Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

un lautar a fost platit in bitcoin
Categorie: Pamflet

Lăutarul Costică Amadeus a fost înregistrat ca fiind primul manelist din România care a fost plătit în bitcoin. Evenimentul în premieră a fost marcat de mici incidente, în sensul că lui nea Costică i-au trebuit vreo cinci minute ca să-și revină după ce a încasat suma electronică, mesenii lovindu-l prea tare cu walletul peste frunte, așa cum spune tradiția noastră strămoșească să facem când dăm bani la manele.

După ce a fost stropit cu apă, Costică Amadeus a zis că e bună și tehnica asta modernă, însă el ar rămâne tot la bancnote, că nu mai are 20 de ani și îi e puțin frică să nu-și piardă dinții de aur dacă mai încasează de câteva ori plata în criptomonedă. „Domnu reportăr, mi-a făcut nașu plata cu laptopul ăla, de m-a lăsat fără putere-n mine. Plus că sincer vă zic că nu știu nici cât am încasat, dacă s-a meritat efortul, de când cu bitcoinu, o să cânt la nunți cu cască”, declară Costică Amadeus, acordeonist plătit în bitcoin.

Sursa: punctulpeignat.ro

Back To Top