Categorie: Pamflet

william_branzaLa o întâlnire organizată de Comisia Românilor de Pretutindeni, din cadrul Camerei Deputaților, cu ambasadorul Irlandei în România, John Morahan, acesta a oferit o carte cu titlul – “Ireland in brief”.

Încântat, deputatul William Brânză ar fi început să laude, în engleză, comunitatea românească din oraşul BRIEF – ”Excelenţa voastră, am vizitat deseori acest oraş Brief. E un oraş foarte frumos şi vrem să mulţumim prin dumneavoastră autorităţilor locale din BRIEF pentru atenţia pe care o acordă importantei comunităţi româneşti de acolo”.

Deputatul Brânză este profesor de drept în cadrul Universităţii de Petrol şi Gaze Ploieşti, domeniu în care s-a remarcat, acum câţiva ani, prin lansarea unui volum legat de problemele de corupţie din România.

William Brânză este un cunoscut client al statului, firmele legate de numele său câştigând nenumărate contracte din bani publici. Din cele mai cunoscute afaceri ale lui Brânză amintim aici contractul de deratizare cu Metrorex, prin care societatea prestatoare de servicii a alergat şobolanii din staţiile de metrou, sau contractul prin care societatea cu pricina a deratizat subsolurile Palatului Parlamentului.

Sursa: www.patraru.ro , www.pesurse.ro

Back To Top