Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

sebastian-ghitaDeputatul prahovean Sebastian Ghiţă face câteva declaraţii interesante într-un interviu acordat cotidianului Evenimentul Zilei. Ghiţă afirmă că Victor Ponta poate fi un politician de calibrul fostului preşedinte Ion Iliescu sau a lui Traian Băsescu, însă "trebuie să treacă proba timpului".

De asemenea, alesul social-democrat crede că liderul PNL, Crin Antonescu, are o relaţie dezastruoasă cu presa fiind de datoria preşedintelui PNL să "îşi reglementeze" această problemă.

Ghiţă explică şi problema percepţiei legată de scăderea investiţiilor de la bugetul de stat, concluzionând că o relativă plafonare a cheltuielilor bugetare ţine de acordul României cu FMI, care obligă, printre altele, la menţinerea unui deficit bugetar prestabilit.
Ghiţă nu uită să vorbească şi despre presă, spunând că era mogulilor a trecut.
De remarcat felul în care este catalogat Cosmin Guşă de către Ghiţă: "Cozmin Guşă nu există în ecuaţia aceasta (n.r. - a mogulilor). El îşi doreşte să fie băgat în seamă, dar nu-l ia nimeni în serios", declară deputatul PSD.
Interviul integral, pe evz.ro

 

Back To Top