Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

A mai trecut o săptămână şi tot n-am dat faliment. La naiba, suntem buni! Am terminat cu reclama, revenim la rubrica noastră, în care vă turnăm informaţii simpatice cu tipi simpatici din Ploieşti. O să vedeţi că viaţa îşi urmează cursul. Unii anulează licitaţii, alţii se căsătoresc, totul e ca înainte. Şi totuşi...

Actualitatea Prahoveană a avut dreptate. Primăria Ploieşti anulează licitaţia asfaltărilor

După articolul de săptămâna trecută din Actualitatea PH, în care vă povesteam de mânăriile caietelor de sarcini făcute de vulpile experimentate din Primăria Ploieşti, Volosevici a demonstrat că are nerv. După ce a dat de pământ luni, cu directorii din subordine, de se auzeau ţipetele edilului din lifturile instituţiei, primarul a hotărât anularea licitaţiei, după consultarea mai multor experţi. Bravo pentru primar, huo pentru şmecheri! De remarcat că, studiind caietele de sarcini şi ofertele, am descoperit adevăratul câştigător al licitaţiei. Dar, pentru că întotdeauna curiozitatea omoară pisica, aşteptaţi şi voi liniştiţi la locurili voastre, până săptămâna viitoare, detalii picante. Haideţi că mai e puţin, ce naiba!

Mirela Limboşeanu în locul viceprimăriţei Carmen Dumitru? Posibil, că de-aia e bârfă.


Această bârfă nu începe cu „gurile rele zic că”, pentru că, pur şi simplu, nu este adevărat. Ne-au zis-o nişte prieteni care mişună toată ziua prin Primăria Ploieşti cu hârtii (mulţumim poştaşului!, noroc, Nelule, merge bluştuţu' la telefon?), aşa că o dăm în fapt aşa cum ne-a parvenit. Fatalitatea, deci, face ca viceprimarul pesedist Carmen Dumitru să nu fie în graţiile edilului-şef Andrei Volosevici, Volo, pentru prieteni. Şi, pentru că nu reuşeşte să îşi potrivească bine bezelele către primar, doamna doctor este pe muchie de cuţit. În cărţi se pare că e doamna consilier Mirela Limboşeanu, despre care, sincer să vă spunem, nu am auzit lucruri rele, ceea ce e ciudat, pentru nişte prieteni adevăraţi cu Nelu, poştaşul. Cu alte cuvinte, doamnelor şi domnilor, poate fi un pas pozitiv această schimbare, dacă e să fie aşa cum vă susurăm noi la ureche, că deh, dacă vii la muncă şi dai numai de feţe încruntate, care nu colaborează la treabă, rămâi cu sechele. Rămânem pe poziţii să vedem dacă se confirmă.

Cu cine se putea căsători fiica lui Ţărândă de la Star T&D, dacă nu cu fiul lui Mircea Cosma?

Greetings, meine Damen und Herren, un sincer Honey Moon vă dorim din toată inima noastră neagră de reporteri obraznici. Publicaţiile noastre toxice citytoday.ro şi Actualitatea Prahoveană au descoperit o duioasă poveste de iubire între doi tineri nevinovaţi. Deci, de reţinut că nu îi băgăm în aceeaşi oală cu părinţii, da? Boon, acum dacă am introdus subiectul, să vă dezvăluim protagoniştii. Tinerii copii ai patronului de la Star T&D şi ai preşedintelui CJ Prahova Mircea Cosma se căsătoresc, din câte am auzit noi de sub nişte capace de canal licitate la preţul corect. Serios vorbind, le dorim casă de piatră, multă sănătate, că bani au, dă-i încolo de simpatici! Vă pupăm şi suntem cu ochii pe părinţii voştri, pupiiici!

Dar fiica lui Săndulescu de ce să nu lucreze la Baustrada?

Pentru că oferta locurilor de muncă este atât de redusă în această perioadă, nu putem decât să ne învineţim de invidie când auzim că unii tineri, ca şi noi, au noroc în viaţă şi un job de succes. Astfel, tot nesimţiţii ăştia de la citytoday.ro şi Actualitatea Prahoveană au aflat că fiica domnului director al Investiţiilor din Primăria Ploieşti, Cristian Săndulescu, lucrează tocmai la o firmă care, din întâmplare, desigur, se ocupă cu asfaltările. Această bârfă beton ne-a fost sugerată tot din interiorul primăriei. La naiba, că nu se pot abţine angajaţii ăştia bugetari! O cafea să le dai şi sifonează tot.

Dănţuia Isaia. Pe asfalt.

Back To Top