Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

unprUNPR Ploieşti critică recenta campanie anunţată a liberalilor prahoveni care vor să strângă semnături pentru desemnarea Ploieştiului drept capitală a regiunii Muntenia, spunând că alianţa de centru-stânga din care UNPR şi PSD fac parte a iniţiat deja o acţiune în acest sens.

Preşedintele UNPR Ploieşti, Valentin Marcu, denunţă, prin intermediul unui comunicat trimis presei, acţiunea liberalilor ca fiind una prin care vor să "culeagă laude" în nume personal, declarând că deşi PNL Prahova se erijează în "unic susţinător" al ideii ca Ploieştiul să fie capitala Regiunii Muntenia, UNPR Ploieşti a demarat deja de câteva zile demersuri de amplasarea a mai multor corturi în vederea strângerii de semnături. De asemenea, UNPR aminteşte faptul că alianţii din PSD, prin preşedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, "de luni de zile lucrează intens şi mediatizează această campanie", "fără să se vadă intenţia de a culege laude, aşa cum doreşte PNL, ci numai în interesul cetăţeanului".

Iată comunicatul integral al UNPR Ploieşti (foto Valentin Marcu, preşedintele UNPR Ploieşti)

valentin marcu

"Cetăţenii din Ploieşti receptivi la campania „Ploieştiul, capitala Regiunii" iniţiată de Alianţa de Centru Stânga, PSD – UNPR

Salutăm iniţiativa colegilor noştri liberali, din cadrul USL, de a demara o acţiune de strângere de semnături pentru desemnarea Municipiului Ploieşti capitala Regiunii III Sud Muntenia. Ţinem totuşi să amintim că UNPR Ploieşti a demarat, încă din data de 24.09.2013, demersurile pentru amplasarea de corturi în vederea strângerii de semnături, corturi ce vor fi amplasate în mai multe zone din Ploieşti, până pe data de 30 octombrie a.c.
Deşi, unele partide se erijează în unici susţinători a ideii ca Ploieştiul să devină capitală Regională, amintim că Alianţa de Centru Stânga (PSD - UNPR) a iniţiat deja demersurile în acest sens, urmând ca cetăţenii din Ploieşti să remarce acţiunile efective şi nu simplele declaraţii de presă.
Încă de astăzi, 27.09.2013, voluntari ai UNPR Ploieşti au început această campanie, ploieştenii arătându-se foarte receptivi la acest demers.
Reamintim că unul dintre cei mai importanţi susţinători ai ideii ca Ploieştiul să devină capitala Regiunii este, însuşi, Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, domnul Mircea Cosma care, de luni de zile lucrează intens şi mediatizează această campanie şi, nu am văzut vreo secundă intenţia de a culege laude în nume personal, asa cum doreşte PNL, ci întotdeauna a folosit-o în interesul cetăţeanului.

Preşedintele organizaţiei UNPR Ploieşti,
Valentin Marcu"

Back To Top