Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Dorin Tudora se autointitulează în engleză mr director general
Categorie: Pamflet

Meine Damen und Hering, am primit pe adresa redacției un mail plin de invective greu de reprodus din partea unui anume cetățean William Shakespeare care și-a întrerupt somnul de veci pentru a-și exprima indignarea în legătură cu batjocura la care ar fi supusă, în prezent, limba engleză. Reproducem mailul de la domnul William Shakespeare, cu mențiunea ca am cenzurat înjurăturile din el.

Sender: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
To: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
CC: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

„Domnilor reporteri,
Am citit într-un ziar din România un interviu libidinos în limba engleză, al cărui protagonist este domnul Dorin Tudora de la societatea strategică Conpet, care s-a murdărit la gură de engleză. Ziarul insistă să îi zică domnului Tudora „mister Director General”, când în limba engleză nu există mister director general, ci doar CEO, însă țăranii ăștia își bat joc de limba lui Shakespeare, adică a mea.

Băi panaramelor, de-aia am murit eu balonat în 1616, ca să vină barbă-vopsită ăsta de CEO și să își zică mister Director General? Și uitați-vă și ce față are – zici că prezintă rubrica meteo la Al Jazeera”, își încheie mailul domnul William Shakespeare.

Contactat de reporterii punctulpeignat.ro, Dorin Tudora a refuzat să facă declarații, precizând că el nu știe limba română: „Îmi pare sorry, no puncte de vedere, senchiu very much, furculision!”, a declarat Directorul General Dorin Tudora, în timp ce se încălța cu un set de șosete Dolce Gabanna cu leduri.

Nota autorului: acest text reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Replicile personajelor sunt imaginare și nu sunt identificabile, în mod real, cu subiectul creației.

dorin tudora director general of conpet 2
director general google translate 2
tudora conpet 2 2

 

Back To Top