Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

Ce poţi să mai spui despre faptul că românilor le merge atât de prost? Nu au decât un Revelion pe an, o sigură vacanţă de vară şi, ce-i mai rău, întotdeauna săptămâna începe prost, cu ziua de luni. O fi, oare, de la flacăra violetă? Am ochii roşii, de nesomn, de la OTV sau alte canale de televiziune care au devenit replici fidele ale lui "DD direct”. Şi, degeaba, nimeni nu m-a dumirit de ce, săptămânal, pe capul românilor vine năpasta de început de săptămână. Mihaela, dragostea noastră, poate ne spui tu cum să facem cu ziua asta? Să-l contactăm pe Aliodor cel Violet? Iată ce spune lumea despre ziua de luni, dar mai ales despre cea din data de 18 ianuarie...

Cea mai deprimantă zi din an. Şi nu zicem doar noi...

O să spuneţi că noi, cei de la „Actulitatea Prahoveană”, avem ceva cu ziua de luni. Ei bine, iată ce ne spun savanţii. Agenţiile de presă au anunţat că, după studii aprofundate, s-a ajuns la concluzia potrivit căreia cea mai deprimantă zi a acestui an a fost 18 ianuarie, conform unui "studiu asupra fericirii", realizat în Marea Britanie de FirstCare, o companie care ajută firmele în combaterea absenteismului de la serviciu. Motivaţii şi explicaţii sunt puzderie: frigul, facturile care sosesc după sărbătorile de Crăciun, incapacitatea de a munci eficient şi gândul că, până la următorul salariu, mai este multă vreme. Ei bine, toate aceste "fericiri” transformă 18 ianuarie în cea mai deprimantă zi din 2010. Aaron Ross, preşedinte executiv la FirstCare, compania care a realizat acest studiu, a declarat că „Blue Monday (Lunea melancolică - n.r.) este cea mai deprimantă zi a anului, cu rate foarte înalte ale absenţilor de la serviciu”. Trebuia să ne brevetăm conceptul nostru şi să-l vindem lui Dan Diaconescu, dar modestia care ne caracterizează nu ne lasă. Ştim sigur că avem destui scatofagi şi coprofagi prin breaslă care o vor face, în locul nostru. 

Românica şi şomajul - Marius Oprea are o explicaţie

Mă minunez câteodată de titlurile de prin ziare. "România, cocoşată de şomaj” - un titlu care ne spune la ce să ne aşteptăm. De ce? Iată că ziarul "Gândul” ne lămureşte şi ne spune, negru pe alb, de ce absentează aleşii din Parlament: "Nu pot să şi votez şi să fiu şi la televizor în acelaşi timp". Şi, ca drept dovadă, ne oferă şi un Top al chiulangiilor din plenul Parlamentului. Mai vreţi? Că ar mai fi câte ceva, că tot apare ziarul nostru într-o frumoasă zi de luni. Aflăm dintr-un alt ziar ce a declarat istoricul Marius Oprea: "Viaţa politică şi economia sunt influenţate în continuare, în proporţie de 40%, de foşti activişti de partid, securişti şi birocraţi ai vechiului regim”. Ce-ar fi fost să nu fie aşa? De unde mai aveam noi baroni locali, tunuri, mafioţi, trepăduşi, traseişti politici şi altele? Ar fi dat peste noi nebunia unei vieţi normale, oneste, curate şi - cine ştie? - chiar cu un nivel de trai mult mai ridicat, Doamne fereşte!

Flăcări şi chiloţi din cupru. Dacă vrei să fi performant în politică

Am aflat că secretul reuşitei în politică nu stă în dragostea de ţară, tona de diplome şi talentul organizatoric, sau cel de lider. Nu, frăţie, fals! Am trăit atâta amar de vreme într-o ignoranţă de neiertat! Ei bine, am aflat că dacă nu ai un bodyguard energetic, ai belit-o! Mai mult, dacă n-ai haine cu elemente din cupru, cu niscaiva fireturi din zinc sau câteva gablonţuri din siliciu eşti sortit eşecului şi o să te faci de râsul curcilor. Cică peste fieştecare catindat la o anumită funcţie, indiferent că vorbim despre consilier local, primar, deputat senator sau ditamai preşedinţia ţării, ei bine, ar fi cam 20 de "becuri” care o cam sug (pe energie) de la aceeaşi sursă! Adicătelea de la neghiobul care se bagă în aşa ceva fără să aibă chiloţii blindaţi cu niscaiva alamă, cravata burduşită cu zinc şi patru-cinci guguloaie de siliciu prin buzunare! Tare naşpa să n-ai Rasputinul tău de partid!

Senzaţional - Bugetarul minune există!

Un lider de sindicat a lăsat afacerile deoparte şi a pus tunurile pe guvern. O fi pierdut el în acest timp câteva sute de mii de euroi, dar iată cât de bine le mai zice: "Guvernul face, în continuare, disponibilizări, deşi există un surplus de 118.000 de posturi vacante şi bugetate în condiţiile în care anul trecut erau bugetate la stat 1.408.000 de posturi, dintre care 1.290.000 de posturi erau ocupate". Cine să fie oare acest adevărat Făt-Frumos al luptei sindicale? Păi cine altcineva decât veşnicul lider de sindicat care, abia acum s-ar da de ceasul morţii pentru ca amărăştenii de sindicalişti să afle adevărul. Pe numele său de scenă nimeni altcineva decât: Booogdan Hosu. Cu voia supuşilor, lider sindical "Alfa”!

Sărăcie mare, frăţie, dacă până şi sediul Partidei Rromilor a fost spart!

Am trăit s-o aflăm şi p-asta! Cum că s-a dat o spargere la sediul Partidei Romilor din Ploieşti. Poliţistul prahovean a repurtat, iarăşi, o victorie cu infractorii! Iac-aşa au mai ieşit şi poliţaii de prin birouri! Cum-necum, "presarii” i-au găbjit pe spărgători şi i-au dus la pripon. Ei ciordiseră două calculatoare. Nu pentru că ar fi vrut să demonstreze niscaiva calităţi de programatori ori să-i ferească pe proprietari de viruşi sau de cine ştie ce sechele cauzate de şederea prelungită în faţa computerului. Cei doi spărgători erau tineri, de 16 si 17 ani, şi le-au spus poliţailor că au apelat la acest gest pentru că aveau nevoie de bani. Ceva-i putred în ţara asta! Dacă nici sediul Partidei Romilor nu mai este sigur, în cine să te mai încrezi?

Poştaşul sună întotdeauna de două ori. Ca să-ţi dea o veste proastă!

Cică printre noi, cei care locuim în Ploieşti, ar fi existând 122.000 de ploieşteni - cărora, cât de curând, o să le bată poştaşul la uşă pentru a le aduce înştiinţările prin care vor afla - o, ce veste tristă şi de aşteptat - că au de plătit niscaiva dări pe la bugetul local. Scrisorile, deloc de amor, vor poposi în cutiile poştale a nu mai puţin de 122.000 dintre ploieşteni. În tot acest context iată că mai apare şi o veste cât de cît bună.. Cei care vor achita integral, până la sfârşitul lunii martie, contravaloarea pe întregul an vor beneficia de un bonus de 10%. Şi, mai mult, cei care au un venit lunar net mai mic sau egal cu 450 de lei vor fi scutiţi de la plata impozitului pentru clădire şi terenul aferent locuinţei. Curios ar fi câţi dintre aceştia or fi având câteva mii de metri de teren, niscaiva viloace sau Q7-uri!

Scade încrederea în presă prahoveană? Iată şi de ce!

Boierie să te dai mare că eşti ziarist! Să ai o legitimaţie de presă în buzunar şi să scrii din faxurile organelor sau autorităţilor. Sau din copy-paste! Dacă mai iei şi o pleaşcă de bani pentru asta, chiar că eşti şmecher! Cică un criminal a decis că este cazul să-şi mărturisească crima şi să se predea - dar în faţa ferocilor jurnalişti prahoveni. Ce subiect, ce interes, ce demers jurnalistic de prime-time? Nu sunt suficiente mailurile de la Poliţie? Nu-s suficiente ştiruţele despre balamucul de pe DN1 sau cocalarii de la Hale? Ei bine, criminalul, deşi spunea oricui i-a ieşit în cale despre abominabila sa faptă, a fost trimis la plimbare de către mega-ultra-jurnaliştii care servesc breasla ca angajaţii pe la unele posturi TV, precum Antena 1 Ploieşti şi Pro TV Ploieşti. Cel puţin aşa susţine Fido pe blogul său. Tot el mai zice că abia după ce a făcut criminalul 13-14 şi pe la ferocii conduşi de Preda & Co, în Trust, a fost descoperit, din întâmplare de Cătălin Stavri. Care a fost singurul care l-a ascultat, i-a dat atenţia cuvenită şi a verificat cele spuse de cel care (potrivit lui Fido - n.a.) ar fi vut un aspect "neîngrijit”. Ce ţi-e şi cu toţi criminalii ăştia, frate.! Nu se tund, bărbieresc, nu se odicolonizează cu vadra de Chanell sau nu-şi iau Armani-urile pe ei şi vor să devină vedete de presă?! Fără girofare? Fără mascaţi în coastă, fără jandarmi lângă tine... să-ţi faci meseria de ziarist?! Ce-i şi cu gluma asta?! Cică anteniştilor nu le-ar fi plăcut "şi modul confuz în care se exprima” care...” i-au făcut pe toţi să creadă că este vorba de un caz social obişnuit”. Aoleu! I-auzi! O crimă recunoscută a devenit ceva de kko! Mai mult, să vedem scuze: "... un om venit să se plângă de vreun gard dărâmat de vreun vecin sau o problemă similară”. Care problemă ar fi fost, lume bună, "nedemnă" să apară într-un ziar. Vedeţi de ce este Stavri ăsta printre cei câţiva care mai au o brumă de respect faţă de meseria asta despre care el zice că nu prea o ştie? Dar - ce-i sigur - o face cu respectul cuvenit. Şi că a reuşit în ultima vreme să dea clasă la toţi fiţoşii şi bloggerii cu legitimaţie de presar în buzunarul nădragilor.

Atac la barosani

S.C. Electrica şi Apa Nova din Ploieşti au fost amendate cu câte 4.000 de lei pentru că au muncit în stil Dorel. Şi ca pe la noi. În primul rând, nu au respectat termenele de finalizare şi au lăsat în urma şantierelor mormane de gunoi şi de pământ. Păi dacă s-ar aplica astfel de amenzi cu străşnicie, din două una: oraşul ar fi fost lună şi bec sau, dimpotrivă, ultramizerabil, dar cu vagoane de parale la bugetul local. Din care ar fi fost plătiţi chinezoii să ne facă nu numai şanţuri, gropi, să bage sau să repare conducte, ci să le şi acopere, iar la final să asfalteze şi să ne cureţe străzile!

Luneta cu versete doboară beduinii

Presa internaţională ne-a anunţat că s-au descoperit referiri codate la pasaje despre Iisus Hristos din Noul Testament şi care sunt inscripţionate pe lunetele furnizate armatei Statelor Unite de o companie din Michigan. Lunetele nu sunt folosite la studierea stelelor, ci sunt utilizate de trupele americane din Irak şi Afganistan. Una dintre inscripţiile de pe lunete, 2COR4:6, este o referire la Epistola a doua către Corinteni, 4:6 din Noul Testament: "Fiindcă Dumnezeu, Care a zis: Strălucească, din întuneric, lumina - El a strălucit în inimile noastre, ca să strălucească cunoştinţa slavei lui Dumnezeu, pe faţa lui Hristos”. Compania Trijicon a confirmat că adaugă referiri codate la pasaje din Noul Testament pe lunetele vândute armatei americane. Părerea afganilor şi irakienilor nu a fost făcută publică. În fine, în general, după ce un beduin este luat în vizorul lunetei respective, nu prea mai poate să emită nimic, darămite păreri.

Comisar la valută m-aş duce

Comisarii de la Protecţia Consumatorului au verificat operatorii valutari din centrul Ploieştiului. Comisarii au împărţit amenzi de câte 20.000 de lei pentru fiecare casă de schimb valutar. Fără număr, fără număr, că doar nu dădeau de la ei! Cică la testarea valutei ar fi folosit schimbaşii. Care sunt mult mai ieftini pe vremea asta decât orice detector sau elemente de siguranţă.

Şi ce, vroiaţi să meargă sărmanii şpăgari la pripon?

Acum aproape cinci ani, presa vuia cum că, în urma unui control al Consiliului Judeţean Prahova, s-ar fi constatat că de la Centrul de Plasamet Plopeni lipseau sume foarte mari de bani. După doi ani, dosarul a fost trimis de procurorii de la Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Ploieşti - în judecată. În acest proces penal ar fi trebuit să fie audiaţi 44 de martori - şi cică taman d-aia procesul nu s-a terminat nici azi. Straşnic a mai fost construit dosarul respectiv. Că sărmanii judecătorii l-ar fi încheiat tare degrabă, dar te pui cu martorii ăştia?! 

Cotropitorii vin din Călăraşi. Nu pe cai, ci cu balastiera

O firmă din Budeşti, judeţul Călăraşi, pare să fi dat un tun bunicel în Prahova. A cotropit terenurile prahovenilor din Strejnic. Firma trebuia să asigure constructorilor Autostrăzii Bucureşti - Ploieşti pietrişul necesar. Pentru a nu mai cheltui bani cu transportul pe distanţe mari de la balastiere, patronul firmei a găsit o soluţie ingenioasă de a lăsa oamenii din satul prahovean Strejnic fără terenuri. El ar fi întocmit contracte de vânzare-cumpărare a dreptului de folosinţă, în alb, nesemnate de proprietarii de teren. După care s-a pus pe ghiorlănit pământurile care nu ascundeau aur şi nici uraniu, dar care îi aduc o basculă de bănet. Cică ar fi făcut gropi şi de câte cinci-şase metri pe tarlalele oamenilor. Vă daţi seama ce piscine, buncăre antiatomice sau ce crame pot face strejnicenii pe acolo?

172 de turişti electorali la un pas de pârnaie

Fiinţele denumite turişti electorali sunt confraţii lui Yeti, omul Zăpezilor, veri cu Bigfoot şi mai tari decât chiar Elodia. Urmele (nu urnele!) trecerii lor par să fie ştiute de toată lumea, dar nimeni nu ştie cum arată un turist electoral la faţă!
Autoritatea Electorală Permanentă a finalizat verificarea listelor electorale pentru depistarea posibilelor voturi multiple. În Prahova există suspiciuni în cazul a 172 de persoane ale căror nume au ajuns în baza de date ale IGPR-ului. Şi ce dacă? 

Stresaţi găinile rău de tot. Dacă vreţi nişte ouă cât bobul de mazăre

Stresul ne afectează pe toţi, indiferent de specie, vârstă sau sex. Spre exemplu, până şi găinile au de suferit din această cauză. Cercetătorii de la Facultatea de Medicină Veterinară din Viena au realizat un studiu ale cărui rezultate au concluzionat că găinile stresate fac ouă mai mici. Oamenii de ştiinţă au stresat găinile şi au descoperit că oul este cu atât mai mic cu cât stresul este mai mare. 

Cine-i om şi cine-i câine?

Veste bună pentru vicioşii care nu vor să renunţe la tutun sau băutură. Nu s-au inventat ţigările care te ţin o viaţă şi nici pileala care să nu te facă muci după a 20-a damigeană! Nu, deloc aşa. Finlandezii au ajuns la concluzia potrivit căreia ar fi o mare prostie ce se spune despre cetăţeanul ideal. În vremurile noastre, cetăţeanul ideal (sau pur şi simplu în trend) e nefumător, nebăutor şi nu poluează. Ei bine, contribuabilul ideal, după cum susţin finlandezii, arată exact invers: fumează, bea, conduce des maşina şi moare înainte de pensionare. Aceştia explică afirmaţia prin faptul că un individ care consumă produse şi servicii super-impozitate, precum tutunul, alcoolul sau benzina, aduce la buget mai mulţi bani decît se cheltuie pentru protecţia lui socială. Adică au dreptate cei care au spus că, dacă toţi cetăţenii unui stat ar fi lipsiţi de vicii şi puternic impregnaţi de filosofiile "verzi”, acel stat ar crăpa de foame. 

Jirinovski n-o avea soacră?

Un bărbat care are un copil cu o a doua femeie ar trebui să primească dreptul de a se căsători cu aceasta, dar fără a divorţa de prima soţie şi fără a-şi părăsi prima familie. Propunere şocantă venită din partea liderului ultranaţionalist rus Vladimir Jirinovski. Poligamia ar trebui legalizată dacă se doreşte stimularea ratei natalităţii în Rusia, susţine tipul ăsta sărit care are tablou cu Fuhrerul pe perete. Jirinovski a făcut aceste declaraţii în cursul unei reuniuni pe tema demografiei, organizate la Kremlin. 

Mai năpraznic decât flacăra violetă? Şomajul!

Potrivit unui sondaj propus de site-ul de recrutare Myjob, anul acesta mai mult de o treime dintre români prevăd că vor fi trecuţi în şomaj, ca urmare a reducerilor de personal realizate în compania în care lucrează.

Poştaşii la braţ cu poliţiştii comunitari

Oricare pensionar s-ar putea să aibă ceva frisoane când o să-şi primească pensia. Dacă până acum mai se lăsa cu o acadea, un fursec, o cafeluţă sau chiar ceva mărunţiş, iată că totul tinde să ia o turnură deosebită. Poştaşii vor putea veni însoţi de lucrători ai poliţiei comunitare sau ai primăriei, atunci când vor aduce pensiile. Motivul: reducerea numărului de infracţiuni cărora le cad victime factorii poştali. Totodată, cele două instituţii vor derula campanii pentru prevenirea acestui tip de infracţiuni. Probabil că statul vede deja pensionare nemâncate îmbrăcate în ninja care sechestrează pe bietul poştaş, îl violează sălbatic, după care îi iau şi banii de pensii. 

Mazilirea lui Hrebenciuc, repetiţie pentru Geoană

Taberele Năstase şi Mitrea plănuiesc debarcarea liderului deputaţilor PSD ca un fel de test pentru schimbarea preşedintelui partidului. Aşa se face că zilele lui Viorel Hrebenciuc, ca lider al deputaţilor PSD, par să fie numărate. Şi totul sub atenta coordonare a unora ca Adrian Năstase, Miron Mitrea şi Victor Ponta. Cică Viorel o mai duce-n funcţie doar până la 1 februarie, când parlamentarii revin din vacanţă. La câte ştie Viorel, tare să nu fie surpriza să-l vedem uşuit din funcţia respectivă şi urgisit să ocupe alta. Mai mare şi mai frumoasă!

Nea Mircea discretul. Şi sfiosul

Credeaţi că scăpaţi? Că nu avem o ştire şi cu celebrul Mircea Cosma? Ei bine, am evitat cât s-a putut, dar - fiind pe final - tot trebuie să spunem. Preşedintele PSD Prahova, Mircea Cosma, se vrea diplomat şi discret. "La nivelul PSD Prahova, momentan, nu am stabilit nimic”, ar fi grăit inefabilul preşedinte al pesedeilor prahoveni. La rândul său, Georgică Diaconu, vicepreşedintele PSD Prahova, discret şi el, a spus că "este prematur să existe o decizie a conducerii filialei judeţene pe această temă!”. Marian F. Săniuţă a dovedit că tot supărat a rămas şi a spus sec: „Nu vreau să comentez în niciun fel”. Senatorul PSD Daniel Savu a demonstrat că ştie să învârtă bine limba-n gură când vrea să spună, printre vorbe, câte ceva. "Este normal să reorganizăm partidul pentru viitoarea bătălie din 2012. Va fi un congres final care va fi precedat de alegeri în teritoriu. Între timp se conturează anumite echipe. Suntem un partid democratic. Noi nu avem o direcţie trasată de la centru. Vom vedea care sunt ofertele la viitorul Congres”, a afirmat Savu. Între timp cam fieştecare trage cuţitul pe tocilă. Abia aştepăm să vedem măcelul!

Back To Top