Categorie: Pamflet


protest_UniversitatiiAm trăit să o văd şi pe asta: tocmai ce ascult o reporteriţă a Antenei 3, Simona Boţog care, fleşcăită de penetrabilul moment, transmite în direct, de la Piaţa Universităţii, spunând, cu voce tremurândă, că simte această revoltă ca acum 22 de ani. Dacă eram în locul patronului său, sunam la directorul de post să îi desfacă contractul de muncă, rugând-o să transmită astfel de ştiri deontologice de la ea din baie, eventual pentru mă-sa care e în sufragerie, nu în ora de vârf, adresându-se tuturor românilor.

Reporteriţa fleşcăită (incoerentă): „Oamenii care sunt aici invocă Revoluţia, Timişoara, sunt convinşi că vor face orice în această seară, au murit (!) pentru învingerea tiraniei, pentru căderea comunismului, probabil preşedintele Băsescu nu e la Cotroceni...".
„Sunt oameni care s-au săturat, oamenii sunt în stradă şi asta dovedeşte că nu au mai putut rezista" (Sandra Stoicescu, umedă și ea, din studio).
Simona ia legătura: „Sunt câini cu care au venit jandarmii, sunt oameni care au venit aici, a fost un moment în care oamenii furioşi au încercat să rupă cordoanele (...) nu este exclus ca jandarmii să trimită întăriri pentru că oamenii sunt furioşi şi par să scape de sub control...".

Sandra ia legătura în mână şi bagă băţul în gard: „Este exprimarea liberă a oamenilor care sunt furioşi, s-au săturat...".

„Revoluţionar" (în studioul Antenei 3) către purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei: „De ce îl apăraţi pe Băsescu, mai bine aţi protesta, ACOLO SUNT ROMÂNI, SUNT PĂRINŢII NOŞTRI, SUNT COPIII NOŞTRI".
Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei: „Noi apărăm statul şi cetăţenii, nu suntem în slujba niciunui partid sau conducător anume".
Sandra Stoicescu: „Am văzut că aveţi colegi la Cotroceni, credeţi că vin manifestanţii acolo?"
Bogdan Chireac (fost jurnalist, actual analist de ocazie): „A LOVI ÎN CIVILI ESTE ÎNCEPUTUL REVOLTEI POPULARE ÎN ADEVĂRATUL SENS AL CUVÂNTULUI".

Tocmai am schimbat postul că îmi venea să vomit. Se cuvine să comentez, pentru că, din punctul meu de vedere, este intolerabil ce se întâmplă.
Pe scurt: nişte lichele de la televiziunea unui hoţ comunistoid nenorocit incită la anarhie, încercând să manipuleze în scopul dobândirii de foloase politice.
Pe un post naţional de televiziune se incită la violenţă (încurajarea manifestanţilor) subminarea autorităţii statului şi anarhie (incitarea jandarmilor prin expresii de genul „dar şi dumneavoastră aveţi 25 la sută salariul tăiat şi un ministru ca Igaş" ) şi manipulare odioasă: compararea, la televiziunea unuia dintre cei mai ticăloşi profitori ai post-decembrismului ieşit direct din tenebrele serviciilor secrete comuniste, a Revoluţiei Române, unde sute de copii şi tineri nevinovaţi au spălat cu sângele lor caldarâmul de la Inter şi nu numai, cu înghesuiala din 14 ianuarie 2012.
La o televiziune de căcat, cu oameni care put a căcat de la o poştă, se aruncă cu căcat pentru ca poporul acesta înghiţitor neostenit de rahat să primească circul care îl ţine în acelaşi căcat în care se zbate de la facerea republicii până în zilele noastre.

La un preşedinte de rahat avem ceea ce merităm: o clasă politică de căcat, o presă de tot căcatul şi nişte manifestanţi căcăcioşi care scriu Libertate pe bannere şi urlă la televizor „Jos Băsescu". Şi când mă gândesc că era doar o dezbatere publică despre proiectul legii sănătăţii!
Când mă uit la revoluţia de la antenele lui Felix, îmi amintesc cu scârbă şi dispreţ de cretinii purtători de chipiu care scandau în faţa Cotroceniului „Ieşi afară javră ordinară", afişând bannere cu premierul ţării având atârnat, în locul nasului, un dildo.
Are dreptate vagabondul de Băsescu să se comporte aşa: la aşa popor cu un comportament mizerabil, o flegmă la mişto de la el se încadrează perfect în peisaj.
PS: Pentru dobitocii care se pregătesc să mă catalogheze drept băsist nenorocit sau pro-PDL mai explic ceva:
Populaţia e disperată pur şi simplu. E sătulă şi de tipologia Băsescu, dar şi de celelalte tipologii sinistre care ne-au distrus speranţa în ultimii 20 de ani. Nenorociţii ăştia merită puşi la zid şi împuşcaţi, în frunte, desigur, cu Ion Iliescu. Se cuvine, însă, să remarcăm că foamea îi scoate pe români din casă. Pe cehi nu i-a scos foamea. Pe unguri nu i-a scos foamea. Cultura protestului se rezumă, aici, la melodia aia pe care o auzi la nunţi: „Cu ce m-am ales în viaţă, ce-am băut şi ce-am mâncat şi pe cine-am strâns în braţe".
Şpriţ, haleală, sex.
Clasa politică ştie asta, Băsescu ştie asta, Antena 3 ştie asta. Ne merităm soarta. Vă doresc revoluţie plăcută! Jos Băsescu, trăiască Arafat, sus Patria, hai Petrolul, Sandra, ia legătura!

ARTICOL PRELUAT DE PE BLOGUL AUTORULUI: http://ignatsebastian.wordpress.com/
 

Back To Top