Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

Tuitio fidei et obsequium pauperum - aşa s-ar traduce menirea celor care aparţin confederaţiei Ordinului Suveran al Cavalerilor de Malta. Acum, că v-am umplut de respect, să vă explic şi de ce am zis în străineză o expresie atât de simplă „ca păstrarea credinţei şi ajutorarea nevoiaşilor”: pentru a face legătura cu fericiţii de prahoveni care au fost înnobilaţi, săptămâna trecută, cu rangul de cavaler maltez de Prahova.

La Sinaia, într-un cadru emoţionant, fiţos, dar şi festiv, nişte mari personalităţi date de poporul prahovean au fost introduse în Ordinul Maltez. Onoarea de a purta paloşul dreptăţii malteze i s-a oferit, într-o ordine pur întâmplătoare de tricouri, lui Adrian Semcu, preşedintele PNL Prahova, actual vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, lui George Nastasia, fericitul ocupant al preafericitului loc de sub Elena Udrea, adică de secretar general al Ministerului Turismului, nu vă mai gândiţi la tâmpenii, lui Vlad Oprea, primarul oraşului Sinaia, şi multor altor băieţi de băieţi. Până acum nimic amuzant şi, să zicem, nimic neobişnuit. Aceşti băieţi de la Prahova au intrat, alături de lumea bună din lumea largă într-o organizaţie nobilă, atât la stat, cât şi la sfat. Ceea ce ni s-a părut amuzant a fost faptul că, pentru instalarea în funcţia de cavaler, Vlad Oprea s-a eschivat de la plata taxei de 2500 de euro, pe care a vrut să o dea în rate, sau, eventual, în terenuri, că poate, nu?

Cavalerul Meltean

Back To Top