Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

Tomşănenii au cu ce să se mândrească. Între două bătăi, şpringăreli sau hoţii, pot spune că primar ca al lor n-are nimeni! Dai cu tunul şi nu găseşti un edil aşa de pornit pe treabă. Primăria Tomşani va construi în satul Loloiasca trotuare a căror valoare se apropie apropie de jumătate din valoarea întregului buget pe 2009 al comunei. 

Câştigătorul licitaţiei este firma ATM-Construct SA. Contractul, mai micuţ de felul său, nu este decât de puţin peste 2,1 milioane de lei. Noi! Adică, mai exact, 2.119.798 RON fără TVA. Necazul lui domnu' primar este la fel de micuţ. Bugetul comunei sale - nu al să propriu şi personal - nu a fost anul trecut mai mai 5,9 milioane de lei! Aşadar, să vedeţi loloieştenilor ce trotuare vă dă vouă nenea Potocea! Nu se vor învârti după soare, dar, mai mult ca sigur că, fiind aşa de scumpe, nu le veţi lăsa să stea singure, noaptea, pe străzi!

Back To Top