Categorie: Pamflet

Doamnelor şi domnilor, trăim vremuri grele, de criză. Mâncăm rar, bem apă, cât despre restul, Dumnezeu cu mila! De la atâta foame reporterii bârfotecii au halucinaţii. În această stare euforică, mintea omului merge departe şi debitează tot felul de prostii. De aceea, Domnilor Bach, Dosaru, Hornoiu, Chivu, Adi Dobre, Volosevici şi Radu Popescu, vă rugăm, încă de pe acum, când nu aţi citit mizeriile de mai jos scrise cu atâta iresponsabilitate de nemâncaţii ăştia de la Bârfoteca APH, să ne iertaţi. Pur şi simplu n-am vrut! Deci, ne iertaţi?

Despre Chivu, Cosma şi Săniuţă. Marian Săniuţă.


Începem cu domnul senator pesedel Sorin Chivu, care, din câte am auzit, pur şi simplu nu vrea să candideze pentru funcţia de preşedinte la PSD Prahova. Probabil că personalitatea lui Marian Săniuţă încă are pe scaunul prezidenţiabil urmele dosului personalităţii multiple ale, culmea, aceluiaşi Marian Săniuţă. Sau, şi mai simplu, nea Mircea Viteazul vrea să mai zică el trei cuvinte... Asta e viaţa, Mariane, retrage-te la Cocoşeşti, acolo unde eşti vecin cu Emil Calotă şi meditaţi amândoi! Că aveţi ce, parol!

Volosevici are probleme cu sindicatul din Primărie. Şi sindicatul cu Volosevici.

Răul ăsta de primar al Ploieştiului, după ce că i-a speriat pe toţi angajaţii din Primăria Ploieşti de mama focului, de au ajuns săracii să facă mersul piticului pe holuri, vrea, acum, să le reducă şi sporurile la salarii. Adică, m-a bătut, m-a bătut, da' de ce mi-a dat şi vânt, nu? Ideile de economie ale lui Volosevici au displăcut profund sindicaliştilor din primărie care, dacă ar putea, i-ar pune piedică, aşa, la mişto, pe holul din Casa Albă. La momentul de faţă, primarul poartă negocieri dure cu sindicatul pentru cuantumul de micşorare a bănetului angajaţilor din primărie.

Radu Popescu de la RATP s-a uitat în oglindă şi s-a premiat. Cu 10.000 de euro.

Directorul RATP, Radu Popescu, este tânăr. Fiindcă este iubit de şoferi şi are şi sângele vitezoman în instalaţie, R.P. s-a gândit el ce s-a gândit şi a avut o revelaţie: Radu Popescu e bun, mânca'..., simply ză best. După ce a ajuns la concluzia asta, directorul RATP, Radu Popescu, a făcut o cerere către conducerea RATP, în fruntea căreia se află domnul director Radu Popescu şi, după ce a fost primit în audienţă de directorul RATP, Radu Popescu, directorul Radu Popescu a primit de la domnul director Radu Popescu aprobarea unei prime de conducere în cuantumul a zece salarii ale directorului Radu Popescu, adică, Radu Popescu, cu sprijinul lui Radu Popescu, a încasat suma de 10.000 de euro de la RATP. Sictir, huo! Coboară, bă, la prima!

Hornoiu vrea să se joace de-a prefectul, dar mai trebuie să vrea şi Roberta. Care-l vrea pe...

Pleacă PSD-ul, nu pleacă PSD-ul, pleacă PSD-ul, nu pleacă PSD-ul... - aşa ni-l închipuim pe domnul subprefect Gabriel Hornoiu rupând petalele trandafirilor plantaţi în faţa Casei Albe noaptea, târziu, după ce a plecat de la serviciu prefectul Radu Oprea. Surse din cadrul prefecturii Prahova ne-au şoptit că ăsta ar fi visul subprefectului pedelist: dacă PSD se retrage de la guvernare şi rămâne doar guvernul PD-L, el, Gabi, să devină noul reprezentant al Guvernului în teritoriu. Din păcate pentru el şi pentru săracii trandafiri rămaşi, în curând, fără petale, şefa lui, adică Roberta Anastase, zice că Adi Dobre, celălalt subprefect, ar fi mai potrivit să îi ia locul lui Oprea. Gabi, nu te supăra pe noi, asta am auzit. Totuşi, e posibil ca Roberta să vrea şi pe altcineva, nu?

Şi acum despre Poliţie, ordine şi disciplină. De partid.

Un agent de Poliţie care ne-a oprit la colţ de stradă a declarat, printre lacrimi, că l-a năucit criza. După ce că e grevă, dragă domnule, şefii de la Bucureşti sau de pe la Ploieşti i-au pus gând rău mult iubitului comandant al IPJ Prahova, de care sunt îndrăgostiţi, până la sacrificiul suprem, toţi poliţiştii din judeţ, fără nici o excepţie. Se pare că zilele comandantului Iulian Bach sunt numărate. Încă nu ştim amănunte, dar, când le vom afla, le dăm pe goarnă, desigur. 

Cine are Dosaru la PNL, îl poate avea şi la PD-L, nu?

O vorbă din bătrâni, adaptată în zilele noastre, spune că cine nu are poliţişti să-şi cumpere. Asta dacă nu se înscriu ei singuri în partid, desigur. Sursele noastre cu chipiu ne povestesc, amuzate, că Viorel Dosaru, celebrul Viorel Dosaru, apropiat al PNL, cu soţie consilier PNL, îşi rupe cămaşa de pe el, jurându-se că el iubeşte PD-L-ul de mic, de când nici nu se înfiinţase, iar accidentul cu nenorociţii de la PNL e un accident, domnule, şi regretabil pe deasupra. Aşa că, dacă s-ar putea, acum, că şi-a rupt şi cămaşa, să îi dea voie domnişoara preşedinte Roberta să îşi depună din toată inima adeziunea la PD-L, el fiind convins că asta e calea cea dreaptă. Nea Viorele, ai dreptate matale. Credem că, cel puţin trei ani, eşti pe drumul cu prioritate. Dup-aia, vezi matale cum o mai coteşti, că în trei ani de funcţie te combini şi domnia ta măcar la un servo, nu?

Romanian erections 2009

Back To Top