Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Primii pași pentru dărâmarea 7 etaje: Bila pentru demolare s-a vopsit în albastru
Categorie: Pamflet

Reporterii Rise Project au descoperit o valiză cu fermoar pe un câmp din Mimiu, în care era un stick de memorie cu imagini exclusive de la pregătirile pentru demolarea blocului Șapte Etaje. În poză se poate observa clar și sec cum consilierul primarului Volosevici, domnul Ștefan Grozea rostogolește, către centrul Ploieștiului, o bilă albastră destinată demolării imobilului în cauză.

Citește și PUNCTULPEIGNAT.RO. Umor fin!

„Este o operațiune complexă pentru care am fost la un curs de pregătire în Germania. În acest sens, am rupt două stinghii dintr-un gard pe care le poziționez, conform protocolului de manevrare, în funcție de unghiul de cădere al recipientului rotund” – așa arată corespondența electronică într-unul dintre mailurile intrate în posesia reporterilor Rise, unde Fane îi explică prietenului lui bun, Vivi, pașii operațiunii, astfel încât Vivi să-l informeze pe primar la prânz, când îi aduce o felie de pizza cu de toate.

Contactat de Rise Project, domnul consilier Fane s-a abținut de la declarații, motivând că este ocupat cu o bidinea și o cutie de vopsea albastră, ca pe vremurile bune, când era consilierul primarului Adrian Dobre și vopsea scările de la sindicate pentru întâmpinarea președintelui Klaus Iohannis. „No comment, thank you!”, ar fi declarat domnul consilier Ștefan Grozea reporterilor Rise Project.

Nota autorului: acest text reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Imaginea nu este identificabilă în mod real cu personajele care fac subiectul creației.

Back To Top