Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Pamflet

georgică severin facebook„Acesta este modelul care ne este prezentat și impus. Vom aștepta și noi 30 de ani până vor ieși la iveală adevărurile incomode?" – cufureala filosofică reprezintă un citat de pe pagina FB a senatorului prahovean Georgică Severin. La aceste cuvinte de o profunzime demnă de un citat din câinele meu aflat într-o zi proastă este atașat un articol de pe mediafax.ro, în care publicul este informat asupra unui megascandal din SUA relatat și de cotidianul care a reușit să dea jos un președinte de țară – Washington Post:

„Dintre cei 28 de experţi ai Laboratorului FBI de analize microscopice, 26 au exagerat conformitatea probelor de păr în moduri care au favorizat procurorii în 95 la sută dintre cele 268 de procese verificate până acum, potrivit Asociaţiei Naţionale a Avocaţilor de Apărare Criminalişti (NACDL)".

Washington Post notează, totodată, că inculpaţii au fost condamnaţi pe baza unei serii de probe, iar, dintre acestea, cele furnizate de laboratorul microscopic al FBI ocupau o pondere mică. Însă, pe baza dezvăluirilor, condamnaţii şi procurorii din 47 de state americane şi din capitala federală, Washington DC, au fost înştiinţaţi că dosarele trebuie reanalizate pentru a se stabili dacă sunt necesare apeluri în justiţie. Patru inculpaţi au fost deja achitaţi.

Întorcându-ne la filosoful nostru - Integral pe punctulpeignat.ro

Back To Top