Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

Măcar femeile au avut parte de o alinare când săptămâna a început, invariabil, tot cu ziua de luni. Că aşa încep săptămânile pentru noi toţi: Prost! Dacă femeile au avut parte d’un mărţişor, pentru bărbaţi a fost şi mai greu.

Nea Mircea-i galanton şi domnos!

Poate că nici nea Mircea nu mai este ce a fost odată şi a fost lovit – şi el – nu de flacăra violetă, ci de recesiune. Conducerea Consiliului Judeţean Prahova le-a acordat femeilor din instituţie o zi liberă, în loc de mărţişoare. Aş că, din cei aproape 200 de funcţionari ai CJ Prahova, cum peste 100 sunt femei, bărbaţii au fost nevoiţi să se descurce singurei, adică să le suplinească. Măcar o zi în an! Dar masculii din CJ nu au scăpat doar cu atât! Conducerea Consiliului Judeţean Prahova a decis că şi de 8 martie să le ofere colegelor o zi liberă. Noi îi mai propunem o variantă preşedintelui de CJ: Voievoade, ia-le de tot salariul şi dă-le liber. Definitiv. Că oricum matale te descurci şi singur acolo, se vede din maşinile cu care se plimbă, de vreo doi ani încoace, membrii familiei Cosma.

Şomajul nu-i doar tristeţe şi necaz

Nu-s chiar toţi şomerii trişti prin judeţul Prahova. Este drept că, pentru a o primi pe poştăriţă, cu două-trei fişicuri de bani, nu-i la fel cu vremea când portofelul era precum purcelul. Adică nişte salarii de peste o sută de milioane de lei. Într-un top al primelor trei din cele mai mari indemnizaţii de şomaj, pe primul loc s-ar situa un prahovean care primeşte, încă din luna octombrie 2009, câte 1.888 de lei. Pe lună. Acesta poate să mai stea acasă – dacă aceşti bani i se par suficient de mulţi – până în luna ianuarie 2011. “Medaliatul cu argint” primeşte doar 1.834 de lei, dar ar avea timp să regăsească un alt job, la fel de bine plătit cum a fost cel care-i aduce acum cei aproape 19 milioane de lei vechi. Medalia de bronz îi revine unui alt şomer care încasează doar 1.827 de lei lunar. Tot ei sunt şi benficiarii unui gest mărinimos din partea Guvernului care, printr-o ordonanţă de urgenţă, a prelungit perioada de acordare a indemnizaţiei cu încă trei luni pentru persoanele care au depus dosarul de şomaj în perioada 24 martie 2009 - 31 decembrie 2009. Să le tihnească!

Programul Rabla la Prahova: bişniţă cu tărăboanţe şi catarage

Este o mare mirare cât de mulţi bişniţari poţi să descoperi prin ţara asta aşa de minunată şi despre care unii spun că are, din păcate, un singur defect major şi anume acela de a fi locuită. Pentru că tot ne dăm poalele peste cap cu absolut orice ţine de coana Uniune Europeană, care ne tot urechează, iată că am dat poporului programul Rabla. Pe stil nou, cu tichete de valoare. Acum, poporenii scot tărăboanţele şi cărăbăştile, care cu găini, cu purcel şi căţel (în ele, desigur), şi le duc să încaseze vouchere. Prin introducerea lor, autorităţile încurajează traficul cu tichete valorice, dar nu şi vânzarea de automobile noi – spun cunoscătorii pieţei. În două săptămâni au fost casate 20.000 de maşini, însă românii au cumpărat numai 456 de autovehicule noi prin intermediul programului „Rabla“. Ce rablă de ţară!

Morcovescu ne ameninţă cu Hilton

Unii ar spune că-i o gogoaşă şi că Morcovescu ar fi tare departe de orice are legătură cu lanţul hotelier Hilton. Dar dacă o fi aşa? Să-l vedem pe Doruleţ “prins” taman de celebrul lanţ?! Lanţul hotelier Hilton va afilia încă o unitate,  cea de-a patra unitate din provincie, respectiv hotelul de patru stele Prahova Plaza din Ploieşti. Cei care înjură şi nu ştiu ce-i cu groapa şi şantierul din buricul târgului trebuie să afle că hotelul Prahova îşi va extinde capacitatea de cazare în urma unei investiţii de 5 milioane de euro. Cel puţin aşa a dat sfoară în ţară omul de afaceri Doru Morcovescu, proprietarul mai multor afaceri în zona turismului prahovean, plus câţiva procuroriîn frapieră, la discreţie, aşa cum v-am mai povestit în Actualitatea Prahoveană.

Dacă nici Savu nu ştie, apoi nu ştie nimeni!

Puţini mai au timp şi chef de aducere aminte a teribilei maşinării de vot de pe vremea mega-inefabilului şi irefutabilului edil european, regional şi aproape planetar Emil Calotă. Fost consilier pe vremea aia, acum ditai senatorul PSD, Daniel Savu spune că în CL Ploieşti aleşii poporului, pe liste liberale, n-au aflat de nicio culoare că liderul Crin Antonescu (reconfirmat pe funcţia de lider naţional) ar fi anunţat "formarea unei mişcări de rezistenţă, la nivel naţional, împotriva PD-L”. Ex-consilierul Savu este supărat: “Aleşii liberali n-au auzit de aşa ceva”. Păi, nea Dane, nu ştim gradul, cu cine vrei matale să faci opoziţie, cu Iulică Teodorescu? Hai să fim serioşi, liberalii din Ploieşti au alte preocupări: să numere banii în linişte. Plus un megacontract pe bani publici despre care vă vom povesti într-un număr viitor.

Poţi să mori fericit: aleşii merg pe altă planetă

Au fost scrise zeci de cărţi şi s-au făcut sute de filme cu tot felul de cataclisme. Unele arătau cum “aleşii” îşi construiau câte o Arcă sau rachetă interplanetară şi fugeau unde credeau ei că pot să găsească “o lume mai bună”. Ei bine, nici noi nu suntem mai dihai. Vai de popoul nostru să apară cine ştie ce cataclism sau nenorocire! Adăposturile de apărare civilă din Ploieşti, despre care, oficial, se spune că ar fi singurul refugiu al oamenilor în cazul producerii unei catastrofe naturale, nu sunt îndeajuns cât să adăpostească toţi poporenii. “Aleşii” tot cu pile şi ceva cunoştinţe vor avea acces pe acolo, din moment ce aceste adăposturi asigură protecţia doar pentru 35 % din populaţia ploieşteană.

Viaţa de câine nu-i chiar ca a oamenilor

Mare chestie şi cu zicalele astea din popor. Păi, ia ziceţi şi voi, cum să mai poţi spune despre cineva că “Are viaţă de câine”?! Mai ales zilele astea, când am aflat că 30 de păroase - canine - vor ajunge să trăiască în Jermănica… şi pe casă, masă (potol câinesc, ce-i drept) din belşug! Câinii sunt, de felul lor, de baştină de prin Sibiu, dar acum au buletin de Germania. Fundaţia „Pferd und Hund” a făcut un nou transport de câini comunitari care vor fi adoptaţi în Germania. Cei 30 de câini au fost luaţi de pe stradă şi uite cum le-a pus Dumnezeu mâna pe capetele păroase de au ajuns la nemţălăi! Jawohl!

Cum să trăieşti în Ocident cu pensie românească?!

Nu ştiu dacă vă vine să credeţi, dar această ştire este reală. Că avem pensionari prahoveni care trăiesc şi prin putredul Occident. Cei care au dat pe goarnă această ştire nu au zis decât că pensiile respective sunt transferate în ţările din Vest. Şi nici vorbă că acestea or fi atât de mari să le ajungă prin cele străinătăţuri. Păi cum să crezi că un pensionar o fi fericit cu cele 2-3 sute de euroi, când banii aceştia nu-i ajung nici de un televizor cu plasmă sau un merţan?! Aaaaaa, nu le ajung nici de chirie sau mâncare?! Păi, dacă au copii care robotesc pe acolo, nepoţi de crescut, se mai schimbă treaba. Majoritatea celor care primesc pensia în străinătate locuiesc în Germania, iar alţii au ales Spania, Canada, SUA... Cei 75 de pensionari prahoveni care şi-au stabilit domiciliul în străinătate pot să fie puşi în panoul de onoare al celor care susţin că au grijă de pensionarii români. Ca să plece cât mai repede dintre noi! Nu vă gândiţi la loc plin de verdeaţă şi lipsit de întristare. Chiar dacă prin cel Occident pare să fie aproape la fel ca-n rai.

Fuge pământul de sub prahoveni

Săptămâna trecută mulţi prahoveni au simţit că le fuge pământul de sub picioare. Au fost afectate patru oraşe şi 14 comune!  Şefii de la “judeţeană” au dat vina pe ploi şi zăpezile care s-au topit. Dar au uitat să mai spună despre defrişarea făcută de termitele cu două picioare sau că, de pe vremea lui Împuşcatu’, nu s-a mai umblat serios la terasări şi alte chestii de genul ăsta.

Pa, Ciufulici!

Copiii din Ploieşti nu vor mai avea parte de teatrul de păpuşi. După aproape 50 de ani de spectacole, cortina o să cadă pentru ultima oară la scena teatrului “Ciufulici”! Imobilul în care a funcţionat teatrul a fost retrocedat, actorii şi toţi cei din teatru vor trebui să părăsească incinta până la 1 aprilie. De atunci, copiii vor putea să se uite doar la circ. Desigur, la circul politic, ăla de la televizor.

Trecem la babe şi leacuri bătrâneşti

Un sfat prietenesc. Că tot vine primăvara şi ar fi bine să începeţi de pe acum să ieşiţi pe dealuri, câmpii sau pădurile patriei. Unii după traista ciobanului, alţii după muşeţel şi sunătoare… că nu se ştie cât de curând o să avem nevoie de ele. Preşedintele Colegiului Medicilor din România spune că banii alocaţi sistemului sanitar din România ajung cel târziu până în luna iunie. Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) ar fi anunţat că nu are bani pentru medicamente compensate şi gratuite în 2010, întrucât bugetul pe acest an reprezintă exact valoarea datoriilor transferate din 2009. Să nu ziceţi că v-am spus despre babe, leacuri şi plantele medicinale!

Uite banul care nu-i!

De ani buni mă tot distrez când văd că UE ne îmbie cu fel de fel de programe care nu folosesc la nimic şi nimănui. Nu-i luăm în calcul pe cei care au “acces” la astfel de “programe” de finanţare. Mai un Congres, un simpozion...  Care pe la munte, care pe la mare, desigur în sezon, şi uite cum se toacă banul european şi la Golea tot nimic nu ajunge. Cică de luna aceasta s-a dat startul finanţărilor europene prin intermediul Programelor Operaţionale Sectoriale Dezvoltare Resurse Umane - POSDRU. Oficial, la această finanţare pot aplica şcolile, universităţile, ONG-uri, furnizorii de formare profesională, angajatori şi IMM-uri. Pot ele şi chiar vor, dar să vedem şi ce o să primească!

Care infractori, care etnie?

Rromii prahoveni s-au săturat să fie văzuţi ca un fel de… oaie neagră a judeţului şi au pornit să ceară o altă atitudine din partea autorităţilor. Să nu vă gândţi că au cerut scoaterea în afara legii a lacătelor, yalelor şi sistemelor antifurt, ci un gen de colaborare. Nici să îndrăzniţi să credeţi că au nevoie de cineva care să le ţină de şase, ci doar de o altă atitudine, de respect şi de colaboare. La sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova a avut loc o întâlnire între conducerea acestuia şi reprezentanţii comunităţilor locale de rromi. S-a sperat că această întâlnire va lămuri care sunt problemele comunităţilor de rromi dar şi că aceştia pot să conteze pe ajutorul “organelor”. Sau să contează, în funcţie de dialect...

Vai de femeile noastre

Nici femeile noastre nu mai au parte de un loc fruntaş prin tot felul de statistici europene. Aşa se face că după ce-s cocoşate de muncă, stres, sărăcie, copii sau de malacul care ar trebui să le fie sprijin la bine şi mai ales la greu, aflăm că la femeia româncă nici cu viaţa nu-i prea pe roze! Româncele sunt pe penultimul loc în UE la speranţa de viaţă la naştere, potrivit unui studiu Eurostat publicat de CE cu ocazia Zilei de 8 Martie. Nici perspectiva nu-i mai frumoasă. Cică, în 2030, amărâtele de românce nu vor fi deloc în frunte şi că, dincolo de iubirea noastră – şi, desigur, frumuseţea lor – tot vor avea cea mai mică speranţă de viaţă din Uniune. Nici la bărbaţi nu stăm mai bine, dar măcar în zona asta tot românaşul îşi descarcă amarul pe muiere. Aşa că tot femeia iese prost!

Au vrut carte şi, acum, n-au parte

Peste 400 de prahoveni vor fi concediaţi în prima lună de primăvară. Că patronii lor s-or fi gândit la ştevie sau urzică sau că, şi ei, la rândul lor au tras oblonul afacerilor, nu se ştie, dar putem zice că ar fi bine dacă n-ar fi rău!

 

Aşa se face că luna aceasta numărul şomerilor în judeţul Prahova o să fie de două ori mai mare decât cel al locurilor de muncă scoase la strigare. Nici meseriaşii, cel puţin aceia care fac mare caz că deţin o diplomă (care să le ateste faptul că au studii sperioare) nu vor fi scutiţi de necazuri. Asta pentru că cele mai puţine şanse de a-şi găsi un loc de muncă le au tocmai aceştia!

Pesediştii se cred în Matrix

Pesedeii au, de câtăva vreme, după înscăunarea lui Titulicea cel Voinic, o nouă chestie: membrii virtuali! După ce şi-au schimbat preşedintele, social-democraţii vor să-şi schimbe şi obiceiurile. Gata cu birocraţia şi cu procedurile greoaie. Vor aer proaspăt în partid, aşa că porţile pentru noi membri sunt deschise. Şi, ca să nu-şi bată capul prea tare, doritorii au la dispoziţie un formular online. Deschizi computerul, te conectezi, şi după două-trei clicăituri ai devenit coleg cu nea Mircea – Săniuţă – Adrian Năstase Mizileanul cel cu Ouă de Fier şi, desigur, cu Titulicea!

 

Drona şi Ghiţă procurorul au spart clanurile ţeparilor

 


Ce ţi-e şi cu procurorii ăştia. Unii n-au chef să respecte liniştea colegilor şi se apucă de lins dosare sau chiar iau urma infractorilor! Iată că sunt semne serioase că pacea şi veselia de prin Prahova vor fi date peste cap de procurorul Ghiţă! Omul acesta, în loc să înveţe de la înaintaşii săi cum se “dă la pace” cu unul sau altul, s-a pus pe capul ciuruitorilor de conducte. Şi nu s-a lăsat până nu i-a harponat pe cei care făceau parte dintr-o reţea de hoţi de ţiţei din conductele de transport. 13 indivizi au ajuns deja după gratii şi alţi trei, printre care şi capul reţelei, sunt daţi în urmărire. Unii furau din conducte, alţii transportau produsul petrolier în dubiţe, iar alţii se ocupau de comercializare. Ţiţeiul furat era amestecat cu reziduuri şi apoi era vândut drept combustibil CLU, folosit la încălzirea termică şi la staţiile de asfaltare. Pentru arestarea lor s-au folosit şi drone. Adică acele avioane despre care ştiam că le-ar fi folosit armata americană prin Irak sau Afganistan! Tare Ghiţă – dacă a adus dronele pe capul ţeparilor de conducte! Mai mult, la percheziţia caselor ciuruitorilor s-a descoperit că aveau şi hărţi foarte precise cu traseul conductelor – ca să nu sape precum orbeţii, nu? Care hărţi, ştiut este, nu credem că se pot cumpăra de la orice chioşc de ziare!

 

De unde cinci?  Când ei îs, toţi,…doar trei?!

La recentul congres al Partidului Conservator – partidul antenelor - a fost ales şi Consiliul Naţional. Filiala prahoveană a intrat şi ea în cărţile lui Felix. Cică de pe urma acestui congres prahovenii s-ar fi ales cu cinci membri în forul de conducere al partidului. Bun! Numai că Silvia – ne mai permitem şi asemenea drăgălăşenii la adresa celor care “vând” o astfel de marfă - are o mică problemă. De unde cinci membri, frăţie? Când toţi membrii din judeţ nu-s mai mult de trei?!

Claie peste grămadă la pripon

Să mai îndrăznească cineva să spună că poliţienii prahoveni nu-şi merită salariile! Statistic, aceştia stau bine de tot! Poliţia prahoveană ne-a anunţat, pe noi, murituroii de rând, cu deosebită satisfacţie, cum că a reuşit să bage la răcoare, de la începutul acestui an, de două ori mai mulţi infractori, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2009. Semn că au pus maşinăria la lucru. Acum nu facem gât şi zicem că arestaţii tot zburdă pe bulevardele patriei deoarece aiasta-i trebşoara magistraţilor. Sau poate i-or fi luat în calcul şi pe alţii? Dar, oare, unde or mai avea ei loc, prin cele aresturi? Că tot a venit vorba, unul din patru români a fost amendat în 2009, dar de zece ori mai puţini au şi plătit sancţiunile! Semn că organul este cu ochiul pe noi!

Măcar Justiţia să le dea note şi salarii

Profesorii sunt tare mult iubiţi de – unii - judecători. Aşa credem după ce 250 de dascăli, afiliaţi la Sindicatul „Şcoala Prahovei”, au reuşit să câştige în instanţă drepturi salariale în valoare de 50% în conformitate cu prevederile legii 221/2008. Cadrele didactice predau la Colegiul „Spiru Haret”, Şcoala „Ioan Grigorescu” şi Şcoala „Anton Pann” din Ploieşti. „Am început procesul acum un an, când, în primă instanţă, Curtea Constituţională ne-a dat un aviz favorabil. Cu toate acestea, Judecătoria Ploieşti a respins această decizie, aşa că am făcut recurs la Curtea de Apel, de unde am căpătat o hotărâre irevocabilă”, declară presei Gheorghe Giurumescu, liderul Sindicatului „Şcoala Prahovei”. Semn clar că la Curte nu-i ca la Judecătorie. Sau nu cumva unii de pe la Judecătorie or avea vreo ranchiună pe dascăli, pentru că îi puneau să şteargă tabla sau nu luau în seamă găselniţe de genul “Mi-am uitat caietul, de curat, acasă!”?

Doctorul minune: dă cu mopul, bate la computer, ia tensiunea şi emigrează

Colegiul Medicilor din România (CMR) nu este de acord cu introducerea în proiectul de Contract-Cadru pe 2010 a unor prevederi care vor afecta activitatea medicilor de familie şi vor diminua cu aproximativ 30% veniturile cabinetelor acestora. Ei şi? Un mop, o scrisoare medicală, o reţetă, un consult – se pot face lejer în acelaşi timp. Nu şi actul medical, de calitate, dar ce mai contează asta? Doar suntem în U.E.!

Criza nu-i a noastră, dar o suportăm!

Ştirile proaste nu-s deloc puţine. Aproximativ 44.000 de angajaţi ar putea intra în şomaj tehnic, majoritatea provenind din judeţele Prahova (4.200), Vâlcea (2.300), Constanţa (2.875), Cluj (2.300), Buzău (2.320), potrivit cererilor înaintate către Inspecţia Muncii de 1.600 de firme din ţară. Vedeţi de ce spuneam că ar fi bine dacă n-ar fi aşa de rău?!

Patriciu nu-i Mama Omida

Datoria Rompetrol este de 570.000.000 euro. Ce-i mai grav este că ea este urmărită şi de FMI. Care nu-i cere banul gros lui conu Dinu, dar îl dă pe Boc cu capul de pereţi! Ca să reducă deficitul - adică cheltuirea absurdă a banilor, dar şi încasarea datoriilor de la cei care se fac cum că plouă – şi să scoată odată ţara din criză!

Baroane, fii fericit! N-ai mai fost ciuruit!

Baronii nu au dispărut. Dar că nimeni nu mai vorbeşte despre ei. Schimbările de la nivelul filialelor PSD au fost oprite pentru a nu alimenta tensiunile, demisiile şi scindarea partidului condus de procurorul Ponta. Niciun lider de filială nu va fi decapitat după instalarea noii conduceri a PSD. Aceasta a fost una dintre primele decizii ale Comitetului Executiv al PSD. Nea Mircea oricum nu era vizat, deoarece a schimbat, la timp, macazul. A ales linia Titulicea şi nu fundătura Prostănacul!

Lukoil engage. Teleportarea spre alte zări.

Până în 2012 ar trebui ca oraşul Ploieşti să fie scos de pe harta zonelor cu grad mare de poluare. Şi, uite cum aflăm care ar fi – oare – motivul adevărat pentru care Lukoil ne anunţa, deunăzi, că se va retrage de pe malul Dâmbului

* Ciorile de le Bulevardul Castanilor nu se mai tem de nimeni. Ele nu vor să–şi ia zborul de pe acolo nici după ce au aflat că a fost chemat ditamai ornitologul de la Muzeul „Antipa”. Ştiu eu câteva feţe care ar face să le cadă şi penele de pe croncănitoare

* Cică organele statului au mai găbjit alţi şapte hoţi de lemne de la Ceraşu. Fără ca Albă ca Zăpada să fie cu ei. Poate o sta, sărmana, la căldurică prin Primărie sau sediul poliţailor din comună. Oricum, drumul de la pădure trece, taman, la fix, prin faţa instituţiilor respective. Iaca imagine de film: stă organul, cu lanseta-n mână, în ceardacul instituţiei, c-o cafeluţă-n faţă, şi haţ, mai harponează un hoţoman de lemne! Dacă are chef, dacă nu… nu! Că şi Albă ca Zăpada este şi ea om. Care este, suferă de frig ş-alte cele!

Back To Top