Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

Se dă una bucată firmă străină. Să zicem, aşa într-o doară, că ar fi japonezi. Care japonezi fiind se uită pe harta lumii, descoperă Europa, România şi se decid ei cum abia-n Prahova le vor înflori subit afacerile. Vin, discută, negociază, scot un teren din jobenul CJ Prahova, investesc, se apucă de treabă, dar un „nenea” le zice să nu strice „piaţa” salariilor. Voiau japonezii să dea un salariu de 600 de euro, dar sfătuitorul a zis că merge şi cu 300! Asta a fost mai demult, că fabrica merge.

Binişor. Iar ca oricare fabrică, produce şi rebuturi! Care rebuturi înseamnă cupru! Adică bani! Mulţi bani! Foarte mulţi! Pentru jmecheri! Care jmecheri scot tone de cupru din fabrica japonezilor, fac conturile doldora, dau tainul cui trebuie şi toată lumea-i fericită. Şi japonezii – care ştiu cîte ceva –, dar şi „ai noştri”, care fac bani, grei, din „afacere”.
Dar nici cuprul şi nici banii n-au miros, nu-i aşa?! Iar dacă vă gândiţi la Parcul Industrial de la Crângul lui Bot, este treaba voastră că vă lăsaţi păcăliţi de faptul că vedeţi câteva camioane care tooot cară, din greu, nişte „deşeuri”! Este doar o iluzie optică! Chiar dacă unii spun că şpaga-i bună doar în bani şi o parte din ea ajunge chiar şi prin Consiliul Judeţean Prahova. Iată că se poate şi-n cupru! Bârfoteca APH

Back To Top