Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

pntcd logoLiderul PNL, Crin Antonescu, este ţinta unor critici dure venite din partea conducerii PNŢCD. Liderii PNŢCD declară, prin intermediul unui comunicat trimis presei, că liderul PNL, "aliatul lui Ion Iliescu şi al lui Victor Ponta", este deranjat de realitatea că, prin renaşterea PNŢCD, oamenii cu convingeri de dreapta din România se regăsesc într-o soluţie onestă şi credibilă la aspiraţiile lor, refuzând minciunile şi compromisurile politicianiste pe care le promovează acesta.

Iată comunicatul PNŢCD

Partidul Naţonal Ţărănesc Creştin Democrat consideră că reacţia nervoasă a lui Crin Antonescu la Congresul Extraordinar de relansare a PNŢCD dovedeşte că acest om se teme de renaşterea partidului nostru. Aliatul lui Ion Iliescu şi al lui Victor Ponta este deranjat de realitatea că, prin renaşterea PNŢCD, oamenii cu convingeri de dreapta din România se regăsesc într-o soluţie onestă şi credibilă la aspiraţiile lor, refuzând minciunile şi compromisurile politicianiste pe care le promovează liderul PNL.
Apreciem că nervozitatea lui Crin Antonescu la relansarea unui partid istoric reprezintă o reacţie tipică pentru orice escroc politicianist, dispus la orice compromis de dragul puterii, care îşi vede ameninţate trucurile prin care încearcă să-i păcălească pe români.
Considerăm că liderul PNL, personaj toxic, care poluează seară de seară casele românilor cu minciuni şi vorbe goale, nu are dreptul să insulte Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat. Îi amintim acestui personaj că PNŢCD este singurul partid care şi-a păstrat statutul de partid de dreapta de la înregistrarea sa, în 1990, singurul partid care păstrează valorile morale comune partidelor istorice interbelice, dar şi singurul partid care a refuzat şi refuză compromisul politicianist cu scopul de ajunge, cu orice preţ, la putere.
AURELIAN PAVELESCU,
VLAD MOISESCU,
Preşedinte PNŢCD
Prim-vicepreşedinte PNŢCD
4 noiembrie 2013

Ce i-a deranjat pe liderii PNŢCD

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că deplânge situația actuală în care a ajuns PNȚCD, despre care spune că nu are nicio relevanță pe scena politică românească.
"Se cunosc, în decursul timpului și în diverse momente, și afirmații și acțiuni ale mele față de PNȚCD, un partid istoric, un partid cu tradiție și un partid, cel puțin în vremea noastră, cu un lider extraordinar care a fost Corneliu Coposu. Deplâng profund situația în care s-a ajuns. Nu vreau acum să spun tot ce ar putea fi spus despre cineva precum cel care astăzi își permite să spună că este urmașul lui Corneliu Coposu. (...) Chiar cred că nu are niciun fel de relevanță pe scena politică românească această situație", a afirmat Antonescu, duminică, întrebat despre situația actuală a unei aripi a țărăniștilor și "alipirea" ei de președintele Traian Băsescu", a declarat liderul liberalilor.

Back To Top