Categorie: Pamflet
protest_ploiesti_cainiStimaţi telespectatori, sunt Sandra Storcescu şi transmit în direct din faţa Palatului Administrativ din Ploieşti (sau spatele, că arată la fel pe toate părţile, la naiba, sunt efectiv dezorientată!) unde se trage, doamnelor şi domnilor!

Aici se moare, iar dovada o aveţi în spatele meu: aceşti cetăţeni nemulţumiţi s-au săturat de Băsescu, de Udrea, de Boc şi mai ales de întreţinerea de la bloc (ceea ce se vede de la o poştă, că suntem şi lângă Poşta mare din Ploieşti, ţin să precizez) şi mor de râs, efectiv!
Cele două personaje încârligate de lângă mine reprezintă dovada că nenorocitul de pedeleu îşi trimite serviciile să destructureze această manifestaţie, cu oameni frumoşi, care, efectiv, s-au săturat şi stau, efectiv, cu piepturile desfăcute aşteptând, efectiv, să cadă dictatura (de care s-a săturat şi domnul profesor doctor savant Dan Voiculescu, ţinem să precizăm)! Cei doi maidanezi efectiv mă scot din minţi, stricându-mi cadrul, de-asta vă garantez că sunt de la pedeleu! Rog colegii să-mi ia legătura că nu mai suport această orgie, jos Băsescu, jos Arafat, jos câinii, sus pensiile!

Înainte de a ieşi din emisie, ţin să aduc mulţumiri doamnei Ludmila Sfârloagă care ne-a adus câte un ceai cald aici, să protestăm cu sutienele în vânt împotriva dictaturii, sus Ludmila, jos textila, adică luaţi pastila, în fine, am cedat nervos, legătura!

Foto: Lucian Rădulescu 

Back To Top