma se vrea o „realizare” a ctitiorului său şi are ca scop (cel puţin oficial) să promoveze valorile culturale, monumentele istorice, de arhitectură şi să pună în valoare descoperirile arheologice sau monumentele arhitecturale de mare interes de pe traseul său. Drumul, poteca, şoseaua „voievozilor” începe la Filipeştii de Pădure şi traversează alte 16 localităţi din zona de sud a judeţului.

Am părea mea şi mă mândresc cu ea!

Acum că ne-am pornit, tot o ştire cu nea Mircea. Liderul PSD Prahova a catalogat actuala campanie electorală drept "o aventură a unor oameni disperaţi". Da la matale cum e, nea Mircea, dacă iese tot urâtul ăla de Marinar? În fine, noroc cu BMW-ul ăla nou al lui Vlăduţ că, la o adică, se fuge repede...

Vineri 6 noiembrie - sau cum a început week-endul de joi

Bravo lui Mişu & Co

Colegii de la Observatorul prahovean au cu ce să se dea mari. Iată ce anunţau ei, pe site-ul lor. „Pe 28 septembrie ziarul nostru publica în exclusivitate o anchetă care viza eliberarea lui Sandu Zamfir, zis Austrianu, arestat pentru comiterea a cinci infracţiuni de înşelăciune şi şantaj contra sumei de 70 de mii de euro. Câteva zile mai târziu, aceleaşi surse ne-au spus că au avut loc noi negocieri, fiind stabilită doar jumătate din suma iniţială. Cinci săptămâni mai târziu, judecătorul Dumitru Rebegea era reţinut de procurorii DNA după ce primise şpagă 37.000 de euro”. Credem că Stavri are parte de un banchet pe măsură. Plătit de Mişu, desigur! 

Back To Top