Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Pamflet

sebi editorialVesela poveste de la Ploiești, în care doi viceprimari se duelează în telefoane de la București, continuă. Reamintesc cititorilor că, după demisia lui Iulian Bădescu, viceprimarii Raul Petrescu și Iulian Teodorescu dau din coate pentru un țel sută la sută nobil, în slujba cetățeanului: ocuparea fotoliului de edil interimar al municipiului Ploiești.

Așa cum scriam ieri în Actualitatea Prahoveană, cearta dintre cei doi a fost oficială odată cu schimbul de replici din cadrul grupului operativ din CL Ploiești, organizat pentru stabilirea ședinței extraordinare de vineri când, cel puțin din punct de vedere teoretic, ar trebui să fie nominalizat un interimar în locul fostului primar Iulian Bădescu.

După ședința de ieri, ambii candidați au luat calea Bucureștiului, ca să ia lumină. De la felinare diferite, firește, în funcție de cine le recomandă vocea și talentul.

Din păcate pentru Raul Petrescu, șansele acestuia scad odată cu apropierea termenului de recurs din 1 aprilie de la Curtea de Apel Ploiești, în dosarul în care viceprimarul este acuzat de complicitate la cumpărare de influență, instanța inferioară condamnându-l la șase luni de închisoare cu suspendare.

Iulian Teodorescu, celălalt viceprimar, are șanse mai prietenoase, dosul acestuia fiind deja oarecum înscăunat în fotoliul de edil interimar, mai ales că, pe lângă vocea și talentul lui Iulică, pentru care există confirmări multiple în mediul politic prahovean, îl mai recomandă și aptitudinile acestuia în ceea ce privește Mediul și Apele – o preocupare recentă a viceprimarului, pentru care îl felicităm, desigur.

Așadar vineri, de la ora 11.30, ședință extraordinară de Consiliul Local Ploiești, unde invităm toți ploieștenii să participe – se promite un spectacol pe cinste.

Text preluat de pe blogul autorului

Back To Top