Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

Stătescu este primar. De Băicoi! Care are calitatea de a convinge pe oricine că ar fi şi cu ceva şcoală. Dar nu-i aşa! Cică are un prieten bun de tot care a tot bătut drumul pe la o facultate privată, sub numele de Ciprian Stătescu! A avut omul prezenţă? A avut! A plătit? Din greu! La şcoală, că şi pentru cămătari s-a descurcat! Faza mişto a fost că nimeni dintre colegii de „facultă” nu-l ştia, la meclă, pe „intelectualul” Stătescu.
Dar astea au trecut. Ciprian este acum edil, are banul gros, firma soţiei merge bine şi chiar dacă mai apar nişte cafturi nu se pun. Alea-s de distracţie, nici despre vila nou nouţă nu zicem nimic!  Bine că a trecut facultatea, s-a cumpărat, scuze, luat, diploma, şi toate s-au terminat cu bine. Vă daţi seama ce traseu a avut bietul om, de la ciuca bătăilor în curtea de la generală, aşa cum ne şoptesc foştii colegi, la statutul de primar. Deja suntem invidioşi, la naiba! Bârfoteca APH

Back To Top