Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

Acum o săptămână, valea Prahovei a fost vizitată de noul ministru al Turismului, Elena Udrea. Între noi fie vorba, tipa pare pusă pe treabă, Elena închizând gurile rele care o credeau o simplă gospodină care jonglează cu mopul şi stă cum o pune Băse. Udrea pare, după mulţi ani, un ministru al Turismului care vrea să facă ceva pentru rahatul ăsta de imagine a României.

În tandem cu ministresa s-au aflat primarii de pe Valea Prahovei, care au fost încântaţi să participe la întâlnirea programată. Inclusiv Oprea de la Sinaia, vă daţi seama! Singurul supărat pe lume a fost Emanoil Savin care, conform surselor noastre de la faţa locului, a preferat să nu participe la întâlnire şi să bea cu Mircea Cosma o cinzeacă la cota 1400. Păi da, noi îl înţelegem pe Savin, ce să caute el alături de Oprea, chiar şi când vine vorba despre interesele Văii Prahovei? el e prea şmecher pentru primarii ăştia mici. Plus că, dacă vrea, candidează şi la Galaţi, mai ales acum, după ce a cumpărat Oţelul.

Back To Top