Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

honeywell pontaMarţi, 8 octombrie, prim-ministrul României, Victor Ponta, a participat la deschiderea fabricii Honeywell Friction Materials, situată în Parcul Industrial Ploieşti West Park, din comuna Ariceştii Rahtivani. Zeci de oficialităţi din partea administraţiei judeţene şi locale, deputaţi şi senatori de Prahova au profitat de ocazie pentru a apărea alături de premier. Fabrica a fost pusă în funcţiune în urmă cu aproape un an, în noiembrie 2012, însă a fost inaugurată marţi. Opoziţia din Prahova a reacţionat imediat după vizita premierului, preşedintele PDL, Roberta Anastase, spunând că Victor Ponta taie panglici la investiții vechi de doi ani pentru care nu are niciun merit.

„Victor Ponta a inaugurat, marți, o investiție care funcționează din plin din 2012 și care a primit ajutor de stat de la Guvernul Boc încă din 2011, declară vicepreședintele PDL Roberta Anastase într-un comunicat trimis presei.

"Ponta și-a făcut un obicei din a tăia panglici la investiții pentru care nu are niciun merit. Este drept că guvernarea USL nu are deloc cu ce se lăuda așa că trăiește din munca altora. Episodul tăierii panglicii de astăzi de la Ploiești va rămâne în istorie precum inaugurarea butaforiei de la gazoductul Iași-Ungheni sau inaugurarea autostrăzii care nu duce nicăieri, București-Ploiești. Compania americană Honeywell și-a deschis fabrica din județul Prahova la începutul lui 2012 după ce Guvernul Boc a aprobat ajutor de stat pentru ca aceasta să realizeze la Ploiești o investiție de aproape 60 de milioane de euro până în 2018.", a declarat vicepreședintele PDL.

Roberta Anastase spune că firma "inaugurată" de premierul Ponta marți la Ploiești a produs deja două milioane de plăcuțe de frână.

"În loc să se laude cu munca altora, premierul trebuia să discute cu compania americană Honeywell despre problemele economice cu care se confruntă. Victor Ponta știe foarte bine, prin secretarul de stat de la finanțe Enache Jiru, că Honeywell a cerut încă din ianuarie amânarea realizării etapei doi a investiției, aferentă anului 2013. Astăzi, Victor Ponta ar fi trebuit să discute cu compania americană modificările la planul de investiții și la studiul tehnico-economic. PDL a adus investiția în Prahova iar dificultățile economice din regimul USL diminuează locurile de muncă și suma investită. Acesta este, de fapt, binele făcut de Victor Ponta mediului privat și cetățenilor României – mai puține locuri de muncă și mai puține investiții", a spus Roberta Anastase.

Despre Honeywell şi dezvoltarea Ploieşti West Parc

Principalul domeniu de activitate al fabricii Honeywell îl constituie materialele de fricţiune, în special plăcuţe de frână pentru autovehicule. Fabrica din Ploieşti are o suprafaţa de peste 14000 de metri pătraţi şi va crea peste 300 de noi locuri de muncă, menţionează documentul citat. 

Potrivit Honeywell, investiţia totală în fabrica din Ploieşti va fi de 57 de milioane de euro, sumă care va fi alocată până în anul 2015 şi din care 16 milioane de euro reprezintă ajutor guvernamental din partea autorităţilor române. Ajutorul guvernamental, acordat în anul 2011, a fost primit doar parţial, întrucât este primit în tranşe, pe măsură ce se fac investiţiile, au precizat reprezentanţii companiei americane. Aceştia au explicat că nu au inaugurat oficial fabrica în noiembrie anul trecut, atunci când a început producţia, întrucât şi-au dorit să arate o fabrică aflată în funcţiune.

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, a preconizat că, anul viitor, va fi realizat, în cadrul Ploieşti West Park, un centru tehnologic şi de creaţie tehnico-ştiinţifică, centru care ar urma să valorifice şi să dezvolte cercetarea în diverse domenii.

Back To Top