Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

socoleanuDacă nu mai ştiaţi ce face fostul viceprimar al Ploieştiului, Radu Socoleanu, venim în întâmpinarea angoasei dumneavoastră cu o bârfă în exclusivitate, după ample documentări ale departamentului nostru de spionaj prin tomberoanele politice ale județului: incredibil, Radu Socoleau face foarte bine, având în vedere că tocmai își negociază un post de conducere într-un partid serios!

Şi noi ne bucurăm, dar şi Radu, suntem convinşi de asta. Pentru că, stimaţi ploieşteni, fostul vice, al nostru, al tuturor, luptă, în continuare, pe frontul politic.

Partidul care l-ar fi primit cu pubelele deschise pe Socoleanu se numeşte OTV, ne scuzaţi, Partidul Poporului. Domnul Socoleanu, prietenul nostru, de altfel (Zi, Radule, sincer, are Luis Lazarus hemoroizi, așa cum a zis domnu Președinte?), tocmai ce-și negociază funcția de şef la organizaţia judeţeneană Prahova a PP.

Sursele noastre din regia de emisie a OTV ne-au spus că, după discuţii serioase cu domnul Dan Diaconescu, în Bentley-ul Poporului, Socoleanu şi-a dat seama că simte aşa, de la prostată în sus, o chemare: PATRIA!

Domnul viitor Preşedinte Dan l-ar fi asigurat că cele 89,43 la sută din voturile românilor sunt asigurate, iar Soco va fi cel puţin ministrul Transporturilor, după ce Domnul Viitor Preşedinte a aflat de la Radu că le are cu levierul ca Zorro cu sabia.

Domnul Preşedinte Dan a fost impresionat de CV-ul vast al domnului Socoleanu, remarcând, din toată activitatea politică a acestuia, în special relantisoarele ploieştene, ce vor rămâne în istoria urbei, dacă nu tot atât cât Palatul Culturii, măcar până când dă zăpada şi le scoate Volosevici să nu ia autogrederul la mişto realizarea fostului vice.

Cariera domnului Socoleanu a cuprins, în câţiva ani, câteva partide, cum ar fi PRM, care l-a aruncat şi lângă biroul lui Calotă (ce-ţi mai plăceau ascuţitorile, Radule!), PDL, de unde a fost zburat pe bară, dar şi PNG, unde, alături de Cavalerul Luminii, a ieşit consilier local la Ploieşti.

Partidul telemelei de Pipera l-a ejectat pe Radu, după ce Jiji l-a împins, creştineşte, pe Socoleanu, pe scările palatului, lăsându-l pe bietul om fără funcţia de consilier local.

Acum, departamentul nostru de căutători ai Elodiei îi prevăd acestuia un viitor superb, alături de câteva apariţii în prime-time la OTV, unde va decarta 2000 de euro pe emisiune la Domnu’ Dan.

Că aşa e viaţa: la preşedinte nu te duci cu mâna la levier, lipsit de un crez politic substanţial: adică măcar vreo 5000. Cash.

Back To Top