Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

nae alexandriŞAH LA PSD. Liberalii ploieşteni atenţionează partenerii social-democraţi din Consiliul Local Ploieşti că vor da un vot negativ în privinţa proiectului de hotărâre legat de atribuirea locurilor de parcare, prin licitaţie, în zonele rezidenţiale din municipiul Ploieşti. Printr-un comunicat trimis presei, reprezentanţii PNL Ploieşti spun că nu vor vota proiectul de hotărâre propus de municipalitate - document aflat în dezbatere publică pe site-ul Primăriei Ploieşti, www.ploiesti.ro - până când forma propusă de executiv nu va fi modificată pentru a nu „genera situaţii conflictuale între ploieşteni". Liberalii „sfătuiesc" conducerea primăriei să nu privească acest proiect cu „superficialitate" venind cu câteva propuneri de completare a actului ce urmează a fi supus votului. Iată comunicatul PNL Ploieşti

 

"Ca urmare a multor semnale, pe care le-am primit de la ploieşteni pe această temă, am studiat cu atenţie Proiectul de Hotărâre "privind organizarea şi atribuirea locurilor de parcare din parcările condominiale (de reşedinţă) amenajate pe domeniul public şi privat al municipiului Ploieşti", aflat în dezbatere publică pe site-ul Primăriei.

După analizarea Proiectului, dar şi a documentelor care au stat la baza acestuia, am remarcat câteva aspecte care pot genera situaţii conflictuale între ploieşteni. Pentru că această hotărâre va avea efecte pe termen lung asupra comunităţii, iată care sunt problemele care, credem noi, ar trebui fie rezolvate în mod obligatoriu înainte de adoptarea Hotărârii:

1. Am constatat că nu există date statistice, cu privire la numărul autoturismelor deţinute de membrii fiecărei asociaţii de proprietari. Totodată, nu există niciun document care să arate consultarea cu asociaţiile de proprietari.
2. Câte locuri de parcare "condominială" există sau se estimează a se crea pentru fiecare asociaţie în parte?
3. Există proiecte gata finalizate pentru noile locuri de parcare (cu toată documentarea obligatorie necesară) astfel încât, să nu atribuim sau să licităm nişte locuri de parcare pentru a căror amenajare beneficiarii vor trebui să aştepte luni, sau chiar ani?
4. În Proiectul supus dezbaterii publice, există mai multe referiri la ceea ce se întâmplă în cazul în care numărul locurilor de parcare este "mai mare sau egal" cu numărul autovehiculelor deţinute de proprietari. Se mai spune că, în cazul în care sunt mai puţine locuri decât autoturisme, "vor fi organizate licitaţii". Am constatat, în schimb, că nu există nicio reglementare care să clarifice ce se întâmplă cu cei care pierd licitaţiile. Întrebare: ce se întâmplă cu proprietarii de autovehicule aflaţi în această situaţie?
5. Nu există reglementări clare în ceea ce priveşte situaţia ploieştenilor care deţin maşini de serviciu. Vorbim despre un segment activ al populaţiei, aducător de plusvaloare şi profit comunităţii, care nu trebuie ignorat sau "pedepsit" pentru că are maşină "de firmă". Mă refer în mod explicit la angajaţii care au primit în folosinţă de la angajatori maşini sub "3,5 tone".
6. Pentru situaţia, frecvent întâlnită, în care un proprietar primeşte în vizită mai mulţi prieteni din Ploieşti, sau din alte localităţi, nu există nicio prevedere legată de asigurarea unor locuri de parcare speciale pentru astfel de situaţii.

 

Acestea sunt cele mai importante aspecte care ar trebui lămurite de către executivul Primăriei Ploieşti, înainte de a supune Hotărârea la vot în Consiliul Local. Consider că această Hotărâre trebuie atent studiată şi este bine să nu fie tratată superficial.
Închei, atenţionând în mod expres că am avut discuţii, atât cu domnul viceprimar Iulian Teodorescu, cât şi cu grupul consilierilor locali PNL Ploieşti, care nu vor adopta Hotărârea înainte de a fi aduse aceste clarificări.

Cu respect,
Mircea Roşca, Nicolae Alexandri,
Preşedinte PNL Prahova Preşedinte PNL Ploieşti"

Back To Top