Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

Bună ziua stimaţi telespectatori de OTV, Libertatea plus presă locală cenzurată, bine am revenit din vacanţă! Pun şi eu, o întrebare, la derută, pentru că, oricum, ştiu că nu citiţi această publicaţie tocmai voi, fiind mult prea preocupaţi cu hemoroizii lui Lazarus, lansaţi în direct de piticul fără virgule la el: Tot tâmpiţi aţi rămas?

Ne-am lămurit, acum trecem mai departe cu ştirile ediţiei. Vom vorbi despre criză, presă în crize şi politicieni în spume. Nu ştiu dacă sunteţi în asentimentul nostru, dar ceva, în Prahova, se schimbă. Şi nu ne referim aici la Marian Săniuţă, vedeta care apare în alte produse de presă locală vecine de tarabă cu noi. Nu, doamnelor şi domnilor. După 20 de ani de tranziţie, criza i-a făcut pe unii politicieni şi oameni de afaceri din Prahova să zică „atât”! După ce au spus aceste cuvinte pline de substrat, cei mai slabi de înger şi-au împins scaunul de sub picioare, pentru a rămâne atârnaţi pe vecie, iar alţii, graşi de la îngurgitat atâta ban public, s-au făcut mici, mici, mici. O spunem, desigur, cu răutate, că mult prea rău a fost pentru noi şi mult prea aspru au furat pentru ei. Acum, porţia de faliment în care vor intra unii şi alţii va fi un prim pas spre maturizarea societăţii noatre multilateral sugrumate. Deci, deces plăcut. Amin!

Incredibil! Criza a fost fabricată în România! De români! Acum 2000 de ani! Mai sunteţi?

Criza mondială care sigur a ajuns şi în spaţiul cosmic, acolo unde minusul bugetar a trimis extratereştrii în şomaj şi pe Băsescu la negocieri cu miliţienii a fost inventată, de fapt, în România. Specialiştii APH în criză mondială au confirmat cazuri grave încă din 1990, când ne-am luat porţia de libertate asezonată cu bocanci în gură în Piaţa Universităţii. 

Părinţii noştri care rânjesc, de atunci, cu cei doi dinţi lăsaţi prin bunăvoinţa minerilor, au confirmat că românul, acest cameleon rumegător care a învins romanii, vizigoţii, ostrogoţii, hunii, turcii, nemţii, ruşii, dar nu şi pe Ana Pauker, trăieşte dintotdeauna în criză. Cu alte cuvinte, noi am inventat-o, nu? Ar fi trebuit să înregistrăm marca şi să le luăm banii tuturor. Ieşeam din criză, toată lumea era fericită, Băsescu mai prindea un mandat, iar Geoană nici nu mai vroia să îl prindă pe primul. 

Degeaba se chinuie Boc să scoată ţara din rahat, adică pe Udrea, scuze, singura soluţie era cea propusă de specialiştii noştri: „Criză mondială românească vrac, tip 1945 - 1989”, „Criză mondială românească vrac tip 1989 - 2009”, „Criză Udrea, cu airbaguri - tip precampanie prezidenţială 2009” şi, desigur, la trei pachete de criză achiziţionate, venea şi bonusul reprezentat de o plimbare printre algele şi gunoaiele de pe litoralul românesc, în cadrul programului ministerial „România, mereu de rahat. Dar surprinzătoare!”.

Terifiant! Presa prahoveană e incisivă! Rău! Şi acum e şi mai ieftină şpaga! Coool!

De când am luat pauză, multe s-au mai întâmplat. În presa locală prahoveană au decedat nişte mituri, dar au apărut şi titluri noi. La proba de mituri dărâmate se numără ziarul Republicanul, de la care nu ne-am fi aşteptat să îşi închidă ediţia zilnică, pentru a se transforma în săptămânal cel puţin pe perioada guvernării PD-L. 

Spunem asta pentru că fondatorul Republicanului este nimeni altul decât senatorul PD-L Iulian Bădescu. Sincer, ne pare rău, în primul rând pentru colegii care au rămas fără job, pentru că Republicanul a dat afară câţiva reporteri după această transformare. Oricum, breslaşilor rămaşi pe baricadele presei locale le urăm bun-venit în lumea săptămânalelor prahovene! 

La munte, acolo unde aerul e mai tare, s-a dezvoltat un titlu nou, cu un layout nu la fel de pătrunzător, dar, în fine, tot timpul e loc de mai bine. Baftă săptămânalului Valea Prahovei, controlat tot de PD-L, desigur, din câte am înţeles.

După decesul Observatorului Prahovean şi transformarea Republicanului în săptămânal, lumea cotidienelor prahovene rămâne împărţită între Prahova, Informaţia Prahovei şi Telegraful de Prahova. Săptămânalele locale se înmulţesc, ceea ce noi considerăm că este normal. În ţările civilizate statutul de cotidian pleacă de la difuzarea regională, în nici un caz locală. Iar la noi totul depinde de Liviu Luca, care controlează Telegraful de Prahova şi Alpha TV şi omul de afaceri Sebastian Ghiţă, care cară în spate trustul Prahova. Atunci când cei doi oameni de afaceri se vor plictisi de susţinut presa, şi presa, la rândul său, va fi deconectată de la aparate. 

Totul fiind subfinanţat, este doar o chestiune de timp până când decesul marilor titluri locale va deveni un fapt. Soluţia pentru creşterea unei afaceri de presă în mod natural nu a fost găsită încă la nivelul local. Calitatea materialelor jurnalistice nu poate veni decât odată cu o politică redacţională şi de angajări preocupate de acest fapt. Din păcate, tirajul în presa locală, dar şi audienţa, rămân mult în urma altor judeţe ale ţării. O fi şi Bucureştiul aproape, dar şi patronii sunt total dezinteresaţi de calitate, parol! Iar la marketing de presă, zero.

Premieră mondială: Star T&D e dat afară din Ploieşti, Nu şi din Prahova, desigur.

Nu vă mai plictisim cu istoricul licitaţiei pentru Contractul cadru pentru 2009 reparaţii şi întreţinere străzi din municipiul Ploieşti, că v-am detaliat, la momentul potrivit, şmenurile din licitaţie. Premiera mondială a APH de atunci l-a făcut pe primarul Volosevici să facă o criză de nervi, să anuleze licitaţia şi să îl arunce în stradă pe Cristian Săndulescu, fostul director de la Investiţii din primărie. Nici faptul că Săndulescu nu a picat în stradă al nimănui nu mai trebuie să vă spunem, pentru că ştiţi deja că l-a luat Mircea Cosma de pulover, aruncându-l pe un post călduţ în cadrul Consiliului Judeţean, unde niciun picior de primar pedelist de Ploieşti nu va îndrăzni să se proptească în dosul lui Săndulescu. 

Ce devine interesant acum, când licitaţia contestată, anulată şi mediatizată continuă să se afle în plin scandal, este că Fortuna nu îi mai surâde unui client tradiţional al Primăriei Ploieşti în cei opt ani de mandat calotian, şi anume Star T&D. Dacă până anul trecut, la trecerea lui Ţărândă se cutremurau capacele de canal şi asfaltul (pentru că el le monta cam pe toate în Ploieşti, nu?), anul ăsta, am auzit că majoritatea angajaţilor Star sunt acasă şi îşi numără banii cu magnetul. 

Nemaiavând vaca asta de primărie a Ploieştilor care să îl facă pe Ţărândă, ani de zile, să scuipe seminţe în capul concurenţilor care îndrăzneau să participe alături de el la licitaţiile făcute pentru el, perspectivele de păstrare a nasului la acelaşi nivel de anul trecut sunt mult mai scăzute. Se preconizează un faliment brutal pe care nu l-am dori nimănui, nici măcar concurenţei, despre care v-am zis că oricum moare singură. Singura şansă a firmei Star T&D de a rămâne solvabilă este nunta. Nu cea despre care cântă Phoenix, ci mariajul copiilor Cosma şi Ţărândă, cărora le dorim multă sănătate. 

Rămânem cu ochii beliţi la şmenurile din CJ Prahova, acum, când alte publicaţii i-au inchis complice. Revenim cu detalii.

Back To Top