Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

Cristian-Ganea-PSD-PloiestiRâdeați de Iohannis că lipsește de acasă, însă mai sunt și alții! Primarul interimar al Ploieștiului, Cristian Ganea, nu se mai întoarce din China, după ce a fost ales oficial primar al municipalității din Harbin.

Avionul oficial a venit în România fără primar, Prima Doamnă Municipală primind, la coborârea delegației oficiale, o simplă scrisoare din partea celui care de azi se numește tovarășul Cris Ti Ga Nea.

„Draga mea soție, cu bucurie în suflet te anunț că eu rămân aici. Atât de mult le-am plăcut gazdelor, încât m-au ales primar în trei zile, mi-au dat funcții înalte în Partidul Comunist Chinez și cazare cu bufet suedez all inclusive. Nu-ți spun că am primit și repartiție de la partid într-un bloc în centru, la Galeriile lor, cum ar veni. Te pup și îți voi trimite pachet. Ai grijă de motanul Fifi", scrie tovarășul primar Ga Nea.

Text integral - punctulpeignat.ro

Back To Top