Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

Stimaţi domni Petre Roman şi William Brânză, 

Dacă într-o buna zi o să ajungeţi în funcţiile de senator, respectiv deputat în Parlamentul României, am un decalog de rugăminţi din partea românilor din Andalucia, că tot veniţi des în Spania, afirmând că vă preocupă soarta românilor de aici:

1. Să propuneţi un proiect de lege astfel încât vecinii din dreapta si stânga casei mele după malul Mediteranei să nu mai dea muzica la maxim între anumite ore, pentru că eu duc o viaţă de leu şi, cum bine ştiţi... leii mai mult dorm.
2. Să luptaţi pentru noi in Camere astfel încât noi, românii, în maxim 3 ani, să nu mai muncim deloc aici, în Spania, ci doar să trăim din ajutor social care să fie in jur de 1500-2000 euros.
3. Să îi spuneţi în faţă d-lui Zapatero (preşedintele Guvernului) că noi, românii, nu ne luăm Dacia în leasing, ci BMW cu banii jos, aşa că să nu ne mai trateze naşpa pentru ca ştim unde stă.
4. Să faceţi cumva ca ziarul EL PAIS să aibă şi o versiune în limba română şi să aibă mai multe poze ca să înţelegem şi noi ce se întâmplă în Spania. De asemenea să fie bine tipărit, că noi românii avem obiceiul sa tăiem la masă salamul, pâinea şi ceapa pe ziar.
5. Celebrul post "Los 40 Principales", care dă în fiecare zi hituri autohtone, să se rişte si la câteva manele, căci astfel se va incrementa vânzarea de RADIO-MP3-playere (bine-bine... câţiva si-au adus din ţară RIC-urile, dar sunt puţini).
6. În deschiderea meciurilor Real Madrid - Steaua să cânte Viorica din Clejani şi să se împartă pe stadion mici şi bere.
7. Să se înceteze urmărirea generală a unora ca Clămparu şi alţi peşti celebri din Spania, pentru că aceştia nu fac altceva decât să răzbune spaniolii ale căror femei au fost violate sălbatic de către mauri acum câteva sute de ani.
8. Românii nu fură din casele spaniolilor şi nici nu sparg case. Ei doar intră să vadă cum se comportă tencuiala peste noapte, că doar ei au renovat casa acum o săptămână. Deci să se schimbe prin ziare termenul de "spărgător" cu cel de "controlator nocturn".
9. Să se oprească odată pentru totdeauna miliţienii spanioli să ne mai dea amenzi. Noi lipim „abţibilde” cu Hagi, Madonna şi Omu` Păianjen pe bordu' maşinii că aşa vrem. Şi pe noi oricum nu ne prinde radaru`, că avem un DVD blank agăţat de oglinda retrovizoare. Deci totu` e la OHA, au boală pe noi!
10. Să se înceapă redenumirea de străzi în localităţile unde românii sunt majoritari (Îmi permit câteva exemple: Guţă, Mihaela Minune, Edy Talent etc). Şi fără numere. Este suficient să răspunzi "Eu stau pe Mihaela Minune!". Si noi, românii, cum ne cunoaştem, găsiţi imediat casa.

Cu stimă şi speranţe, 

Din partea românilor din Andaluzia, 

Alexandru Petrescu

 

Back To Top