Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

Vine, vine primăvara / se aşterne-n toată ţara / floricele pe câmpii, adepeul le plantează, copii. Săptămâna trecută a fost una a ştirilor pozitive. Sursele noastre secrete din biroul lui Hâncu ne-au şoptit că vine primăvara, iar pensionarii care au scăpat de iarna asta grea vor ieşi, ca panseluţele, la plimbare. Deci, doamnelor şi domnilor, ne-am hotărât să devenim, în această săptămână, mai buni, mai optimişti, mai veseli. Ştiri pozitive, aşadar, pentru popor! Cu realizări multiple!

Pâinică pentru 150 de adepepişti ploieşteni

Pe praful de acum, când firmele trag obloanele una după alta, iar un job – rău sau mai puţin bun – e de preferat şomajului iată că Adiminstraţia Domeniului Public şi Privat vrea să ofere mână de ajutor celor aflaţi la ananghie. Începând din luna martie, ADPP Ploiesti va angaja, temporar, până la sfârşitul anului, 150 de muncitori necalificaţi din rândul şomerilor, O parte din salariile acestora vor fi subvenţionate, în mare măsură, de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova. Noi venim cu un sfat în plus – domnu’ director Dan Ioniţă, mai bine să îi angajaţi exact pe hoţii ăia care fură ghivecele ADPP-ului în fiecare an, ţinând cont de faptul că jumătate dintre ornamentele stradale dispar la nici o săptămână după ce înfrumuseţează zonele Ploieştiului. În felul ăsta ţineţi şi infractorii ocupaţi şi ne bucurăm şi noi de florile plantate. Parol!

Un schimb deloc rău. Compost contra deşeuri

La Balta Doamnei s-a înfiinţat o staţie de obţinere a compostului din deşeuri biodegradabile. Vestea bună este că toţi cei care locuiesc în comuna Balta Doamnei vor putea primi compost in schimbul deşeurilor organice. Proiectul este derulat în parteneriat cu Consiliul Judeţean Prahova şi doreşte să conducă la reducerea cantităţii de deşeuri depozitate la rampa ecologică. Acest lucru va fi posibil după introducerea unui sistem de colectare selectivă a deşeurilor biodegradabile de la populaţia din comunele Balta Doamnei, Gorgota, Colceag, Puchenii Mari, Gherghiţa şi Olari. Ar fi o minune să vedem că pe acele locuri vor dispărea mormanele de gunoaie, civismul o să fie înfloritor, iar tot ce poate să fie prelucrat şi transformat în compost să ne dea nouă nu doar lapte, miere, ouă, ci şi mai mulţi castraveţi, roşii sau gogoşari.

Violatorul se ascundea bine. Pe străzile oraşului Ploieşti

Un bărbat din comuna Bertea urmărit local pentru comiterea infracţiunii de viol a fost prins, în timp ce se plimba pe Soseaua Vestului din Ploieşti. Să nu credeţi că se pitula printre boscheţi sau în toiul nopţii! O făcea ziua în amiaza mare şi cum – necum a căzut în braţele agenţilor de ordine publică şi predat Postului de Poliţie Bertea, care efectuează cercetări în dosarul respectiv. După care, aşa cum ştiţi, va fi eliberat de procuror, c-aşa-i jocul pe la noi, măi, măi!

Mizilenii au Poliţie Comunitară, cu acte. Mai rămâne să le folosească la ceva

Mizilenii au parte şi de Poliţie Comunitară. Finanţarea noului organism se va asigura atât din venituri proprii- care înseamnă amenzi şi “taxarea” mizilenilor pentru diferite abateri - cât şi din alocaţii de la bugetul local, dacă or fi ceva marafeţi p-acolo! Comunitarii mizileni, aşa cum stă bine unei instituţii respectabile, au şi un mare Şef. În persoana lui Dumitru Petrescu, cel care a fost numit director interimar al Poliţiei Comunitare, acesta având sarcina de a se ocupa de formalităţile necesare dobândirii personalităţii juridice de către acest serviciu.

Împăduriri pe datorie

Cel care a scornit zicala potrivit căreia românul ar fi frate (poate vitreg) cu … codrul, ar plânge cu vorbe dacă ar vedea cum am bărbierit dealurile şi munţii patriei. Dar, tot vorba din popor zice cum că are balta peşte iar afuristul ăla de peşte se cam împute de la cap, iar de curăţat cam tot de la coadă este deszolzit de mii de ani, aşa că, deunăzi, am aflat una tare de tot! Că ne împrumutăm de la Banca Mondială pentru împăduriri. Cică, Guvernul României a obţinut un împrumut pentru implementarea proiectului "Controlul Integrat al Poluării cu Nutrienţi" şi se intenţionează utilizarea unei părţi din fonduri pentru cumpărarea de puieţi forestieri precum: salcâm; gorun; stejar; cer; tei; ulm; frasin; jugastru; ulm de Turkestan; sălcioară; glădiţă şi păducel. Toată puzderia de puiet va fi plantat prin locurile care au fost chelite de năvalnicii iubitori ai codrului frate.

Li se vor lua pământuri. Măcar să vedem şosea pe acolo!

Mai multe terenuri vor fi luate de stat de la proprietarii care le deţin. Au fost luate în vederea expropierii terenuri din Potigrafu (comuna Gorgota) – 213 mp, respectiv 269 mp; Floreşti – 213 mp; Băneşti – 3.120 mp; Cornu – 415 mp; Nistoreşti (Breaza) – 49 mp; Sinaia – 1.370 mp, urmează a fi expertizate pentru a li se stabili preţul, iar ulterior – proprietarii să fie despagubiţi. Că vor face avere în urma despăgubirilor, mai puţin de crezut ştiut fiind faptul cât de cărpănos este statul în astfel de treburi. Cât despre asfalt prin zonele respective mai avem nevoie de multe. În primul rând de multă răbdare.

Ştiaţi că există şi  management modern în administraţie?!

Să fie într-un ceas bun gândul de a-i reuni pe cei care au în răspunderea lor modul cum este condusă administraţia din ţara noastră. În perioada 19-21 martie, la Hotel Mara din Sinaia se va desfasura cea de-a treia ediţie a Conferinţei Naţionale de Management Modern în Administraţie. De la această Conferinţă participanţii ar trebui să plece nu numai cu fotografii frumose, dar şi cu ceva idei moderne despre managementul energetic şi descentralizarea serviciilor medicale şi a spitalelor.

Comisioanele băncilor vor deveni umane?!

Dacă ai luat un credit şi apoi ţi-a pus Dumnezeu mâna-n cap şi ai pus mâna pe o grămadă de bani şi vrei să achiţi creditul în avans descoperi că banca îţi mai ia nişte marafeţi în plus faţă de dobânda pentru care ai negociat iniţial. Jupuirea cu acte-n regulă are mari şanse să înceteze. Băncile vor modifica, până în septembrie, aproape toate contractele de credit încheiate cu populaţia şi nu vor mai putea încasa comisioane la rambursările anticipate pentru împrumuturile cu dobândă variabilă. Se discută că deocamdată unii nu mai au bani nici pentru a-şi plăti ratele curente!

Cărţi sunt, să vedem şi cititorii

Cu toate că unii susţin că nu se mai citeşte, că oamenii nu mai sunt interesaţi de cărţi, iată că Biblioteca Judeţeană “Nicolae Iorga" a primit încă 980 de cărţi care provin din Depozitul Legal al Bibliotecii Naţionale din România. Selecţia titlurilor a fost făcută de conducerea bibliotecii prahovene în baza solicitările făcute în decursul vremii de cititori. Colecţia bibliotecii s-a îmbogăţit cu volume de informatică, politologie, sociologie, beletristică şi cu lucrări destinate învăţării limbilor străine. Aşa că între două runde de Conter Strike şi după o “ieşeală” baza viitorilor cetăţeni ai acestei ţări tot prin bliblioteci se face cel mai bine. Că unii aleg barurile sau parcurile ar fi treaba lor, dar să nu înjure pe nimeni “că n-au avut şanse”.

Vă era dor de “producţia de oţel pe cap de locuitor”?

Unii îşi mai aduc aminte (cu scârbă sau mândrie, depinde doar de nostalgia şi sila fiecăruia) de “apusele vremuri” când fieştecare românaş avea nu ştiu câte tone de oţel, de ciment sau alte trăznăi ale lui Ceaşcă. Iaca poznă, am aflat că producţia de oţel din România – care numai a ţării mai este acum, dar asta-i altă chestiune – ar fi crescut cu 86,2% în luna ianuarie, faţă de perioada similară din 2009, la 275.000 de tone, in timp ce piaţa internaţională a înregistrat un avans de 25,5% . Să fie, oare, semnul că, măcar pe la unii, să se fi termiat cu pârdalnica asta de criză?!

Săseanu liberalul a fost uns ca şef pe la liberali

Liberalii prahoveni au decis să-şi modifice componenţa structurii de conducere. Echipa de vicepreşedinţi este formată din opt persoane pentru că s-a luat decizia ca şi Constantin Săseanu să obţină aceasta funcţie. Acesta este şi consilier judeţean şi a contat mai puţintel pentru liberali faptul că în 2008 a fost ales pe lista PNDC, ulterior înscriindu-se la PNL.

Acum, liberalii prahoveni sunt conduşi de o echipă formată din: Virgil Guran, Nicolae Alexandri, Mircea Roşca, Liviu Ilasi, Vlad Oprea, Graţiela Gavrilescu şi Ion Luchian. Acum liberalii au echipă, funcţii aşişderea, să-i vedem şi la treabă. Adică, ce vor face şi pentru restul poporenilor.

Card-eşti de Sinaia

Turiştii care ajung în Sinaia trebuie să-şi facă loc în portofele pentru încă un card de… oaspete! În curând toată suflarea turiştilor care se va caza cel puţin pentru o noapte, într-o unitate turistică omologată şi clasificată din aceasta staţiune. Ele vor fi oferite gratuit de catre unităţile de cazare şi vor conţine datele de identificare ale posesorilor. Cu ajutorul lor – cel puţin aşa au anunţat edilii sinăieni – se pot obţine reduceri de tot felul, de la plata parcărilor, transport în comun şi până la biletele de telegondolă sau la închirierea unor terenuri de sport. Români fiind, şi mai ales ştiind că la noi o minune ţine cel mult trei zile, să-l vedem şi pe acest Card minune la lucru. Că pârlitul de turist român (ori străin) a cam început să fugă încotro văd cu ochii decât să se perinde pe mirificele noastre plaiuri mioritice.

Pe ce mai sparge banii administraţia câmpineană?

Rău nu-i defel că se mai face câte ceva prin oraşele şi municipiile prahovene. Doar că grămada de banii pare a fi cu mult mai mare pentru an de criză. Iată, de exemplu, realizarea sensului giratoriu de la intersecţia Bulevardului Carol I cu străzile Pictor Grigorescu şi Oituz va sparge circa 8.000.000.000 de lei vechi. Dar buni. Un sistem de supraveghere video stradal al câmpinenilor va “sparge”, şi el, alte cinci miliarde de leuţi. Pentru reabilitarea termică a blocurilor s-a prevăzut o sumă ceva mai mică decât pentru urmărirea cu tot felul de camere video a câmpinenilor, doar 4,4 miliarde de lei. Pentru branşarea blocurilor (500.000 lei), reabilitarea termică a blocurilor (440.000 lei), branşament făcute de ANL, a fost luată în seamă şi s-au alocat trei miliarde de lei vechi. Or fi mulţi, or fi puţini sau nu astea ar fi priorităţile câmpinenilor doar edilul poate să ştie că doar d-aia a fost ales!

Bugetarii – duşmanii naţiunii

Este clar. Pe vremuri au fost romanii, apoi turci şi tătarii, nemţii sau ruşii. După aia a venit vremea burghezilor şi hârciogilor, doctorilor şpăgari şi ospătarilor ciubucari. Pe stil nou, iaca am dibut cine este burjuiul, nemiloasa cietate care ne subminează minunatul nostru stat! Prin gura lui Nea Nicu Văcăroiu am aflat noua tagmă a celor care ar fi jefuit – de ani buni – bugetul ţărişoarei noastre atât de dragi. Cică peste 400.000 de bugetari din administraţia locală ar fi încasat anul trecut, ilegal, două milioane de euro, Nea Nicu spunea că aceste drepturi băneşti nu ar fi fost acordate conform legislaţiei. Contract Colectiv de Muncă, acorduri sindicate-guvern, ce-s astea?  Părerea mea!

Licitaţiile, cu cântec, n-a mai avut loc!

La sediul Primăriei Câmpina ar fi trebuit să se desfăşoare licitaţiile pentru concesionarea a 85.778 mpde pe Platoul Muscel, 33.850 mp - pe Drumul Taberei, dar şi pentru închirierea fostei ferme zootehnice din incinta Spitalului Voila. Surprinzător, pentru unii, licitaţiile nu au mai avut loc, iar motivele invocate par să fi fost  destul de jenante. În primul rând, faptul că nu s-a prezentat nici un solicitant. Sărmanii investitori s-ar înghesuit ei dar de unde să afle din moment ce unii spun că abia de pe la colţ de stradă au aflat câte un zvon?!

Papa bun! Salarii de peste 70.000.000.000 de lei. La tata Cosma

Să mai spună cineva de rău de nea Mircea! Păi dacă nici el nu are grijă de salariaţii săi, cine să mai abă? Boc?! Udrea?! Fondul de salarii de bază, la care se vor adăuga câte una alta, pentru aparatul de specialitate al Consiliului Judetean Prahova va fi pentru acest an, de peste şapte milioane de lei, adică peste 70 de miliarde de lei vechi. Din aceşti bănuţi se vor plăti salariile celor 259 de posturi existente în structura administraţiei judeţene, din care 256 sunt funcţii publice şi contractuale, iar trei – funcţii de demnitari. Eeeee, şi cu voi acuma, care-s demnitarii ăia?! Unu-i nea Mircea!

Fondul de rulment va intra în drumuri

Consiliul Judetean Prahova, că tot suntem la “secţiunea” dedicată lui nenea Mircea cel  Destoinic, vrea să bage fondul de rulment în drumuri. Poate că le vor pune pe roate sau niscaiva şosele mai bune pe sub roţile autovehiculelor. CJ Prahova a reorientat o parte a fondului de rulment, peste un milion de lei, bani care se vor folosi pentru reabilitatea DJ 101G Tătărani – Brazi – Tinosu – Şirna – Hăbud - Crivatu, lucrarea fiind realizată în parteneriat cu Consiliul Judeţean Dambovita.

Tot pe drum. Dar străin

Unii aleşi locali prahoveni ar trebui să se gândească serios la locul şi rostul lor. Reprezentanţii unei primării prahovene au tocat, pe tot felul de plimbări prin lumea largă, peste 800 de milioane de lei vechi. Că au plecat este bine, că aceste excursii costă – o ştie tot omul. Dar apare, totuşi, o întrebare: De ce pana mea s-au mai întors?

Comanda la mine: Şpaga trei paşi în faţă!

Procurorii din cadrul Departamentului Naţional Anticorupţie au început urmărirea penală împotriva fostului comandant al Şcolii de Subofiţeri Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăganescu" din Boldeşti Scăeni. Acesta este acuzat de luare de mită şi a fost destituit din funcţie. Comandantul şcolii, colonel Ion Ungureanu ar fi fost reclamat, de un angajat care se simţea nedreptăţit. Un control, de la mai marii acestuia, a descoperit mai multe nereguli dar care au fost de competenţa DNA. Iar procurorii de la DNA l-au “ars” pe ex-comandirul pompierilor.

Tâlhar la 14 ani  - un roman al proastei educaţii

O femeie de 72 de ani din Câmpina a fost la un pas de a fi jefuită de doi copii într-un gang de trecere al unui bloc. Minorii au încercat să-i smulgă bătrânei geanta din mână, dar n-au reuşit şi apoi au fugit. Poliţiştii au reuşit să-i identifice pe cei doi suspecţi: Erau doi tineri de 13 şi 14 ani şi tocmai fugiseră din Centrul de Plasament Minori din Filipeştii de Târg.

Măi să fie, scandal pe batale şi PUG

Inspectorii de la Direcţia de Sănătate au fost în şucăr mare cu edilii câmpinei. Totul a început de la Planul Urbanistic General, construcţii ilegale, munţii de gunoaie, autorizaţii, hărţi cu zone de risc şi ce mai tura vura, au fost la cuţite unii cu alţii!  De patru ani se tot ceartă pentru respectivul PUG şi nici de data aceasta n-au ajuns la un liman. Unii vor să se construiască oricum – deh, voturile astea – altora le cam pute ideea să faci casă pe un loc unde poţi fi luat de ape şi alte ţigănii de genul acesta.

Zicere de duh de la pesedei

Ce spun foştii subalterni ai lui Geoană despre cel care a fost pârlit, iniţial de flacăra mov, iar ulterior de aia roşie, a partidului. “Mircea Geoană nu a ştiut să cîştige, atunci când s-a înscris la alegerile din 2005 împotriva lui Ion Iliescu şi dovedeşte, pentru a doua oară, că nu ştie nici să piardă”. Măi, ciocoflenderilor, dar în campanie, când băgaţi mâna în foc pentru Mirciulică, era bun? Vorba lui Vanghelie, huo, zdrenţelor de trădători care esteţi!

Apă şi săpun? Sigur nu fac rău?!

Jumătate dintre români nu se spală pe mâini după folosirea toaletei, iar mai puţin de jumătate dintre noi nu ne spalăm pe mâini după ce îngrijim un animal. Unul din patru adulţi nu se spală pe mâini după ce schimbă scutecele sau pamperşii sugarilor, în timp ce doar unul din patru români nu se spală pe mâini după ce a intrat în contact cu banii, deşi aceştia sunt un purtător major de microbi cauzatori de boală. În acelasi timp, doar unul din patru adulţi se spală pe mâini după ce strănută sau tuşeşte. Ce să mai spui, când afli că un conaţional foloseşte, în medie, patru bucăţi de săpun?! E groasă, monşer. Ne referim la stratul de jeg, desigur...

“Prietena” lui “Bombonel” dă cu subsemnata niţel

Procurorii din cadrul Departamentului Naţional Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti au dispus trimiterea în judecată a avocatei Iosifescu Constanţa Alice, care este acuzată de savârsirea infracţiunii de “dare de mită" în celebrul dosar al judecătorului Rebegea, ex-şeful secţiei penale de la Tribunalul Prahova cel despre care a vuit presa că ar fi fost uns de interlopi. Acesta şi-a pierdut funcţia şi cu o brumă de ajutor din partea avocatei I. Constanţa Alice care l-ar “dat în gât” de avocata Iosifescu şi îi spune ex-judelui, în “particoler”, cu multă ardoare. “Bombonel!”.

Back To Top