Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

Ştierea bombă din această săptămână a fost un simplu fax primit de Primăria Ploieşti, prin care se anunţă că George Becali, iubitorul de mioare Champions League, îl dă afară din partid pe Radu Socoleanu, fost viceprimar al Ploieştiului, actual consilier local, pentru nici un motiv. Socoleanu a auzit de decizia oierului şef în cadrul ultimei şedinţe de consiliu local, când s-a şi supus la vot, având în vedere această hotărâre, excluderea lui Socoleanu din cadrul CL Ploieşti. Consilierii municipali au amânat această hotărâre până la următoarea şedinţă, ca să aibă şi Socoleanu timp să ajungă la Jiji, să-l întrebe pe oier dacă îi e rău. 

A încercat Radu să găsească o justificare a deciziei luate de Jiji, nu a găsit. nici nu avea cum, pentru că, în afară de nişte litere care stipulează anumite prevederi din statut, nu există motivaţia necesară. Substanţa acestei lovituri sub centura lui Socoleanu vine din altă parte. Se pare că oierul şef îşi negociază vânzarea partidului, precum îşi vinde şi jucătorii de la Steaua. Pentru câteva lovele, Jiji se leapădă de creştin-democraţie, PNG-CD urmând a fuziona cu un partid. Unul dintre PSD şi PD-L. Noi am băga mâna în foc că pedeliştii nu îl au la suflet pe Socoleanu în consiliu, asta ca să mergem cu bănuiala mai departe, ca să vedem încotro s-a orientat Jiji, dar nu băgăm mâna în foc deocamdată. Revenim cu amănunte.

 

 

Back To Top