Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

tanase--razvan-ionut339Din data de 7 octombrie 2013, deputatul independent Răzvan Tănase este membru al Uniunii Naționale pentru Progresul României și va activa în cadrul grupului PSD din Camera Deputaților, informează UNPR Prahova.

Răzvan Tănase a fost ales deputat în circumscripţia electorală nr.31 Prahova, colegiul uninominal nr. 6, din partea PP-DD. Anterior alegerii în Parlamentul României, a fost consilier local al oraşului Boldeşti-Scăeni, Prahova, informează biroul de presă al UNPR.

Iată comunicatul de presă al lui Tănase

„Stimaţi colegi,

A trecut aproape un an de zile de când, cu onoare, activez în Parlamentul României, ca deputat ales în Colegiul 6 din judeţul Prahova. Am trăit experienţe interesante în acest timp, am avut relaţii principiale cu colegii mei, am avut multe de învăţat de la aleşii care au o experienţă politică superioară mie şi, nu vreau să mă opresc aici.
Atunci când am decis să candidez pentru Parlamentul României, am vrut să-i reprezint în Camera Deputaţilor pe minunaţii locuitori ai Colegiului 6, pentru simplul şi puternicul argument că, de aici sunt şi mă simt, efectiv, acasă. Aici m-am născut, am crescut, am absolvit şcoala, aici am rudele şi prietenii, aici m-am format ca om şi am considerat că, absolut moral, este să întorc către VECINII mei toată priceperea mea în ceea ce înseamnă politică.
Prin bunăvoinţa cetăţenilor din această superbă zonă a judeţului Prahova, am ajuns în Camera Deputaţilor, pe listele Partidului Poporului – Dan Diaconescu. Din păcate, acest partid şi-a pierdut, mai mult decât aş fi crezut vreodată, din anvergura de dinainte de scrutinul parlamentar de anul trecut, nemaifiind deloc o „voce a poporului". În aceste condiţii, animat de interesul naţional, dar şi de cel local, date fiind condiţiile mele de apartenenţă naturală la arealul zonei Boldeşti-Scăeni, am luat decizia ca, începând de astăzi, să activez în cadrul grupului parlamentar PSD, aderând la UNPR. Consider că în acest mod voi putea să-mi duc la bun sfârşit proiectele pe care le-am anunţat în campanie pentru colegiul pe care îl reprezint, întrucât la viitoarele alegeri nu vreau să mă ascund de ochii alegătorilor mei pentru a mă scuza că nu am putut face mai nimic din ceea ce mi-am propus şi le-am promis.

Aşa să-mi ajute Dumnezeu!

Deputat Răzvan Ionuţ Tănase"

Back To Top