Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

Aşa cum stă bine românului, ziua de luni nu avea cum să înceapă altfel decât prost. Aşa că aflăm din ştirile zilei că până şi macaralele, plictisite de lentoarea naţională, au început un fel de protest al lor. Să cadă. Şi ce dacă prima a picat peste sediul Ministerului Transporturilor? Peste ce ar fi trebuit să cadă? Că doar nu peste guvern? Ä‚la pică singur, fără să fie ajutat.

Nemţii ne văd ... româneşte. Adică rău şi prost!

Institutul economic german ZEW spune că România nu va ieşi din criză în următoarele şase luni. De parcă cineva de pe aici mai speră ca minunea asta să fie posibilă mai devreme de 2012... nemţii, ca orice nemţi temeinici şi dedicaţi tehnicii spun că: "Sunt perspective foarte sumbre pentru economia României în următoarele şase luni". Ţara noastră a primit cel mai mic punctaj din regiune. Băi, nemţilor, dacă aţi fi făcut o minimă documentare, aţi fi descoperit că, de fapt, poporul român a rezistat de 2000 de ani crizei. Aşa că şase luni sunt un fel de vacanţă, mai ales că avem şi soluţia salvatoare: dormim toţi, nu munceşte nimeni, şi criza trece de la sine. Simplu, nu?

Senatorul Chivu vede numai carduri. Peste tot! Master sau VISA, Gold sau Platinum, şefu?

Senatorul de Prahova Sorin Serioja Chivu a dorit să arate că nu a luat pe degeaba voturile prahovenilor şi a susţinut în Parlament o declaraţie politică. Asta nu înseamnă că s-au oprit trenurile, avioanele în aer, soarele în loc! Ar fi trebuit? Noi nu ştiam! Una peste alta, senatorul S.S. Chivu a îndrăznit să acuze PD-L de mită electorală şi, mai mult, a criticat Guvernul Boc. Dezlănţuit, senatorul S.S. Chivu a îndrăznit să-i aducă aminte însuşi preşedintelui (actual) de ţepele promise in campania electorală din 2004. "Doar mita oferită electoratului a fost cea care le-a asigurat voturile şi, implicit, cardurile de acces in Executivul ţării" a mai spus ferocele senator Chivu la adresa foştilor colegi - parteneri de guvernare.

Scump, scump - dincolo era mai ieftin! Candidatura pentru Cotroceni? Un „mezelic”. De minimum 70 mil. Euro

Vrem sau nu - suntem în campanie electorală. Drumul către Cotroceni nu-i uşor. Şi nici ieftin. Nişte nenea, deştepţi foc, au luat tibişiru-n mână, plaivazul şi tocul şi, ca să arate că nu sunt altceva decât savanţi au socotit cam cât costă distracţia numită candidatura pentru Cotroceni. Cică pentru a te bucur de titlul de candidat (nu şi de viitor preşedinte) îi musai să ai, la teşcherea (sau sponsorii - susţinători - partid ş.a.m.d) o lădiţă doldora de fişicuri. Nu de leuţi - cine mai dă, în campanie, doi bani pe aşa ceva? - nu teteo, i-e-p-uroi! Cât mai mulţi şi totul este bine. Ei bine, ca să ai pretenţii că te bagi la masa candidaţilor care emit niscaiv pretenţii trebuie să fii „bazat”. Adică teşcheraua trebuie să fie de fapt o saltea. În care să ai pus un „ceva” care săie aşa, pentru obrezuri fine, adică, o sumă care poate să fie între 70 şi 95 milioane de euro pentru a se achita nota de plată a campaniei electorale din anul acesta. 

Mai avem un Mizil. Invizibil! Minunat, strălucitor, inefabil...

Poate nu ştiaţi că, recent, edilul Emil Proşcan, primarul oraşului Mizil a primit un mare premiu. Poate că nici mizilenii nu se aşteptau la asta, dar cum necum, iată că edilul mizilean s-a procopsit cu o diplomă. Acum urmează bomba. Diploma, respectiv premierea edilului s-a făcut la categoria "Premiul de excelenţă pentru cele mai valoroase lucrări de infrastructură". Eeeeeeeee... ce vă spuneam?! Poate că metrul de canalizare este valoros, poate că un centimetru pătrat de asfalt, o băncuţă, o dală, un milimetru cub de bordură - nu-s ele destul de valoroase?! Măcar la decontare! Cât despre mizileni ce să mai spunem, că din moment ce nu le văd, fie şi alea puţine şi „valoroase”, este şi firesc ca toate investiţiile să fie valoroase. Doar că aceste „valoroase investiţii” nu se prea văd pe acolo. Oare nu cumva, nenea Proşcan o fi dus poze din alt oraş?

Marţi - ziua când poporul frate chinez ne arată până şi sorele munceşte alături de el. Chiar şi pe la Prahova

Chinezii au un obicei tare prost. Munces în neştire. Mai mult, ei vor să pună şi soarele la treabă, iar dacă pe la Mizil unii stau cu burta la soare, iată că chinezii vor să facă panouri care produc energie. Tot este bine! Păi la investiţia de un miliard de euro, la câte panouri solare vor face chinezii pe acolo, vă daţi seama ce umbră o să fie? 

Prahovenii o duc tare rău. Cu capul 

Fericire cât cuprinde prin ţară şi mai ales pe la Prahova. Care mai de care zâmbeşte, fie la bec, fie la lună sau le ce se nimereşte. Unii aud voci, alţii văd şi simt o respiraţie rece în spate, alţii au descoperit că sunt urmăriţi non stop de extratereştrii. Unii spun că-s Mihai Viteazu şi sunt supăraţi pe aceia care se cred Napoleon şi Ceauşescu, dar, cu toţii au un mare necaz. La Casa de Glumeţi nu mai ai loc să arunci un ac! Unii dorm şi pe cuie, doar doar se va face ceva loc şi pe acolo! Bine că suntem fruntaşi la construcţia de biserici pe metru pătrat. Ce rost are să facem spitale, aziluri pentru bătrâni şi adăposturi? Ce, alea aduc voturi?

Ce-i bună atâta şcoală? Până şi berzele au intrat în şomaj

De şase ani numărul elevilor din Prahova este în scădere. Semn că nici berzele nu mai trec prin Prahova, iar şcoala nu mai este de multă vreme un loc aşa de interesant pentru tineri. Păi la câte baruri, discoteci, cluburi avem ... mai merită să mai treci şi pe la şcoală? Poate între două bairamuri, ca să mai iei pe câte un coleg la party! Cică doar jumătate dintre tineri apucă să urmeze toate gradele de şcolrizare. Păi la ce bun atâta şcoală când cu diplomă ori fără, şomajul este acelaşi!

Ex-prefectul Oprea se plânge. La Cremenal.

Urgisit şi uşuit din funcţia sa de prefect, Radu Oprea a depus plângere la Secretariatul General al Guvernului crezându-se nedreptăţit în amorul propriu. Mai mult, ex-prefectul s-a dus şi la Cremenal pentru a-şi căuta dreptatea în faţa judecătorilor. El a spus ziariştilor că are de gând să meargă până-n pânzeler albe deoarece şi-a câştigat postul de prefect prin concurs (nu de împrejurări, băi aceştia!) ci prin studiu aprofundat.

Uzină de muniţii păzită cu pistoale de jucărie. Bine că nu au din acelea cu apă. Pe frigul ăsta cine ştie de ce tragedii mai auzeam

Pentru cei trei - patru gorobeţi care se laudă că mai lucrează la Uzina Mecanica Plopeni care produce niscaiva muniţie este liniştitor să afle că paza uzinei este, probabil, cea mai tare din judeţ. Paznicii, deşi nu-s nişte ninja, au ei un ceva aparte al lor de nu îndrăzneşte nimeni să fure câte ceva de pe acolo. S-a mai furat, dar ziua în amiaza mare, cu acte mânărite - dar asta-i altă poveste - în schimb picior de hoţ nu încearcă să calce prin urbea lui Azorel! Păi nu ziceam de paznicii de acolo că au ceva aparte?! Oficial ei ar fi trebuit să aibă şi niscaiva pistoale sau puşcoace, dar acum, puşcoacele sunt puse „bine”."Au nişte pistoale la ei, dar nu au nici un fel de muniţie. Nu au nici măcar niste capse la ei, măcar să facă poc, să sperie infractorii", au declarat ziariştilor din presa centrală nişte nenea care au dorit să rămână anonimi. Dar tot de pe la uzina respectivă apar veşti bune. "Exista doar patru revolvere cu muniţie reală, dar armele sunt ţinute sub cheie, ca pe vremea lui Ceauşescu". Ei bine aceste pistoale sunt puse la păstrare şi motiv că un fost şef, care le avea pe inventar, a plecat unde a văzut cu ochii, iar acum nu mai dă nimeni de el ca să facă actele de predare a puşcoacelor. O soluţie ar fi pistoalele cu apă. Măcar până se închide definitiv fabrica respectivă. Cum este frig... nici nu vă daţi seama cât de periuloase sunt „gan-urile” astea. Se procopseşte hoţomanul cu un guturai cât ar clipi!

Podul de la Ceraşu s-a dărâmat. A venit apa şi l-a luat. Duca face altul la loc. Mai mic, dar scump foc!

La Ceraşu plouă. Mult. Au loc aluncări de teren. Primr este Duca. Primarul este grijuliu. El face poduri. Podurile sunt luate de ape. Chiar şi alea care nu au existat vreodată. Alt pod este scump, dar se face. Măcar pe hârtie. Lumea-i fericită. Nea Mircea Cosma este bucuros. Are unde să mai taie o panglică. Şi primarul Duca este bucuros. Păi ca edil să ţi panglica unui podeţ de 16 metri şi o lăţime de 5 metri - nu-i o mare onoare? Dar şi mai mare este onoare să spargi pentru podeţul respectiv 1.543.403 lei (adică ceva este 15 miliarde de lei vechi, mai precis 15.434.030.000 leuţi). Acum, edilul a mai bifat o ctitorie, stă cu o chii spre cer, nea Mircea a mai tocat o pănglicuţă şi cine ştie cine altcineva îşi mai freacă mâinile cu bucurie.

Turiştilor din lumea-n-treagă eu vă dau un singur sfat: Nu lăsaţi Slănicul din cauza lui... primar!

Acest cover după şlagărul aurolacilor de metrou este de doi bani. Cum de doi bani este şi administraţia din Slănic. Sătucul numit Slănic are, totuşi, parte de un noroc. Chior. Nu de edil, că nu are atâta baftă, ci de o puzderie de turişti. Cam iubitori de sporturi extreme şi cam masochişti aceşti turişti, dar bine că sunt! Ei bine, oficial, anual, comuna Slănic ar fi vizitat(ă) de peste 150.000 de turişti! Cică puhoiul ăsta de turişti ar veni, anual, prin Slănic la distracţie. Adică să râdă de salina lăsată de izbelişte, să se tăvălească pe jos de râs la vederea primăriei care arată ca un hotel de cinci stele faţă de celelalte case prăpădite ale contribuabililor şi, de ce nu, chiar de băştinaşi, care arată exact ca nişte oameni conduşi de un primar numit Costea. Şi Dăneluş.

Edilul Azorel îi mută pe plopenari la cămin

Semn de împăcare între edilul plopenarilor şi nea Mircea Cosma. Dragoş Niţă, pe numele său de catalog, dar supranumit Azorel - de la o plimbare prin Azore - ar fi bătut palma cu edilul judeţului pentru a face o mare bucurie plopenarilor care nu au o casă a lor. Staţi liniştiţi nu dau case ori locuri pentru acestea. Şi dacă ar vrea tot nu are de unde. Oraşul nu are nici măcar cimitirul său darămite terenuri! Aşa că Azorel a pus ochii pe un fost cămin de nefamilişti. Cu banii de la nea Mircea - de fapt de la CJ Prahova şi nu ai familiei Cosma că doar nu era să ia de la gura lui Vlăduţ banul dat pe BMW-ul nou-nouţ - au pus la cale să facă „buzele” unui fost cămin de nefamilişti şi să-l ofere plopenarilor. Suma de 500 de milioane de lei i s-a părut cam micuţă lui Niţă şi totuşi s-a bucurat. Păi ce să faci nene Niţă cu 500 de milioane? Nimic! Vezi d-aia este bine prin Azore. Acolo ai nevoie doar de două-trei frunze de palmier şi trei beţe de bambus pentru o casă. Care nu ţine decât până la primul muson. Vă daţi seama câte case oferă primarul din Azore... azoreilor săi?

Miercuri - sau ziua când Cosma dă trotuare poporului dar vine şi porcina peste noi

Ne pare rău dar ziua de miercuri tot cu nea Mircea a început. Semn că el poate! Iată că descoperit ceva nou. Poporenii merg pe şosea, merg pe drumurile judeţene sau naţionale. Care pe jos, care cu bicicleta care pe patru cărări. Câteodată unii sunt luaţi şi la plimbare. Pe capota unei maşini. Plimbări în urma cărora mulţi rămân reci! Ce să-i faci?! Păi dacă nu au trotuare merg şi ei cum pot! Şi îşi asumă riscurile! Ei bine, iată că nea Mircea a observat - şi el - situaţia şi a decis că aşa nu se mai poate. Na Mircea are planuri măreţe. Vrea să dea trotuare la popor! Aşa că proiectul "Trotuare naţionale” made by Mircea Cosma poate fi considerat binevenit şi de dorit. 

Greu de suspendat II

Preşedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, nu va fi suspendată din funcţie pe o perioadă de 30 de zile de la lucrările forului, aşa cum si-ar fi dorit opoziţia. Ehei ar fi vrut cei din opoziţie mai mult de atât, dar mai au nevoie şi de altele, precum Regulament, norme, dar ce mai contează toate astea acum....

Scara lui nea Mircea duce spre istorie!

Vrem nu vrem iată că alături de ştiri cu gripa porcină, tot de nea Mircea avem parte. Că doar este vedeta judeţului nostru, nu?! Aşa că, după cum stă bine unui mare om de stat (de judeţ, momentan), la Consiliul Judetean Prahova a fost inaugurată, oficial, "Scara voievozilor". Ideea amplasării a celor şapte busturi de voievozi, principi şi regi i-a aparţinut (cui altcuiva?) lui nea Mircea Cosma. El speră că aşa toată lumea să îi recunoască pe cei care „s-au jertfit pentru această ţară şi pentru gloria acestui popor". Primul bust dezvelit îl reprezintă pe Mihai Viteazu, fiind dezvelite, la loc de cinste, busturile lui Constantin Brancoveanu şi cel al lui Decebal. Urmatoarele patru busturi îi vor reprezenta pe Mircea cel Bătrân, Alexandru Ioan Cuza, Vlad Ţepeş şi pe Regele Ferdinand "Întregitorul".
Proiectul este finanţat de Fundaţia "Mihai Viteazul" şi lucrările au fost realizate de sculptorul George Dumitru. Voevod...pardon, preşedintele CJ, Mircea Cosma a anunţat că se va face luntre şi punte ca până la data de 1 Decembrie 2010, toti cei şapte reprezentanţi de marcă ai poporului român vor străjui sala de la intrarea principală a Palatului Administrativ din Ploieşti.

Gripa nu mai este porcină ,ci „ de tip nou” dar tot loveşte. Acum în Prahova

Miercuri aflăm că un elev de clasa a XII-a de la Grupul Şcolar de Industrie Uşoară din Ploieşti a fost diagnosticat cu gripă porcină. Băiatul s-a întors, duminică, din Italia şi spune că ar fi călătorit lângă o femeie care tuşea. Abia marţi după amiază a prezentat simptome care ar fi apropiate de gripa porcină. A fost internat la Bucureşti. Toţi colegii lui au fost consultaţi, şcoala a fost dezinfectată, iar colegii de clasă sunt ţinuţi sub observaţie acasă. Bolnavul a intrat în atenţia personalului medical dar şi a presei, devenit celebru deşi i-ar fi fost mult mai bine să rămână anonim. 

Big Brother de alegeri este aproape gata

Ca să nu se mai fure la vot, Prefectura Prahova a primit suma de 53.000 de lei pentru a cumpăra 106 camere video care vor fi montate în secţiile de vot speciale. Prefectura este liberă să dea bani cui crede că-i merită şi că are cele mai potrivite camere de filmat electoratul ce o să voteze cât de curând. Cârcotaşii spun că preţul este mare, dar ce ştiu ei? Păi să vină electoratul, pe autobuz, tocmai de la mama naibii şi să nu fie filmat cu o cameră mai acătării?! 

Prafurile morţii au ajuns şi la ţară

Cu ce credeţi că se mai distrează tinerii de pe la sate? Trag şi ei pe nas, îşi ciuruie vena, răsucesc joint-uri. Că doar este de fiţe să-ţi faci crerul muci! Vă daţi seama cât de tare este târlanul care fură banii din casă şi îşi ia prafuri? În mod cert, la anul, producţia la hectar se va dubla. După un fum tras cu nesaţ, tânărul de la ţară ară pământul fără plug. E suficient să o ţină bine pe nevastă-sa de păr şi să-i zică, drăgăstos: „Tăceţi, fă, amândouă şi araţi, că vă sparg!”.

Guvernule, mai dă-ne nouă, lapte, miere, lână, ouă... şi mai ales bani

Guvernul a alocat - şi să sperăm că vor mai fi astfel de veşti bune tocmai cînd criza doare atât de rău - fonduri destinate finanţării unor programe de dezvoltare a infrastructurii din zona rurală. Prahovenii din Ariceşti Zeletin, Berceni, Ceraşu, Cocorăştii Colţ, Gorgota, Podenii Noi, Poseşti, Scorţeni, Şirna, Şoimari, Talea, Târgşoru Vechi, Teişani, Tomşani, Valea Călugărească şi Vâlcăneşti pot spera că edilii lor să mai pună câte o cărămidă, o alee, un trotuar prin comună. Fonduri au mai fost alocate şi pentru susţinerea programelor de dezvoltare a bazelor sportive şi de agrement din Azuga, Bălţeşti, Boldeşti, Cocorăştii Colţ, Cocorăştii Mislii, Cornu, Drajna, Fântânele, Gura Vadului, Izvoarele, Jugureni, Măneciu, Puchenii Mari, Sinaia, Surani, Şoimari, Teişani şi Vadu Săpat. 

Prahovenii sunt miliardari. În datorii!

Floarea cea vestită a ţării - cum ar spune un mare ştab prahovean - adică judeţul Prahova se poate lăuda că stă bine. La datorii. Astfel, la finele lunii septembrie datoriile neplătite ale prahovenilor (fie că erau firme sau persoane fizice) se ridicau la peste 1,55 miliarde de euro sau 6,51 miliarde de lei. O restanţă totală care este aproape triplă faţă de perioada similară a anului trecut. Comparativ cu alte judeţe, prahovenii ocupă un loc mediu, fiind pe locul 15 într-un top al datoriilor neplătite. 

Păi dacă este criză cine să-şi mai ridice o casă?

Criza a lovit foarte dur şi în zona construcţiilor. O statistică arată că la nivelul judeţului activitatea de eliberare a autorizaţiilor de construire a scăzut cu peste 20 la sută! Statisticienii spun că este interesant faptul că şi pe astfel vremuri peste 65% din autorizaţii sunt acordate pentru viitoare clădirii ce se află în zona rurală. Păi unde să se mai retragă şi sărmanul om dacă nu la ţară?
Joi 29 octombrie când oraganul a pus braţul pe lipitori

Dis de dimineaţă poliţia ne anunţă că ea veghează şi este la datorie. În noaptea de miercuri spre joi, in jurul orei 1, pe uşile unor blocuri din Câmpina, trei indivizi, cică din Ploieşti lipeau de zor afişe (deloc) electorale. Au fost prinşi de o patrulă care i-a umflat şi dus la sediul poliţiei pentru interogatorii. Povestea lor este una tare de tot. Cică, fiind ei prin Ploieşti, şi cum stăteau ei aşa fără de niciun fel de treabă, la ei ar fi venit „individul” şi pe care, bineînţeles, nu-l cunoşteau. De mila lor, „individul” le-ar fi dat 200 de lei doar ca să lipească câte 50 de autocolante electorale denigratoare.. Poliţiştii i-au sancţionat contravenţional cu amenzi însumând 5.750 de lei. Cică organele ar lucra acum la stabilirea identităţii omului din umbră, care a "sponzorizat" acţiunea. 

Distracţie de sezon. Maziliţii din scaunele deconcentratelor vor un Club. La Tribunal

Cam toţi şefii deconcentratelor care au fost uşuiţi din fucţiile lor atât de dragi au anunţat că au trecut la acţiune. Aşa că au pus tocul pe hîrtie şi au făcut plângeri prealabile miniştrilor care au semnat ordinele de destituire. Alţii, mai cu grăbire au anunţat că ar fi depus plângeri în Justiţie şi că o fac doar pentru că li s-ar fi încălcat drepturile. Oare, la numirea lor, pe funcţiile respective, nu au fost alţii care, şi ei, la rândul lor, să fi fost maziliţi tot prin aceleaşi „reguli”?

Vineri 30 octombrie - o campanie care începe să pută

Mai pe la primele ore ale zilei aflăm că este campanie cu adevărat. Încălzirea se făcuse deja. Muniţia „uşoară” fiind folosită, a se citi afişe denigratoare, stencil-uri, iacătă că a sosit vremea „pieselor grele”. De data aceasta „artileria” a fost „tetată” la Câmpina. Sediul PSD din urbe a fost murdărit cu fecale. Păi la cât pute câteodată politica de pe la noi abia acum arată adevărata faţă!

Skandenberg de ... Băicoi

Să vedem cne o să mai aibă curaj să râdă de băicioeni? Păi când vor merge la concursul de skandenberg de la Băicoi şi muşchii de pe elevi se vor încorda precum cablurile de oţel cum să mai ai tupeu, chiar dacă eşti un amărât de profesor, să-i scoţi la tablă? Iar să mai ai nesimţirea să pronunţi expresia „lucrare de control”... te-ai ars! Aşa că toată voioşia de acum va avea în cele din umă un final. Pe 15 noiembrie, la Băi...tovarăşe, se vor arăta toţi muşchii şi fibra elevilor din Prahova. Apoi să vedem cine este profu-ul acela care va îndrăzni ocările de mai sus?

Un an în morgă. Şi de ce l-au mai luat?!

Cadavrul unui bărbat a zăcut aproape un an în morga Spitalului Judeţean din Ploieşti. Acesta s-a internat în unitatea ploieşteană anul trecut, dar a suferit unele complicaţii şi „s-a îmbolnăvit de deces”. Aşa că mortul a fost dus la Morgă. A stat aproape un an pe acolo. Acum, corpul neînsufleţit a fost depus la Serviciul de Medicină Legală din Ploieşti, iar autorităţile ploieştene încearcă să afle identitatea bărbatului decedat în urmă cu aproape un an.

Back To Top