Categorie: Politic

mircea rosca parlament declaratieReprezentantii PSD în Executiv nu au pic de iniţiativă şi continuă politica incoerentă a pedeliştilor, susţine preşedintele PNL Prahova, Mircea Roşca, citat de site-ul pesurse.ro.

Deranjat de criticile formulate la adresa colegilor săi de partid, Mircea Roşca a sărit în apărarea miniştrilor liberali, arătând că aceştia, în comparaţie cu pesediştii, încearcă să schimbe ceva în ţară.

"Vreau să-i recomand domnului Victor Ponta să facă o analiză. Dacă ne uitam la această guvernare, vedem o parte a miniştrilor, şi recunosc aici că aceştia provin din PNL, care şi-a asumat zona neagră a guvernării. Liberalii, care au preluat ministerele ce au fost duse în faliment mai ales în guvernarea Boc, au iniţiativa. (...) De partea cealalta, vedem ministerele care sunt la PSD sau nu, care se ascund în spatele vicepremierului Liviu Dragnea. (...) Vedem miniştri care au foarte multă putere de decizie, care stăpânesc ministere ce se ocupă mai mult cu cheltuirea bugetului strâns pe undeva de ministerele complicate ale liberalilor, care n-au pic de iniţiativă", a afirmat deputatul PNL, citat de site-ul pesurse.ro

Ascultă înregistrarea integrală a declaraţiei liderului PNL Prahova

Back To Top